Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

το ποστ του iron aris ειναι η απαντηση στους υπερμαχους μερους του “κοινου” στους aerosmith…

οταν βλεπω “κοσμικους” με ροκ μπολουζες μου’ρχεται αναγουλα…:dizzy: πιο προσφατο, ο αρναουτογλου με μπλουζα μορισον στα βραβεια του mad… ε αει στα διαλα…

η καλυτερη στιγμη του “i dont wanna miss a thing” ηταν η εμφανιση του τεραστιου bruce willis στα βιντεο wall…8)

Φίλε, έχεις μπερδευτεί. Τι θεωρίες είναι αυτές? Ψάξου λίγο, διαβάζουν και μικρότεροι, κρίμα να μαθαίνουν ότι να 'ναι. :slight_smile:

Ευχαριστώ,
με συγχωρείτε,
συνεχίστε.

Ντάξει χέσε με… Τράβα δώσε τα λεφτά σου για να πληρωθούν οι μπράβοι και λέγε και ψευτιές οτι φώναζε ο κόσμος. Ήμουν εκεί απο νωρίς και δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ φραστικό τσαμπουκά, παραμόνο που και που ο κόσμος έλεγα να τους αφήσουν. Και στη τελική όλο αλλάζεις θέμα και λες άσχετα πράγματα. Το θέμα είναι αυτό που έγινε και οτι κάποια βοοειδή βγήκαν με σκοπό να χτυπήσουν. Μείνε εκεί και άσε τις απόψεις σου περί εισιτηρίων και bob dylan και λοιπές παπάρες. Αυτό που έγινε δε χωράει καμία συζήτηση, αλλά δίνει άπειρη τροφή για σκέψη. Κατά τα άλλα πλήρωσε για να υποστηρίξεις αυτούς που σου φέρονται σα να είσαι σκατό, λες και το έχουν ανάγκη.

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ. ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΥΩΡΟ ΤΑΞΙΔΙ (8 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ). ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ. Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΑ “ΕΣΠΑΣΕ”. ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. AEROSMITH ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δυο βιντεάκια που ανέβασα

ποσο κοσμο ειχε περιπου??

8O8O8O
ΤΑ ΘΕΛΩ!!!

ξερεις πολυ καλα οτι δεν λεω ψευτιες… Σημασια δεν εχει… Δεν γουσταρω τους μονιμους τζαμπατζηδες, οπως δεν γουσταρω τους τραμπουκους σεκιουριταδες. Δεν θα υποστιριξω κανενα.
Απο κει και περα κι εγω πιστευω οτι γραφεις υπερβολες.

δεν το διατυπωνω σωστα αλλα τα σπασμενα του ντεμη στους aerosmith θα τα πληρωσεις στην επομενη συναυλια που θα κανει. Ενω αν ειχε βγαλει τα λεφτα του θα μπορουσε να ριξει τον μεσο ορο τιμων στην επομενη. Σε καλυπτει η προχειρη διατυπωση; Βαριεμαι να το αναλυσω περισοτερο.

Νταξει πίστευε ό,τι θες το ίδιο μου κάνει. Εγώ είπα αυτά που είδα για να ξέρει ο κόσμος τι έγινε. Το ασθενοφόρο γνωρίζει καλύτερα αν λέω υπερβολές ή όχι, όπως και ο κόσμος που ήταν μπροστά. Αν θες μπορείς να αφήσεις το κόμπλεξ σου με τους τσαμπατζήδες έξω απο τη συζήτηση και να δεις τα γεγονότα όπως είναι. Επίσης δε μίλησα ποτέ για σεκιουρητάδες, αλλά για μπράβους. Οι σεκιουρητάδες ήταν κόσμιοι και δεν προκαλούσαν, αλλά ούτε και προκλήθηκαν. Οι άλλοι βγήκαν έξω και έβριζαν αισχρά και χτύπησαν κοριτσάκια και αγοράκια απο το πουθενά. End of conversation γιατί δε νιώθεις με τίποτα το τι συνέβη και τα συναισθήματα αηδίας που μπορεί να σου βγάλει αυτό το γεγονός. Επίσης στενάχωρο είναι το οτι κανείς απο εδώ μέσα (πλην 2-3 ατόμων) δε νοιάστηκε γι’αυτα που λέω οπότε πάλι end of conversation. Άν κάποιος άλλος ήταν μπροστά ας μιλήσει. Αυτά

Βασικά δεν ισχύει αυτό σε καμιά οικονομική εξίσωση αλλά τέλος πάντων.

