τους ακουω ελαχιστα…αλλα ειναι ευκαιρια… πφφ…θα δω τι λεφτα θα εχω τοτε και βλεπουμε…παντως παιζει να θυσιαστουν για αλλα…πολυ πιθανο…
Ελπίζω μη δούμε καμιά Βανδή σαππορτ:p
Αυτο αποκλειεται, μονο στους επισημους θα καθεται, μεχρι εκει.:lol:
[SIZE=“6”]ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!![/SIZE]:yahoo:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! το μονο σιγουρο live που θα παω μεχρι στιγμης γιατι βλεπω να ακολουθουν κι αλλοι…
Δε θα μας μεινει ευρω…
ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ ούτως ή άλλως.
Έροσμιθ.
Ελα παλιωσε αυτο απο Σαντανα,μην επαναλαμβανομαστε.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
έχω μείνει κάγκελο… ειλικρινά…
Επιτέλους, τπτ άλλο… F**k… :o
Ας φέρει τώρα κάποιος και Motley και είμαστε καλυμμένοι από τα ποζερολάιβ
Μετά τις περσινές μαλακίες της Didi δε βλέπω γενικότερα φως στο τούνελ για Motley… Αποκλείεται
Με προκαλείς να μιλήσω.
Εχεις δει Τζοβι και Heat?
μη μας τα θυμιζετε αυτα ρε παιδια…
Κι απ’αυτο θέλω! Αναπόληση λυκείου, συγκίνηση και tyler.
Παντως ισχυει οτι η τιμη των εισιτηριων θα παιξει μεγαλο ρολο στην προσελευση του κοσμου, ειναι και τοσες πολλες μαζεμενες συναυλιες, χαμος γινεται φετος… Ολους φετος θα τους φερουνε?
Αν γινουν τα ιδια σκηνικα με KISS να αρχισω να χαιρομαι που θα τους δω πρωτα στο Download…??
Παντως η φετινη χρονια εξελισσεται τελεια:
11-13/6 Download Festival (AC DC, Aerosmith και πολλα πολλα πολλα αλλα)
16/6 Bon Jovi (Αλλο ενα ονειρο γινεται πραγματικοτητα)
18/6 AC DC (Ναι παλι ρεεεεεε, ποτε δεν χαλιομαστε)
20/6 Aerosmith (Ξανα και ξανα και ξανα και ξανα)
24/6 Sonisphere (Ισως καει σε οικονομικες δυσκολιες αλλα εχει Metallica, μεγαλο το δελεαρ)
28/6 Rammstein (Μολις αποφυγαμε ενα ταξιδι εξω)
14/7 Cranberries (Ωραια θα περασουμε)
19/7 Jethro Tull (Ιστορια)
22/7 Loudness (Thunder in the East…Τελος)
5-7/8 Wacken (Iron Maiden, Motley Crue, Slayer, Alice Cooper και πολλα αλλα)
Και περιμενουμε ακομα ισως Guns και Ozzy…Ενταξει δεν βλεπω ευρω στον οριζοντα μετα τον Αυγουστο…
Tουλαχιστον θα μεινω ευχαριστημενος αν και αφραγκος…Ρε μην ανακοινωνετε αλλα λεμεεεεε…
Τελειο καλοκαιρι…
Kαι οχι μονο αυτοι αλλα βαλε ισως και τον Slash με τη σολο περιοδεια του με τον Myles Kennedy στα φωνητικα να ερθει και απο εδω οποτε πολλα live παιζουν για φετος.
Ανυπομονώ να μάθω πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια. Επίσης αναρωτιέμαι ποια εταιρεία τελικά είναι αυτή που φέρνει τους AEROSMITH στην Ελλάδα.
Eleven Concerts
Toυ Ντεμη φυσικα…
…και μάλλον θα είναι στον ίδιο χώρο όπως με Σαντάνα, όχι δηλαδή σε όλη την αρένα:):!: