[B]Oι αρχοντες του Speed Metal !!! :band:
Ταχυτητα - Φωναρα - Ριφφαρες να τρελενομαστε !!! :vibrate:
‘‘Skeptics Apokalypse’’ και ‘‘Unstoppable Force’’ κλασσικοι δισκοι που ακουγονται με αμειωτη πορωση απο την αρχη μεχρι το τελος !!![/B]
[B]Oι αρχοντες του Speed Metal !!! :band:
Ταχυτητα - Φωναρα - Ριφφαρες να τρελενομαστε !!! :vibrate:
‘‘Skeptics Apokalypse’’ και ‘‘Unstoppable Force’’ κλασσικοι δισκοι που ακουγονται με αμειωτη πορωση απο την αρχη μεχρι το τελος !!![/B]
Έλα ρε τους ειχα ξεχάσει αυτούς.
John Cyris δεν λεγόταν ο τζαζεμένος τραγουδιστής τους?
John Cyriis για την ακριβεια…
Τζαζεμενος ξετζαζεμενος ηταν μεγαλη μορφη ο τυπος…:p:respect:
Περισσότερο το Sceptics Apocalypse αλλά και το Unstoppable Force είναι ορισμός του 80ς speed metal. Ο Cyriis πήγε να ζήσει με τους εξωγήινους και είχαν διαλύσει προσωρινά, και κάπου στα 1999 είχαν κάνει comeback με το καλό Omega conspiracy. Οι φίλοι του παλιού και κλασικού speed/thrash τύπου Slayer/Metallica αγαπάν Agent Steel.
trademark song
Kαι το καλύτερο από το comeback.
Μην ξεχνάμε και το πρώτο τους ep mad locust rising,με τα απίστευτα παρανοϊκά ψιλά φωνητικά στο ομώνυμο κομμάτι από τον θεό john cyriis
μπαντάκλα. μου αρέσουν και τα πρώτα κλασσικά αλλά και τα άλμπουμ της επανασύνδεσης. ο cyriis δεν έμεινε ανενεργός όλα αυτα τα χρόνια βέβαια. έκανε κάποια ντεμος με μπάντες όπως black reign, stellar seed και pontius prophet.
κατά τη γνώμη μου το unstoppable force είναι ελαφρά ανώτερο του sceptics
το Skeptics το άκουγα τρελά και ήταν το αγαπημένo μου - εχω να ακούσω νότα από τα παλιά βέβαια κάτι χρόοοοονια (παίζει και δεκαετία). το comeback δεν μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.
Εγω μονο unstoppable force εχω ακουσει και αγαπαω τα μαλα. :band:
Δυνατος δισκος,ριφφαρες,φωναρα.
+1 Mεγάλος δίσκος!
Μεγάλο πάθος αυτή η γκρουπάρα. Αγαπημένο άλμπουμ το Unstoppable force αλλά μου αρέσουν απίστευτα και τα υπόλοιπά τους.
γυρισε ο Cyriis λεει
το έμαθα το πρωι και ήδη ονειρεύομαι συναυλία
ΚΑΙ αυτους στο Up The Hammers :p:p:p
omega conspiracy δισκαρος!!! μπανταρα!! φερτε τους ελλαδα να λιωσουμε!!!
Ντρέπομαι που το λέω αλλα τους ανακάλυψα…προχθές! Και ας τους ξέρω τόσα χρόνια.
3η μέρα σερί δεν ακούω τίποτα άλλο!!! :):)
Aπό τις πολυαγαπημένες μπάντες της εφηβείας μου. Θυμάμαι είχαν Lead κιθαρίστα τον james murphy, που μετά πήγε στους Death (προσκυνώ)
o θεος επεστρεψε!
Εχω ακουσει μονο τα κλασικα Skeptics Apocalypse και Unstoppable Force που ειναι τρισμεγιστες δισκαρες.Ειδικα στο ντεμπουτο ολα τα κομματια ειναι δυναμιτες και χεντμπανκικοι υμνοι.Ενταξει για τον John Cyriis οτι και να πω ειναι λιγο,ο απολυτος αρχοντας της τσιριδας.Ελπιζω να τους δουμε λαηβ καποια στιγμη με Cyriis στα φωνητικα φυσικα
τιτανοτεραστια μπαντα, προσκυναμε ταπεινοτατα, κοπανιομαστε μεχρι να ματωσουμε, stagediving με φωτοβολιδα στο χερι και τετοια. απο τις πιο αγνες μπαντες εβερ, και IΜΟ η καλυτερη speed metal μπαντα που σουρθηκε ποτε πανω στην γη. αυτα. bleed for the godz και δαγκωνουμε κοσμο απο τη λυσσα.