Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06

Στο site της εταιρείας πάντως δεν υπάρχει αναφορά στην συναυλία των AEROSMITH. Αντιθέτως υπάρχει βίντεο με τους CRANBERRIES.

Απ’ ότι είδα στη συναυλία του Σαντάνα δεν είχε catwalk. Οι AEROSMITH πάντως, και ειδικά ο Tyler, γουστάρουν να υπάρχει ο εξτρά διάδρομος. Ίδωμεν…

Μην ξεχνας οτι περιμενουμε και Iron Maiden καποια στιγμη λογικα… Εγω θα το χαρακτηρισω ως το ΤΕΛΕΙΟ συναυλιακο καλοκαιρι για εμενα, αν δω και Iron Maiden, ιδια χρονια με AC/DC και Metallica…

οποτε το βλεπω με πιανουν τα κλαματα…

Τι τιμές λέτε ναχει??? Σαντάνα είχε καλές?

σαντανα τα μπροστα μπροστα αρενα ειχαν 75 αν θυμαμαι καλα.

Πισω αρενα ειχαν 45 ή 50 (αυτα ειχα γω)

Μετα εξεδρες και VIP εξεδρες που νομιζω πιο ακριβα

χλωμο για κατω απο 45-50ε. (και λογικο ταυτοχρονα)

Παιδια μολις μπηκα στο http://www.elevenconcerts.com/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=78&lang=el και λεει οτι θα παιξουν Στο Καραισκακι.

Κάποιος το είχε πει ότι θα έπαιζαν καραισκάκι… μακάρι παντως… εμένα με βολέυει πολύ!!!

απο αποψη προβλεπομενης ανταποκρισης κοσμου, θαρρω πως ειναι σωστοτατη κινηση

εδιτ: δεν βγαινει απο το επιτραπεζιο πανδως

Ωραία νέα!
Αν είναι ξεμέθυστος εκείνη τη βραδιά ο Στήβεν θα περάσουμε μια χαρά!

Ο βατραχομούρης θα τραγουδάει η κανας καινούργιος ;

Στο site http://www.elevenconcerts.com/index.php, λέει πως θα γίνει στο Καραϊσκάκη και όχι στο ΟΑΚΑ.

Thnx mr.gamatetupe 8)

Now playing: Dark Tranquillity - The Grandest Accusation
via FoxyTunes

κουαξ κουαξ

fixed 8)

ε ναι, με ταηλερ…

παντως, καλα ταλεγα γω περι publicity stunt και ‘ξαναφερνουμε τους αεροσμιθ στο προσκηνιο με τα ευτραπελα ταηλερ μπας και πουλησει η παγκοσμια περιοδεια μας’…

Καραϊσκάκη έχει να παρκάρεις;

Εχει, γενικα εκει γυρω στο μικρολιμανο κτλ παιζουν θεσεις, αλλα επειδη καλοκαιρι θα γινεται χαμος απο κοσμο καλυτερα με το τρενο…

Καλυτερη επιλογη το Καραισκακη…αν και γαυρικο ειναι πιο ‘‘οικογενειακο’’…:stuck_out_tongue:

Ποιος να μου το λεγε οτι θα βλεπα στο τηγανι Aerosmith…:stuck_out_tongue:

Στο ναό τελικά;

Πολύ καλύτερα από το αχανές ΟΑΚΑ! :slight_smile:

και εγω νομιζω οτι ειναι ο ιδανικοτερος χωρος για τετοιου ειδους συναυλιες.οποτε και θα ειναι σχεδον γεματο και εμεις θα το ευχαριστηθουμε περισσοτερο

Χαλαρώστε ρε παιδιά… Δεν είναι κανα παιδάκι πλέον…

Εγω προσωπικά είχα μια απο τις καλύτερες συναυλιακές εμπειρίες όταν τους είδα πριν 3 χρόνια, και έχω δεί αρκετές συναυλίες…