Afformance release party 08/03 Free είσοδος

Οι Afformance είναι μία από τις καλύτερες ελληνικές μπάντες στον ευρύτερο χώρο του post rock. Σε μια βδομάδα παρτάρουμε την κυκλοφορία με ένα free εβεντ. Τσεκάρετε και δεν θα χάσετε!

Διαβάστε την κριτική του Πάνου για τον δίσκο τους εδωπά http://www.rocking.gr/review2828.php

Αντιγράφω από post του Contan στο ER.

Εορτάζοντας τη κυκλοφορία του ντεμπούτου μας “A Glimpse To The Days That Pass” κανονίσαμε με τη βοήθεια των φίλων μας απο τη Spinalonga Records ένα ΔΩΡΕΑΝ live party στο ΤΩΡΑ Κ44 (Κων/πόλεως 44, Γκάζι - πολύ κοντά στο σταθμό). Παρέα μας θα είναι ο Figurant (www.myspace.com/figurantinyesterdaysplay). Να σημειώσω κάπου εδώ οτι το σιντί θα ειναι διαθέσιμο σε χαμηλότερη (ή προνομιακή άμα αγαπάτε) τιμή απότι συνήθως. Δλδ κάτω απο 10?. Θα υπάρχουν επίσης τα μπλουζάκια που ήδη έχουμε κ τον κατάλογο της CTS. Αυτά

ένα δελτίο τύπου απο Sonic Death Monkey κ μια αφίσα:

Οι Afformance δεν είναι μια παλιά μπάντα, αλλά σίγουρα δεν είναι και νέα. Όσοι έχετε ασχοληθεί έστω και λίγο με τα εγχώρια συναυλιακά δρώμενα της Ελλαδίτσας μας τα τελευταία χρόνια, το μάτι σας θα έχει σίγουρα πέσει σε κάποια αφίσα που πάνω έγραφε Afformance, σε κάποιο στενό της Εξαρχείων, σε κάποια κατάληψη της Θεσσαλονίκης, είτε σε κάποια κολώνα των Ιωαννίνων ή της Καρδίτσας. Οι Afformance ασχολούνται με το post rock, άθλημα που απαιτεί αφοσίωση, συνεχή προσπάθεια και μια κάποια δισκογραφική παρουσία. Και αν τα δύο πρώτα τα παιδιά τα κατείχαν στο έπακρο, και αν ακόμα θυμόμασταν όλα τα κομμάτια τους απέξω, είναι αλήθεια πως στα δισκογραφικά υπήρχε μια λειψυδρία. Για χρόνια βολευόμασταν με ένα cd-r με το κομμάτι ?A Tide Before The Flickering Sun? και με συμμετοχές σε διάφορες συλλογες. Οι συνθήκες υπήρξαν τελικά ευνοϊκές και οι Afformance έχουν επιτέλους έτοιμο το ντεμπούτο τους ?A Glimpse To The Days That Pass?. Οι κλισέ εκφράσεις δεν μας εκφράζουν και ένα ?ταράσσουν τα λιμνάζοντα νερά? ή ένα ?επαναπροσδιορίζουν την ομορφιά στο post rock ιδίωμα? δεν θα τα χρησιμοποιούσαμε για να περιγράψουμε τους Afformance. Να είστε βέβαιοι πως τα κάνουν όλα αυτά όμως. Αν χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις, μπορείτε τη Δευτέρα στις 8 του Μάρτη να βρεθείτε στον αριθμό 44 της οδού Κωνσταντινουπόλεως στο Γκάζι, στο μαγαζί “ΤΩΡΑ Κ44” (δίπλα σχεδόν στο σταθμό του Μετρό ?Kεραμεικός?) για να κρίνετε εξ? ιδίαν. Αυτό που θα συμβεί, σε συνδιοργάνωση CatchtheSoapProductions και SpinalongaRecords, είναι ένα live/releaseparty των Afformance, η επίσημη ?πρώτη? του ντεμπούτου album τους. Το γεγονός αυτό αποτελεί την έναρξη μιας ωραίας περιόδου για την μπάντα, διότι μετά την ?ατυχέστατη- ακύρωση της εκτενούς ευρωπαϊκής τους περιοδείας, το μέλλον είναι ξανά ευοίωνο : Οι Afformance (παρέα με τους Νechayevschina σε κάποια shows) θα ταξιδέψουν σε Βόρεια Ελλάδα, Σκόπια, Βουλγαρία και Κωνσταντινούπολη για να δείξουν στους εκεί οπαδούς τους τι συνέβη τις ημέρες που πέρασαν. Η λογική λέει πως εκείνοι θα χαμογελάσουν. Η μπάντα επίσης θα ανοίξει την αθηναϊκή συναυλία των Grails στις 9 Μαΐου, ενώ το κομμάτι ?WillTeasleHopes? βρίσκεται ήδη στο onlinesample της Spinalonga. Αναμείνατε την επόμενη συλλογή της τελευταίας. Κλείνοντας, κάθε party που σέβεται τον εαυτό του, έχει καλεσμένους. Εκτός από εσάς λοιπόν, καλεσμένος στο μαγαζί (και συγκεκριμένα στη σκηνή του) θα βρίσκεται ο Figurant, κιθαρίστας των HuesandSeparation, τόσο για να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα, όσο και για να μας παρουσιάσει ?με τη σειρά του- το κάπως πιο ζεστό και ατμοσφαιρικό υλικό του.

Χρήσιμα links:
http://afformance.blogspot.com
www.myspace.com/afformance
www.myspace.com/figurantinyesterdaysplay

www.ctsprods.com
www.myspace.com/catchthesoapproductions

www.spinalonga.net
www.myspace.com/spinalognarecords

www.k44.gr

www.facebook.com/search/?q=aga+baga&init=quick#!/event.php?eid=338955744440&ref=mf

www.last.fm/event/1428838

Ωραίος Zougla! Πάρτε και μαμηστερό αφισέτο!

Στηρίζουμε, είναι και support στους Grails.

support λεμε ρεεε

Κάτι για figurant είδα :stuck_out_tongue:

bump!!!
Σήμερις τα σπουδαία. Περάστε μια βόλτα, αξίζει:!:

γαμω την αρρωστια μου γαμωωωωω

Όλοι εκεί!

άντε να ξεκινάμε σιγά σιγά :wink: