Μπορεις να παρκαρεις στο ΣΕΦ.Εχει μεγαλο parking
Εγω επειδη παω συνεχεια Καραισκακη εκει παρκαρω
Πολύ καλύτερη επιλογή το Καραϊσκάκη από το ΟΑΚΑ. Εδώ δεν το γέμισαν ούτε οι ACDC που και αυτοί πρώτη φορά είχαν έρθει στην Ελλάδα.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι δεν είμαστε έθνος ροκάδων, αλλά σκυλάδων!
Καλή διασκέδαση και πόρωση σε όσους είμαστε μέσα.
Αφού σαν φιλοξενούμενοι δεν έχουμε έρθει ποτέ,ερχόμαστε σε συναυλίες…
Πάντως πέρα απ’ την πλάκα,είναι ο ιδανικός χώρος για τέτοια συναυλία…
Οσο για parking εγώ σε δύο συναυλίες που έχω κατέβει,το έχουμε αφήσει στο στενό της Ελαΐς…και φύγαμε και γρήγορα μετά…
Καλά, χώρο το Καραισκάκη αρκετό δεν ξέρω αν έχει καθότι της περιοχής βλέπω τι γίνεται κάθε φορά που έχει αγώνα.
Ομορφα! :hippy:
(προβλεπω να κυνηγαμε να τους κανουμε μελη του ολυμπιακου οπως τους Scorpions )
Χαχα, ναι, το επιχείρημα προς τον Perry πρέπει να είναι πως ο Ολυμπιακός είναι στην Ελλάδα από φανατισμό κοινού το αντίστοιχο των Red Sox στη Βοστώνη!
Πλάκα-πλάκα ακούω πως τους φέρνει ο Ντέμης όμως. Ντέμης στο Καραϊσκάκη;
Γουστάρω να δώ τον κοντό να κόβει επιταγή στη Θρύλος Α.Ε. :D:lol:
ΑΕΚΑΡΕΣ θα τους κανει ο Ντεμης ρε!
Αντε μην αρχισουμε να πλακωνομαστε παλι με το μπουρδελο κρατος που σας χαρισε γηπεδο (ξεκιναν συρραξεις χουλιγκανς τωρα, μπουκαλια, λοστοι, σουγιαδες κτλ.)
Τελικά Καραισκάκη…καλύτερα μου φαίνεται:):!:
τι λετε ρε!!! στο καραισκακη θα βγει και θα ανεμισει ο tyler το ΤΡΙΦΥΛΛΙ των boston celtics!!!
Ναι και ο Ντεμης εγινε διοργανωτης με τον σταυρό στο χερι…:lol: για αυτο η εξυγιανση της ομαδας πηγε κατα διαόλου…τεσπα off topic τέλος…
Θα ξανά πέσει:p, και δεν το θέλει κανείς αυτό, τουλάχιστον πριν τελειώσουν το σετ τους:):!:
ειμαι ιδη εκει!
Πιστευω οτι ειναι ο ιδανικος χορος για Aerosmith. χωραει αρκετο κοσμο και εχει και το πλεονεκτημα οτι με 20.000 - 25.000 φυσικα δε θα φαινετε αδειο οπως ενα ΟΑΚΑ! Δεν ειναι του γουστου μου αλλα προφανως θα ειναι ομορφη εμπειρια!
Μια χαρά φαίνεται. Και στο Καραϊσκάκη ακόμα και με 15 χιλιάρικα κόσμο βολεύεται η κατάσταση.
ωραία, να μάθουμε και το εισητηριάκι πόσο θα πάει…θυμάμαι την πρώτη φορά που τους άκουσα με το Pink το 97…που ναξερα ότι θα τους δω…λέτε να μαζέψει στο καραισκάκη?
[SIZE=“6”]SOLD OUT [/SIZE]ΛΕΜΕ!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΕΜΕ!!!
“I Don’t Want to Miss a Thing”
Και απο κατω 25.000 αναπτηρες και κινητα!!!:bow2::bow2::bow2:
Μεγαλες στιγμες θα ζησουμε.
Sold out οι Aerosmith;; Μωρε μπραβο…
=D>
25000 κόσμο οι Aerosmith, λίγο αισιόδοξοι δεν είμαστε??? Δεν είναι και τόσο μεγάλοι στην Ελλάδα. Τσπ εκεί θα είμαστε, άλλη μια συναυλία “its once in a lifetime”
Ποιο I Dont Wanna Miss A Thing ρε στο Amazing και στο Υπέρτατο θα δουλέψουν οι αναπτήρες.
Καλά το ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση για σολντ άουτ ε
σιγα μην μαζεψει 25000 που αναφερθηκε…
το sold out ονειρο…
15000 και πολλααααα ειναι πιστευω…
περιμενετε να δουμε τιμη και τι αλλες συναυλιες θα ανακοινωθουν και βλεπουμε…