Μετα το άκουσμα των δύο bands νομίζω ότι έκανε καλά ο Mark που έφυγε από τους After Forever και σχημάτισε τους Epica…Πολύ απλά η Simone Simmons έχει καταπληκτική χροιά και είναι και μια κούκλα…Η Floor Jansen κατα εμού δεν έχει και την καταπληκτική χροιά απλά η τεχνική της είναι πάρα πολύ καλή αλλά ούτε είναι και ωραία(άποψη μου!) …Η Epica στο πρώτο τους cd(the phantom agony) είναι ναι μεν στο στυλάκι των After αλλά πέφτει ακόμα πιο head banging…Και νομίζω ότι δεν είναι απομίμηση των After όπως κάποιοι είπαν…Εσείς τι πιστεύετε…;
Διαφορά στη δύναμη και στην τοποθέτηση πάνω στο ίδιο είδος μουσικής!
Οι Epica πιστεύω παίζουν πιο δυναμικά και πιο γρήγορα εκμεταλλευόμενοι τις διαφορετικές τους δυνατότητες και έχοντας εμπειρία να αποφύγουν τα πρώτα λάθη των After Forever…Εγώ θα ήθελα να δω πρώτα τη συνέχεια και τα επόμενα albums πριν απαντήσω με βεβαιότητα διότι δε ξέρω αν οι epica είναι ικανοί να παίζουν πάντα έτσι…Όπως δε ξέρω αν χωρίσει ο κιθαρίτας με την τραγουδίστρια στους within temptation αν θα παραμείνει συγκρότημα :lol:
Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά και η Simmone τα χει με το Mark…
WhenSilenceCries=Tατιάνα Μεταλίδου…
Εγώ μόνο τα επίσημα ξέρω Ότι ο robert τα έχει με τη sharon within temptation!
Τεσπά,όλοι τους Ολλανδοί είναι,άμα το ψάξεις μπορεί να βρεις ότι και οι κιθαρίστες τα έχουν μεταξύ τους τι να σου πω…
Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πάντως είναι ότι μόνο οι after forever θα παίξουν παρέα με τους nightwish :lol: Αλλά εκτός ότι από money πλέον δεν παίζουν είμαι και γκαντέμης για την ημερομηνία της συναυλίας :evil:
Δεσποινής Μεταλλίδου μου φαίνεται ότι μόνο εμείς ενδιφερόμαστε τόσο για αυτούς :lol:
Σιγά μωρέ!Απλά οι άλλοι δεν τους ξέρουν
To αλλο με τον παπα που τα πεφτε στις πιτσιρικιες δε θα το σχολιασετε ? Τη διαθηκη του Παπαμιχαηλ ? Τη στριπτιζεζ του Survivor ? Αποκαλυψη τωρα.
theloner θέλεις να γίνεις ο Στέφανος Μυτιλίνης;
After forever. i floor einai soprano i allh einai mejo-coprano, so ?
[color=indigo][i]δεν ειναι mezzo soprano η Simons…με τπτ
επισης ειναι και μικρη σε ηλικια δεν μπορει να ξερει απο τωρα τι φωνη εχει γιατι σταθεροποιειται μετα τα 24 η φωνη
προσωπικα ψηφιζω floor γιατι απο epica δεν εχει πεσει στα χερια μου το consign to oblivion και το we will take you with us δεν με ενθουσιασε τοοοοοσο πολυ
(μπορει να ακουστει χαζο αλλα το Video “the phantom agony” δε μ αρεσε,εχασα πασα ιδεα για το κομματι)
τεσπα θα τις δουμε στην πορεια
παρεπιπτοντως Μυτιληνης γραφεται…
ετσιεεεε ρισπεκτ στο Θεικουοοοο νιεσιεεεεεεε[/i][/color]
μα καλα υπηρχε τετοιο τοπικ (εμ απο την βαρεμαρα μου καθομαι και σκαλιζω ) αν ειναι δυνατον… καταρχην μιλαμε για 2 τοσο διαφορετικες φωνες. το μονο κοινο ειναι ο mark η μαλλον ηταν ο mark (επισης η floor πρεπει να τα εχει με τον sander γιατι σε καποια συνοδευτικα dvd φιλιουνται :-- ) εγω δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια κοντρα ουτε τιποτα τετοιο