Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

όντως… αν και με την απόδοση της μπάντας δεν μου κακοφάνηκε κιόλας…

καλα αν ελειψε καποιο κομματι αυτο δεν ηταν το jaded

αλλα το janis got a gun
και λιγο πιο κατω για το χαβαλε το dude looks like a lady

rock_bill’s Avatar
rock_bill Ο χρήστης rock_bill είναι συνδεδεμένος
Disturbing neighbourhood

Default Re: Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06
Όπως είπε και ένα παιδί προηγουμένως το σπαστικότερο ήταν πως καμία δεν έβγαλε την μπλούζα της όταν την έδειχνε η κάμερα !!!

Μπροστά μου πάντως μια κοπέλα τι=ην έβγαλε την μπλούζα της!!! Εμένα πάντως μου άρεσε ποιο πολύ από acdc οι αμερικανοί δεν είχαν τρένα την rosie αλλά δεν τα χρειάζοντα πιστεύω

Ακομα δεν μπορω να χωνεψω αυτο που ειδα χθες το βραδυ
8O8O8O
Δεν νομιζω οτι γινεται να περιγραψω τη χθεσινη συναυλια με λογια γιατι δεν υπαρχουν οι καταλληλες λεξεις

:bow2::bow2: Steven Tyler

Αντε να μας ξαναρθουν και την αλλη φορα Mama kin ρεεεεεε

[SPOILER]Κωλοφαρδοι αμερικανοι που βλεπουν τετοιες μπαντες καθε χρονο…

Αμαν με τη μυρλα για το κοινο…

[/SPOILER]

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή που είχα την ευκαιρία να δω αυτή τη μπάντα live!!! H συναυλία ήταν υπερκαταπληκτική :respect: κ δε νομίζω ότι περιγράφεται σε κάποιον που δεν ήταν εκεί!!!

Ελπίζω πραγματικά να έρθουν ξανά του χρόνου!!![-o<

TYLER ΘΕΟΣ :bow:

Απο τις καλυτερες rock συναυλιες που εχω δει και υπερβολικα καλυτερη απο οτι θα περιμενα…
Η φωνη του Tyler ηταν τελεια… Το σετλιστ μια χαρα ( αν και ηθελα jills got a gun και walking the dog… Και ο αρμαγεδων θα μπορουσε να λειπει) ενεργεια, παιχνιδι και διαθεση απο την μπαντα που φαινεται να παιζει γιατι το γουσταρει. Ενιωθα σαν να βλεπω βιντεοκασετες απο τα παλια live που εκαναν μπαντες τετοιου επιπεδου. Μακαρι ολες οι μπαντες να εχουν τετοια διαθεση και αποδοση. καλυτερες στιγμες για μενα eat the rich, living on the edge, falling in love, κορυφαια στιγμη ενεργειας το baby please don’t go… Η μουσικη και οι μουσικοι εκαναν το θαυμα τους και μου αφησαν μνημες που θα επαναφερω για χρονια…

Ο ηχος ηταν χαμηλος σε ενταση για τετοιο χορο. Για τα περι κοσμου ναι με ξενερωνει το κοινο που δεν συμετεχει ενεργα. Επισης με ξενερωνει να μιλανε πανω στα blues ( και δυνατα γιατι δεν ακουγαν) επειδη βαρεθηκαν. Συν οτι δεν μπορω αυτα τα μυγιαγκιχτα του στυλ τσιριζω γιατι εφαγα λιγο νερο στην πλατη, τα πρηζω στον μπροστινο μου να κανει λιγο πιο κει γιατι δεν βλεπω. Ειμαι 1,86 εισαι 1,60 που στον διαολο να παω; Τεσπα. Δεν μπορω με το αψητο κοινο γυρω μου…

Ο κοσμος που ειχε δεν ηταν πανω απο 12000 και πρεπει να ειχαμε καμια 1000 τζαμπατζηδες που μπηκαν στο 4-5 κομματι. Για το ξυλο που λεγεται οτι επεσε στην εισοδο θα πω μονο οτι αν ειχαν παρει εισητηριο δεν θα ηταν εκει. Αν ηταν να δουν ταινια στο σινεμα δηλαδη θα ειχαν την ιδια απαιτηση; Και μην ακουω βλακειες οτι δεν προκαλουν γιατι την ωρα που εμπαινα στην 1 κραζαν τους σεκιουριτι που δεν τους βαζουν. Να μην μπουν. (στο εξωτερικο να δω τι θα λεγανε που δεν υπαρχει τζαμπα)

και με ευχαριστες μουσικες αναμνησεις παμε για την πρωτη σφαγη στις 24 και την δευτερη στις 28…

εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο… έχω περάσει καλύτερα σε συναυλίες που το κοινό συμμετείχε απόλυτα ενώ η μπάντα δεν ήταν άψογη, παρά το αντίθετο… για παράδειγμα το 05 στους σάμπαθ ενώ ο όζζυ δεν ήταν και τόσο καλός, το γαμάτο κοινό μεκανε να περάσω τέλεια… αντίθετα χτες ενώ η μπάντα ήταν καταπληκτική δεν το χάρηκα τόσο… ενώ ήμουν αρένα β, σε τραγούδια όπως το living on the edge και το sweet emotion ήμουν ο μόνος τριγύρω που τραγουδούσε και χτυπιόταν… βέβαια η χειρότερη τέτοια εμπειρία μου ήταν όταν είχα δει τους stones στην Τσεχία, που όταν άρχισε το paint it black άρχισα να χτυπιέμαι και όλοι τριγύρω μου με κοίταζαν λες και ήμουν εξωγήινος…

Είσαι ή εντελώς βλάκας ή γεροξεκούτης ξερωγώ… Το οτι δεν πήραν κάποιοι εισιτήριο δε σημαίνει οτι ήταν προκλητικοί! Το οτι άκουσες να λένε ‘γιατί δε μας αφήνουν’ δεν είναι κράξιμο for fuck’s sake! Και στην τελική ούτε ντου έγινε ούτε τίποτα. Επαναλαμβάνω επιπλέον, γιατί δεν τα πιάνεις εύκολα, οτι μέχρι και λίγα δευτερόλεπτα απο το σκηνικό έμπαινε κόσμος με εισιτήριο. Πώς σου φάνηκε; Όσο για το εξωτερικό, δεν ξέρω αν έχει ή όχι τσάμπα, αλλά ξέρω οτι έχει φτηνότερο εισιτήριο, πολύ καλύτερες παροχές, συναυλίες με όλη τη σημασία της έννοιας και πενταπλάσιους μισθούς.

εντελως βλακας ειναι αυτος που υποστηριζει το τζαμπα στις συναυλιες. Το οτι δεν πηραν καποιοι δεν σημαινει οτι δεν ηταν ολοι προκλητικοι… Οταν εμπαινα εγω στις 21:00 κ κατι ψιλα ειχε ενταση στην πορτα μεταξυ τζαμπατζιδων και σεκιουριταδων. Και δεν μιλαω για παρακαλια και γλυψιμο. Μιλαω για φραστικο τσαμπουκα. Οποτε ουτε τον ενα θα υποστηρηξω, ουτε τον αλλο. Και μην προσπαθησεις να με πεισεις οτι ολοι απο αυτους που κανουν ντου ειναι καλα παιδια με γαλλικα και πιανο. Χρονια τα βλεπω… Και δεν παω μακρυα. Στον bob dylan πεταγαν πετρες στους σεκιουριτι. Αν θες να δεις συναυλια κανε το αυτονοητο αλλιως κατσε σπιτι. Και οι τιμες θα πεσουν οταν υπαρχει ζητηση και δεν θα κινδυνευσει κανενας.

Φοβερό λαιβ! Ο Tyler τα έσπασε, τι ενέργεια ήταν αυτή! Το μόνο μου παράπονο η απουσία του Mama Kin, αλλά δεν γκρινιάζω, πέρασα τέλεια!

είπαμε για συναυλίες στην Ελλαδα γκρουπ όπως aerosmith, kiss, ac/dc = its once in a lifetime…

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΡΕΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΥΣ STRANGLERS / BILLY IDOL

BY THE WAY…ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, Ο ROCK Η’ Ο RED ΕΙΧΑΝ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ LIVE…ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ UPLOAD TA KOMMATIA SE MP3???