Μετά απ’αυτή την εμφάνιση ανέβηκαν στην εκτιμηση μου ακόμη περισσότερο. Ο Tyler αεικινητος, φωνάρα, χαρισματικός… και γαμώ γενικά,έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις. :DΜακάρι να τηρήσουν την υπόσχεση και να ξανάρθουν σύντομα αν και χλωμό το κόβω. (εκτος κι αν το ‘συντομα’ του Perry είναι σε 3 χρονια όπως του Lars Ulrich.)

Back in the saddle, Sweet Emotion, DREAM ON, Toys in the attic, cryin (σχεδον όλο το σετλιστ βασικά) > ανατριχιλες.
Το σαπόρτ δε μου φάνηκε τίποτα το ιδιαίτερο.

(Λίγος κόσμος πάντως, περίμενα περισσότερο. Εθεάθη στην αρένα α’ ο -θα-σας-δείξω-εγω-θα-δείτε-τι-θα-πάθετε-χλαπάτσας.Και η δεσποινα η βανδή με τακούνα-δολοφόνο. [/κουτσομπολα mode off] )

liv tyler ρε άπιστε … :respect::respect::naughty:

Πάλι καλά που όλοι σχολιάζουμε το πόσο απίστευτο καλό λαιβ ήταν. Με έναν Tyler να βγάζει σχεδόν τα πάντα φωνητικά ακόμα και τώρα, εναν Perry που τελικά είναι μικρός θεούλης σε λαιβ, ένα γαμάτο σετλιστ( κι έγ ήθελα mama kin, jaine’s got a gun, train kept a rollin αλλά λόγω δημοτικότητας χώσανε μέσα και το don’t wanna miss a thing, που όλοι το τραγουδήσαμε ακόμα κι αυτοί που το κοροιδεύουμε), 2 γεμάτες ώρες, η μπάντα να σπέρνει…
Όλα τα άλλα…είναι περιττά…το μυάλο των τσαμπατσήδων δεν θα αλλάξει αρά ούτε κι η αντιμετώπιση των οποιονδήποτε σεκιουριτάδων(που εγώ ήμουν από τις 7 μέχρι την ώρα που τέλειωσε το σαπόρτ στην είσοδο Αρένα Β και δεν είδα καμία σοβαρή φασαρία).
Το θέμα τιμών είναι πάρα πολύ απλά προσφορά και ζήτηση, κανένας δε το κάνει για τη φουκαρίαρα τη μάνα του όπως επίσης δεν είναι καθόλου δύσκολο να μαζε΄ψει κάποιος, έστω η συντριπτική πλειοψηφία, 50-60-70 ευρώ σε ένα τρίμηνο ή και παραπάνο. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Ή θες και πας ή δεν πας αλλά δε κλαίγεσαι μετά για τιμές και τα συναφή.Φοιτητής που δουλεύω είμαι κι εγώ.
Και μη μου συγκρίνετε με εξωτερικό, γιατί όποιος έχει παέι σε μερικά λαιβ έξω ξέρει πολύ καλά τη διαφορά κουλτούρας στο θέμα συναυλία και πως αντιμετωπίζεται από τον κόσμο…Εδώ θεωρούμε ότι είναι οκ να δώσουμε 100-150 ευρώ σε μπουζούκια 'η σε κλαμπ, που μπορεί να γίνει κάθε μέρα μέσα στη χρονιά, όχι όμως να δώσουμε 30-50-60-80 ευρώ για 1-5-10 συναυλίες το χρόνο( ξέροντας και από πολύ νωρίτερα το πότε…αρα προγραματίζεται)…Και απαιτούμε και να πούμε και τζάμπα…

Αυτά…μου βγήκαν τώρα…συγνώμη για το μεγάλο ποστ…Αλλά οι Aerosmith γάμησαν και δε πα να λέει ιο καθένας ότι θέλει…Μακάρι όντως να τα εννοούσαν για του χρόνου και ο Tyler και ο Perry…

Wacken όλοι! Έτσι δεν θα γίνονται συναυλίες εδώ και δεν θα τσακώνετε και κανείς με κανέναν. \m/

