Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

ειναι μεγαλη μπαντα οι aerosmith

και αν στα 80s-90s καναν στροφη σε πιο ποπ-light συνθεσεις εμενα δεν με πειραζει

ειναι μια λογικη αντιδραση,ειναι το αγχος του καλλιτεχνη που προσπαθει να ευθυγραμμιστει με τις προσταγες της εποχης και αναγκαζεται να ‘νερωσει’ προσωρινα την μουσικη του

αλλα κ παλι δεν εγιναν μαριονετες οπως τοσες ‘ροκ’ μπαντες γυρω μας

οκ κατι crying/crazy/miss a thing τα θεωρω αδιαφορα/Β’ κομματια σε σχεση με αυτα που εγραψαν στα 70s

αλλα απο το 87 κ μετα που ηλθαν παλι στο προσκηνιο εχουν γραψει πολυ καλα κομματια και παρεμειναν ροκ σε ψυχη κ νοοτροπια

οποτε αν μη τι αλλο δεν μπορει να τους κατηγορησει κανεις οτι ξεπουληθηκαν

σκεφτομαι οτι απο τα 70s κ μετα , δεν βγαινουν πια πραγματικα μεγαλες μπαντες/περφορμερς

και οταν ολοι αυτοι πεθανουν θα μεινουμε με κατι μαλακουρες που πανε να μας περασουν απο τα ΜΜΕ ως rock gods

aerosmith = poor man’s stones

και αυτο το λεω ως κοπλιμεντο

μπραβο σε ντεμη που τους εφερε

δεν ξερεις ποσο γουσταρω να βλεπω 40-50ρηδες με ροκ μπλουζες να χτυπιουνται στις συναυλιες σαν 20αρηδες κ σκεφτομαι ποιους θα εχουμε εμεις τοτε (αν με το καλο ακουμε ακομα αυτη τη μουσικη) να δουμε live…
μακαρι οι καλες νεες μπαντες να φτασουν σε τετοια επιπεδα, αν κ ειναι πολυ δυσκολο…

Ωραίος ρε… Γενικά δεν ξέρω πόσοι έχετε πάρει χαμπάρι τι έγινε χτες… Γι’αυτό ξαναγράφω αυτά ακριβώς που είπα και χτές.

Λοιπόν το σκηνικό έχει ως εξής. Δε χτυπήθηκε ΕΝΑ παιδί, αλλά ΠΟΛΛΑ παιδιά, κοπέλες και αγόρια. Όσοι είχαν μαζευτεί απ’έξω μήπως και μπούν χωρίς εισιτήριο βίωσαν ένα απίστευτο σκηνικό βίας, όπου 15-20 ΜΟΣΧΑΡΙΑ βγήκαν απο μέσα απο το Καραϊσκάκη με τη ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ των ‘πορτιέρηδων’ και στην αρχή ΕΒΡΙΖΑΝ και ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ όλο τον κόσμο με τις χοντροχερούκλες τους. Στη συνέχεια ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ όποιον τόλμησε να πει λέξη ή ακόμα και να μην τρέξει άμεσα να ξεφύγει απο τη μανία τους. Σφαλιάρησαν μια κοπέλα μπροστά μου χωρίς λόγο, άνοιξαν το κεφάλι ενός τύπου μπροστά στο κυλικείο και μας έβριζαν χυδαιότατα όλους χωρίς λόγο. Όλοι φορούσαν μια γκρι μπλούζα, μάλλον για να γίνονται αντιληπτοί μεταξύ τους. Μετά ξαναμπήκαν μέσα με τη ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ και πάλι των πορτιέρηδων ή έφυγαν εντελώς.Σε λίγο έσκασε μύτη το ΕΚΑΒ και η ανάπηρη αστυνομία που προφανώς λειτούργησε ως σύγχρονος αστυνόμος Μπέκας και δεν έπιασε απολύτως κανένα ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΒΟΔΑΚΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ.

παιδια ποσο κοσμο περιπου ειχε ξερουμε;

Αυτο κι απο μενα γενικα.We’re not worthy και συγγνωμη και παλι παιδια…ειδικα ζητω συγγνωμη απ τους 2 τραγελαφους διπλα μου,που εκαναν μαλακιες ακομα και στο Dream On,επειδη ειναι μπαλαντα.Συγγνωμη και θελω να σνιφαρω τη μασχαλη σας.