@greekandy: Σ’ αυτό συμφωνώ, ο κόσμος ήταν υπερβολικά λίγος. Μιλάμε για τους Aerosmith!!! Περίμενα καταστάσεις αντίστοιχες με τους Stones το 1998 - και μην αρχίσουμε να μιλάμε για την κρίση, μου φαίνεται δικαιολογία. Στους περισσότερους δεν μας περισσεύουν, αλλά όταν είναι μια τέτοια μπάντα… Τα μαζεύεις κέρμα-κέρμα :lol:

Σοβαρά μιλάς, έπαιξε η συναυλία ραδιοφωνικά; Ζόρικο μου φαίνεται :-k

@Tall_Shadow: Τι να σου πω, μάλλον είμαι λίγο αντικοινωνική και τον γράφω τελείως τον κόσμο :lol: (Πότε είδες Stones Τσεχία αλήθεια; :slight_smile: )

Λοιπόν, κάποιες φωτογραφίες που κατάφερα να βγάλω στους Aerosmith:

Τράβηξα και αρκετά βιντεάκια, βέβαια αναγκαστικά αποσπασματικά και σε κάποιες στιγμές θολώνει η κατάσταση λόγω των χεριών κλπ… Ορίστε ένα δείγμα:

Και τα υπόλοιπα εδώ:

http://www.youtube.com/user/FotiniDr

Και κόντρα σ’ όλες τις προβλέψεις, εγώ εύχομαι και του χρόνου :slight_smile: Ας μη ξεχνάμε πως λίγους μήνες πριν όχι για Ελλάδα δεν τους περιμέναμε αλλά γενικά η κατάσταση ήταν χάλια, κι όμως… Και είπαμε, το υποσχέθηκαν 8)

@Fotini…standard για radio broadcast, γιατι ακουσα ολα τα tracks στο αυτοκινητο γυρνοντας σπιτι…εχει κανεις ακρες σε rock / red fm?

Σοβαρά; Κι ήταν σίγουρα απ’ το δικό μας live;
Γιατί μου φαίνεται αφ’ ενός ζόρικο να βγάλανε στον αέρα έτσι τη συναυλία (από άποψη παρανομίας δηλαδή, δεν είναι και τίποτα σταθμοί που δεν τους ξέρει κανένας για να το κουκουλώσουν) και δεύτερον και πολύ γρήγορο - αμέσως μετά το live δηλαδή να έχουν απευθείας τα κομμάτια και να τα παίζουν;; Πότε πρόλαβαν; :?

το 2007 είχα πάει… Ιούλιο… πολύ ωραίο ταξίδι…

O Rock ειχε ολη μερα ανταπόκριση και διαφήμιζε το “live aftershow” ολο το Σ/Κ…τι να σου πώ…

Παντως, πλεον καταλαβαινω λιγακι και οσους γκρινιαζουν για τον κοσμο.

Οταν βλεπεις στο ρεπορταζ του “Ομορφος Κοσμος το Πρωι” για τους Aerosmith να ρωτανε τον κατεξοχην ειδικο καπως σου 'ρχεται.

Μα φυσικα, μιλαμε για το Χριστοφορο “Σκιστε” Κοτεντο, που με λιγες δηλωσεις παρεδωσε απλα μαθηματα ροκ παιδειας.

Με τετοιο μαλλι κιολας, φανταζομαι headbanging που θα εριξε το αλανι. :lol:

Kαι φυσικα, οσοι φωστηρες ρωτηθηκαν μας ειπαν για Dream On και I Don’t Wanna Miss A Thing (το οποιο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι λετε Αρμαγεδωνα :-s).

Bεβαια το κορυφαιο ερχεται μετα το τελος του ρεπορταζ, οταν μια γκομενα ρωταει ενα σχεδιαστη μοδας, που ειναι ετοιμος να μας δειξει τις τασεις του καλοκαιριου αν ηταν κι αυτος στους Aerosmith, με την απαντηση να ειναι απολαυστικη.

“Μπα …δε μ’ αρεσουν αυτα τα metallica”.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Η καλύτερη ατάκα για τη συναυλία ever μιλάμε :lol: #-o

@greekandy: Απίστευτο… Πρέπει να το ψάξουμε καλύτερα τότε! Να στείλουμε κανένα e-mail στον Rock FM?