Κι εξώ όπου μπρεί ο καθένας. κι εγώ πάω. Απλά δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο εδώ με άλλες χώρες για να ζητάμε τα ίδια, συναυλιακά μιλάω… Αλλά δεν θα πάψω να πηγαίνω στις εδώ συναυλίες κι ας είναι λίγο πιο ακριβές από ότι “και καλά πρέπει” και μπορεί να θέλω (πόσο μάλιστα άμα μιλάμε για επιπέδου Aerosmith) επειδή μόνο άμα υπάρχει ανταπόκριση θα συνεχίσουμε να έχουμε τόσο καλές συναυλιακές σχρονιές όπως τις 2-3 τελευταίες και ίσως και να φτάσουμε σε ευρωπαικά στάνταρ σε όλα τα επίπεδα μιας συναυλίας…Και θα κάτσω και μέσα και 2 και 3 και 4 ΠαρασκευοΣάββατα αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κρατήσω λεφτά αφού ΘΕΛΩ να πάω σε μια συναυλία(φιλική μπηχτή σε διάφορους)

Τα ξημερωματα επεστρεψα στην βαση μου μετα απο αλλο ενα 7ωρο στο λεωφορειο.
Χαρηκα για τα παιδια απ’το φορουμ που ειδα και κριμα για μερικους που εχασα. Next time. :wink:
To live…???

ΓΑΜΗΣΕ.

Και τη Λιβιτσάνου είδα κάπου

Χαιρεται Σε όλους
1)το live ηταν απίστευτο.εγώ προσωπικά το καταχάρηκα και κάποιες στιγμές καθόμουν αποσβολομένος και αναρωτιόμουν απο που βγαίνει αυτή η φωνή

2)θα ήθελα να αναφερθω σε όλα όσα γραφονται στο forum.εννοειται πως αν το σκεφτει κάποιος λιγο παραπάνω,τα forum είναι ένα εκπληκτικό μεσο έκφρασης της δημοκρατίας.για αυτο λοιπόν ο καθένας σχολιάζει ότι θέλει και λέει την γνώμη του που είναι αποδεκτή απο όλα τα μέλη του forum στο πλαίσιο των κανόνων.
σκέφτηκα να μιλήσω για συγκεκριμένα ατομα με nicknames αλλα θα το αποφύγω για αυτονόητους λογους.εξάλλου με αυτα που γράφω θα κατευθηνθείται εύκολα.

ρε παιδια έχετε δικαιωμα να γράψετε ότι θέλετε χωρις να σας νοίαζει η κριτικη των άλλων.καντε όμως λιγο αυτοκριτικη.μερικα πράγματα που γραφονται ειναι εντελως ανουσια

1)γραφτηκε ότι “αφου ακουστηκε οτι θα ερθουν οι aerosmith επρεπε οσοι δεν ηξεραν τα τραγουδια να ψαχτουν να διαβασουν και να ερθουν υστερα, αφου πλεον εχουν γινει σχετικοι και ξερουν κατι παραπανω απο το dream on”

κριτικη απο μενα: εξεταστικη έχουμε?εκτος απο το εισητηριο στην εισοδο θα με ρωτησουν να πω το living on the edge σε οποιο alboum ειναι αλλιως δεν θα μπω?

αυτοκριτκη που θα πρεπει να κανει το μελος: μα τι γραφω ο …

2)"το i don’t wanna miss a thing επρεπε να λειπε"ι

αναρωτηθηκατε η μάλλον “ψαχτηκατε οπως θα επρεπε”(ειρωνικα το λεω) οτι το τραγουδι το εγραψε ο Tyler για την κορη του, επειδη επαιζε πρωτη φορα εναν πρωταγωνιστικο ρολο σε μια μεγαλη παραγωγη.πιστευατε οτι δεν θα το ελεγε?

3)γραφτηκε “μα τι κόσμος ειναι αυτος? κοριτσακια που τσιριζουν αγορακια που χαιδευουν κοριτσακια.ελεος.κτλ,κτλ”

κριτικη απο μενα: “ψαχτηκατε” ποτε να ακουσετε συνεντευξεις του συγκρατηματος και τι δηλωνουν για τους στιχους των τραγουδιων τους?
ο ιδιος ο Tyler ειπε "Γραφουμε στιχους για ερωτικες ιστοριες (κατι σαν τα ποιηματα) απλα εμεις τις τραγουδαμε και τις παρουσιαζουμε με διαφορετικο τροπο.