Κατα τ αλλα φοβεροι Ταηλερ και Περρυ,ειδικα η φωνη του 1ου ηταν πολυ καλυτερη απ οτι την περιμενα.Επισης για αλλη μια φορα μας υπενθυμισαν οτι πλεον δε βγαινουν τετοιοι ανθρωποι με τη στοφα του πραγματικου rock star.Το ολο attitude,η σκηνικη παρουσια,ο τροπος που επαιζε με το κοινο και την καμερα ο Τyler ειναι κατι που λειπει απο απειρες συγχρονες μπαντες δυστυχως.Αυτο ειναι rock n roll.

Κατα τ αλλα περασε ολη η εφηβεια μου μπροστα απ τα ματια μου.Θα συμφωνησω επισης με Outshined οτι οι κιθαριστικες κοντρες κρατησαν λιγακι παραπανω απ οσο επρεπε.Στα μειον ο περιεργος ηχος(δεν τρελαθηκα),οπως επισης και η ελλειψη συγχρονισμου ηχου και εικονας(ειδικα της κεντρικης οθονης).

Δε θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα κ να προσπαθούσα…

+10000000

:wink:

αυτο ειναι το ροκ ν ρολ να μπορεις να μαζευεις καθε διαφορετικο ανθρωπο κ να τον “κουνας”
ολα τα αλλα κρατηστε για τα χαζομεταλαδικα μπαρ που μαζευεστε κ μετρατε την ροκια σας!

ο ηχος στην αρχη ηταν καπως αλλα μετα το 2ο κοματι ακουγα τα παντα!
ο Tyler στο blues κοματι επαιξε κ γαμω την φυσαρμονικα!

κατι τελευταιο για τον κοσμο που το εζησα πιο πολυ περσι στους σκορπιονς!!δεν μπορει να εισαι ασχετος,να εχεις ερθει κ γω δεν ξερω γιατι,να θες να κατσεις στις πρωτες σειρες κ να διαμαρτυρεσαι γιατι σε πατανε κ χοροπηδανε ενω εσυ φορας διχαλο!κατσε πισω,κατσε καπου αλλου!

Εγώ λυπάμαι γιατί αν ο ίδιος κόσμος ήταν στο ΣΕΦ ή στο κλειστό ΟΑΚΑ, θα είχαμε ιδρώσει λίγο παραπάνω μεν, αλλά η ατμόσφαιρα θα ήταν κολασμένη. Χθες είχε αρκετό κόσμο μεν, αλλά όχι για το Καραϊσκάκη.

εντάξει μερικοί είστε απίστευτα κομπλεξικοί!!! δεν είπε κανένας ( από εμάς που είπαμε για τον ξενέρωτο κόσμο ) να μην έρχονται αυτοί που παν σε μια τέτοια συναυλία και συμπεριφέρονται λες και είναι στο θέατρο :smiley: ούτε να πάνε να αυτοκτονήσουν κτλ…
απλά όταν κάνεις ένα ριβιου για ένα λαιβ πρέπει να μιλήσεις και για τον κόσμο…
that’s all ! και μάθετε να ακούτε και να σέβεστε και τις απόψεις των άλλων και όχι κατευθείαν να ειρωνεύεστε…

Αυτή την απορία την έχω χρόνια τώρα. Που πας σε συναυλία με παντόφλα ρε φίλε…
Δεν γένεν ατό …

Και ειδικά Μαλακάσα με παντοφλίτσα ή πέδιλο και τη βρωμίτσα να συσσωρευεται κάτω από το νυχάκι το οποίο σιγά σιγά μαυρίζει μέχρι το πέρας της συναυλιός …

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

jimsakpt3 δε φταίτε εσείς οι συγκεκριμένοι απλά το γεγονός ότι αυτή η ιστορία έχει κουράσει κ στο παρελθόν. Sorry άν πήρα λίγο μέρος στην ειρωνεία αλλά θες την άποψή μου με 2 φράσεις;

Στο live:

1. Άσ’τον κόσμο να κάνει ό,τι θέλει (κ να γουστάρει όπως θέλει)

2. Απόλαυσε το live.

