After Forever - After Forrever

ακουσα το energize me στο ραδιοφωνο κ μου αρεσε παρα πολυ! μα παρα πολυ!:roll: κ ετσι βρηκα κ τον δισκο κ τον ακουσα.παροτι ειναι πολυ μακρυα απο τα ακουσματα μου σε γενικες γραμμες μου αρεσε. οχι πως τρελαθηκα αλλα για 2007 ειναι κατι πολυ αξιολογο.

(δεν κανω πλακα ο Bluezlick ειμαι :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: )

Δεν μου βγαζει κανεις απο το μυαλο οτι εχει παθει κατι σοβαρο αυτος !!!:-s :? :-k

:lol: :lol: κοιταξε κρυβω πολλους εαυτους… κ ακομα δεν εχεισ δει τπτ!:wink: :stuck_out_tongue:

ον τοπικ
σου αρεσε?

Δεν το εχω ακουσει και γενικα δεν εχω προσεξει αυτη τη μπαντα.

κακος! καιρος ειναι!:stuck_out_tongue: :wink:

μου αρεσε αρκετα. εχει και ριβιου στο ροκιν :stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/review1208.php βαριεμαι να τα λεω δυο φορες.:stuck_out_tongue:

Αρχιζω να υποψιαζομαι σοβαρα πλεον και συντομα θα μιλησω με ατρανταχτα στοιχεια οτι κατω απο τα nicknames Bluezlick , Angmar κρυβονται περισσοτερα απο ενα ατομα στο καθενα.
Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω λοκαρει δορυφορο επανω τους και οταν θα τους εχω φακελωσει ολοκληρωμενα θα επανερθω…
Για να καταλαβετε οτι εμενα δεν με τρομαζουν αυτα :lol:

Αν και δεν ειναι το στυλ που κανω κεφι,μπορω να πω πως αυτος ο δισκος ειναι πραγματικα πολυ καλος!

Kαλό albumaki αν και πιστεύω η συγκεκριμένη σκηνή πλέον έχει φτάσει στα όρια της…Φτάνει να δούμε ποιοι θα αντέξουν στον χρόνο…

big brother is watching you! :stuck_out_tongue:

DAMN RIGHT BROTHER BLUEZ :hippy: 8O

Κι εγώ μόνο το Energize Me έχω ακούσει, αλλά καλό ήταν. Συμπαθητικό, αλλά λίγο “ευκολοχώνευτο” :stuck_out_tongue:
Θέλω να ακούσω και το υπόλοιπο για να σχηματίσω άποψη!

Το energize me ειναι η εμπορικουρα του δισκου!!Γενικα τα υπολοιπα κομματια ειναι πιο βαρια!

Ναι?? Πάλι καλά γιατί είχα ακούσει το energize me και είχα αρχίσει να τους κράζω… Το τραγούδι είναι αίσχος!

Ασε το Energize me ακουσε τα υπολοιπα!

__Μου έκανε τόση εντύπωση που άρεσε στον Bluez, που είπα, δε μπορεί, πρέπει να τ’ ακούσω κι εγώ! 8) :stuck_out_tongue:

__ΜΙΑ ΧΑΡΑ το Energize Me. Ακουσα και τις δύο version. Ακουσα και το Sweet Εnclosure (με λίγα λόγια άκουσα το single). ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ. Δύο διαφορετικά στον προσανατολισμό τραγούδια, αλλά πολύ καλά και τα δύο όχι μόνο για το είδος τους, αλλά και γενικότερα ήταν αξιοπρεπέστατα. Μια χαρά πέρασα ακούγοντάς τα και θα τα ξανακούσω στο μέλλον.

__Βέβαια, στο απότερο, γιατί τώρα ακούω τον νέο δίσκο των Rush… 8)

:lol2: ασε ρε. σε λιγο θα μου πεις οτι το ιδιο ατομο εχει και τα δυο account. ουστ!:lol: :stuck_out_tongue:

παντως γουσταρα που ειναι πιο μεταλλια απο οτι περιμενα. ενω αλλο ελαφρυνανε τον ηχο τους, αυτοι καναν το αντιθετο…

Αλλο Γιαννης μου φαινεται και αλλο Καγκελαρης. Θα το αποδειξω που θα μου πας…
Big Brother is watching…

Εγω 1 κομματι εχω δει live Wacken 2004 νταξει ωραιο δεν λεω δεν ξετρελαθηκα ομως!

diavase kanis sas to metal hammer?ixe gia tous after forever kai elege poli kala logia,an kai emena de mou poliaresan telika…