αυτος που εγραψε αυτο το πραγμα: “διαβασε” κανεναν στιχο εαν δεν μπορει να καταλαβει ακουστηκα τι λενε καποια τραγουδια?η μαλλον βλεπει τον Τyler για να καταλαβει τι εκφραζει ο ανθρωπος?δεν συνεχιζω ελπιζω να εγινα αντιλυπτος

αυτοκριτικη που θα επρεπε να κανει το μελος:"μαλλον εχω πολυ καιρο να γ…ω και δεν μου αρεσει να βλεπω κοριτσακια να τσιριζουν ουτε ζευγαρακια γυρω μου να χαιδευονται

4)οσο αφορα το τζαμπατζιλικι και το ξυλο θελω να πω πως η χωρα μας δεν ειναι και η πλεον ανεπτυγμενη ως προς τον σεβασμο προς τον συνανθρωπο.για αυτο καποια πραγματα θα συνεχιζουν να υπαρχουν
α)θα συνεχιζουν να χωριζουν τα προβατα απο τα γιδια(εννοοντας τα καγκελα στη μεση του γηπεδου)

β)καποιος εγραψε οσο υπαρχει ζητηση οι τιμες θα πεσουν(δεν θελω να ειρωνευτω αλλα στην ΑΣΟΕ τα μαθαινουν αντιθετα)αλλα και ζητηση να μην υπαρχει οι τιμες δεν θα πεσουν απλα δεν θα υπαρχουν αναλογες συναυλιες. απλα τα πραγματα

και καποιοι που θελουν να μπουν χωρις να πληρωνουν εισοδο εαν δεν το κανουν βιαια σιγουρα θα εμπαιναν γιατι το γηπεδο ηταν αδειο και δεν θα ηθελαν να παραμεινει αδειο γιατι οι διοργανωτες θα εχαναν πολλα πραγματα (γιατι το οτι “μπηκαν μεσα” οι διοργανωτες που γραφτηκε δεν ισχυει με καμια δυναμη. ισα ισα με γεματο γηπεδο κερδιζουν απο αλλους παραγοντες. δεν ειναι μονο τα εισητηρια)

και οσο αφορα το εξωτερικο που δεν υπαρχει το τζαμπα την απαντηση την εδωσε καποιος αλλος συμforumιτης απλα θα ηθελα να προσθεσω οτι στο εξωτερικο οι προσκλησεις δινουν και παιρνουν.

και τελος για το ξυλο ντροπη να χτυπαν παιδια η και μεγαλους δεν εχει σημασια.
και σε κατι που ειπε ενας εδω οτι χτυπησαν ατομα επειδη ηταν η συγκεκριμενη συναυλια(αφηνοντας να εννοειθει οτι εαν επροκειτο για metal συναυλια δεν θα τολμουσαν να σηκωσουν χερι οι securitαδες) αν και απαραδεκτο δειλο και οτιδηποτε αλλο πιστευω πως εχει δικιο.
αν και δεν φταινε τα παιδια που δουλευουν security εντολες εκτελουν αφου δουλευουν.

κουρασα το ξερω με ολα αυτα. δεν ξερω κατα ποσο διαφωνειτε η συμφωνειτε ομως σκεφτομουν πολυ ωρα για το αν τελικα θα γραψω η οχι.απλα καλο θα ηταν πριν πουμε κατι να σκεφτομαστε γιατι πολλες φορες με αυτα που διαβαζω γινομαι εξω φρενων και σκεφτομαι να μην ξαναγραψω και αν σκεφτουν πολλοι παρομοια θα μεινουν μερικοι και θα γραφουν μονοι τους

sorry αν μονοπωλησα την σελιδα και αν σπαταλισα τον χρονο για οσους το διαβασατε

Το πρόβλημά μου δεν είναι στην προχειρότητα της διατύπωσης, αλλά στις μπούρδες.

Είναι δυνατόν μεγάλος άνθρωπος να αναρωτιέσαι αν έβγαλε τα λεφτά του ο ντέμης, ή οποιοσδήποτε άλλος του ίδιου βεληνεκούς?

Σύμφωνα με την κατάσταση που επικρατεί εδώ, δε μιλάμε απλά για κάλυψη κόστους με θεμιτό περιθώριο κέρδους, μιλάμε για προδιαγεγραμμένη κάλυψη κόστους με περιθώρια υπερκέρδους.

Αλλά ας το θέσω και εγώ πρόχειρα.
Κατά το σύνηθες, όταν εσύ διαθέτεις 100 ευρώ πχ για να δεις τη μπάντα που γουστάρεις, δε θα έρθει κανένας ντέμης να σου πει ότι ότι βολεύεται και με 50.
Συνεπώς αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα 100, νεξτ τάημ, το πιθανότερο είναι να σου ζητηθούν τα ίδια, ή ακόμα και 100+, ακριβώς γιατί αφήνεις το περιθώριο να στα ζητήσουν.

Στην παρούσα φάση και με τα υπάρχοντα δεδομένα, για να αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές, πρέπει να μειωθεί η ζήτηση.

End of story.