So simple. :slight_smile:

Πηγαίνουμε εμείς στο νίνο και τον χατζηγιάννη και κάνουμε moshing,sing a long,
wall of death και crowd surfing?
Τι δουλεία έχουν αυτοί στα δικά μας χωράφια?:lol:

Η γ@#$%στεροτερη γ@$%στερα γ@#$%ματη συναυλία που έχω δει!!!
(μαζι με τους AC/DC βεβαια :stuck_out_tongue: )

Τι φωνάρα εβγαζε ο ανθρωπος…

Νομίζω ότι η κατάσταση ήταν ολίγον τι ειρωνική εξ’αρχής από όσους μιλούσαν για μπουζούκια κλπ…
Το θέμα είναι ότι ο ένας λέει ότι το κοινό ήταν πεθαμένο και ο άλλος ότι οι γκόμενες ούρλιαζαν… Λίγο οξύμωρη φάση δηλαδή…;

Πάντως κι εγώ ήμουν μια από “τις γκόμενες που ούρλιαζαν λες και είχαν μπροστά τους το Σάκη” και τι πιο λογικό;; Ακούω το συγκρότημα από την α’ γυμνασίου, έχω συνηθίσει να βλέπω τον Τάιλερ σε DVD και ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό ότι θα τον δω λαιβ μέχρι πρόσφατα… Και μιλάμε για ροκ εν ρολλ. Love in an elevator? Walk this way? Toys in the attic? Φυσικά και θα ουρλιάξεις!!!

Επίσης μπορεί να μην ήξερα τους στίχους σε ένα τραγούδι χθες αλλά το τραγούδι του Γονίδη δεν το ήξερα :lol: [τελείως φιλική και καλοπροαίρετη ειρωνία αυτή :wink: ]

Και δεν είδα 50ρη με μπλούζα ριάνα… Εντάξει με αυτό να απορήσεις λίγο αλλά δε θα χαλαστείς κι όλας. Ειδικά όταν ξέρει και τους στίχους και κάνει και το κέφι του [όπως έθεσε πολύ σωστά ο bluezlick]. Στο κάτω κάτω δεν ήρθε να σου πει, ούτε φαντάζομαι υπονόησε με κάποιον τρόπο, ότι είναι γαμάτος και πολύ ροκάς.
Αλλά γενικά εγώ προσωπικά δεν πρόσεχα τόσο τι έκανε ο διπλανός μου.

Και τέλος πάντων, όντως, ο καθένας με τις απόψεις του και με τις αρεσκείες του… Ας λέει ο καθένας τη γνώμη του, γι’ αυτό είμαστε εδώ.

Νταξ ΟΚ
μου είχαν μεταφέρει κάποια πράγματα όσοι τους είχαν δει πριν από μερικές μέρες έξω αλλά αυτό το πράγμα δεν το περίμενα 8O 8O 8O
ο Tyler ειδικά σαν να ήταν ακόμα πιτσιρίκι… διάθεση στο full κλπ …

Μάλλον δεν χρειάζεται ο tyler αποτοξίνωση αλλά εμείς μια γερή τοξίνωση … τι ήταν αυτό το πράμα που είδαμε χτες !!! 8)

Κορυφαία στιγμή για μένα το κλείσιμο με toys … :D:D

(btw δόξα και τιμή σε κάτι παλικάρια που ήταν πίσω μου και όταν έπαιζε το toys τραγουδούσαν το highway star :lol: έκλασα στα γέλια :P)

μα γι αυτό λέμε ότι ο καθένας έχει την άποψή του… εμένα πχ δεν με πείραζαν καθόλου οι “γκόμενες” που ούρλιαζαν αντιθέτως με πείραζε το κοινό στην κερκίδα που ήμουνα και όχι μόνο ήταν πεθαμένο αλλά κάθε φορά που σηκωνόμουν θα υπήρχε κάποιος που θα μου φώναζε “κάτσε κάτω ρε… δεν βλέπουμε!!!”

φτάνει όμως με το κοινό… κουράστηκα :smiley:

λοιπόν φωτογραφίες θέλω παιδιά… μην ντρέπεστε ανεβάστε…

Όπως είπε και ένα παιδί προηγουμένως το σπαστικότερο ήταν πως καμία δεν έβγαλε την μπλούζα της όταν την έδειχνε η κάμερα !!! :stuck_out_tongue:

Πάρα πολύ ωραία συναυλία(και αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να πω).:D:D:D

Θεός ο Tyler,απίστευτη σκηνική παρουσία ,πραγματικά απολαυστικός.:smiley:

Τα υπόλοιπα που ήθελα να πω τα είπανε οι αποπάνω,δεν τα ξαναλέω.:stuck_out_tongue:

Μακάρι όλες οι συναυλίες να ήταν έτσι.:D:D:D

oλα τελεια εξαιρουμενης της απουσιας του jaded …