Το Airburn Blogspot Αναζητεί Συνεργάτες

To Αirburn είναι ένα blog με rock/metal ύφος. Σκοπός του είναι η καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών του, πάνω στα θέματα της μουσικής που αγαπάμε.

Αναζητούμε συνεργάτες που θα έχουν το ίδιο πάθος με μας, για να βγαίνει καθημερινά ένα καλό αποτέλεσμα που πάνω απ’ όλα θα αρέσει στους ίδιους τους δημιουργούς, αλλά και στα άτομα που μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους.

Οι θέσεις που θέλουμε είναι πέντε (5) συντακτών με αρμοδιότητες ανάρτησης νέων, αναλύσεων άλμπουμ και δημιουργίας αφιερωμάτων.

Οι κατηγορίες θεμάτων που πρέπει να καλύπτει ο κάθε συντάκτης ξεχωριστά είναι :

-Classic Rock- Progressive Rock (60’s-70’s-80’s)
-Hard Rock ? AOR ? Stoner Rock/Metal, Southern Rock/Metal
-Power- Progressive Metal
-Death Metal
-Black Metal ? Dark Wave

Για να πάρετε μία γεύση από το blog :

http://airburn-musicnews.blogspot.com

Επικοινωνία για όποιον ενδιαφέρεται

MSN & e-mail : jdeathville@hotmail.com

και με pm στο rocking.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Mods του forum του rocking.gr που μου επιτρέψανε να αναρτήσω την αγγελία.

που ακριβως κολλαει το AOR με το Stoner??:-k

Amerikanistan.Όλο και κάπου θα κολλάνε :slight_smile:

H μία θέση έκλεισε. Άλλες 4 μένουν.

Ακόμα 3 άτομα :smiley:

Δεν ξερω πως και αν γινεται αλλα θα προτινα να βαζατε και καποια download links αφου εχετε ζητησει την αδεια καποιων συγκροτηματων.Τα περισσοτερα μπλογκς το κανουν,και ειναι χρυση βοηθεια.

Θα ήταν καλή ιδέα, απλά δεν γίνεται εύκολα. Εξάλλου όλες οι μπάντες, τα κομμάτια τους τα βγάζουν πλέον για streaming είτε στις Myspace τους σελίδες, η μέσω του site της εταιρίας τους, ή έαν κάποιος φιλος-φίλου μπλα μπλα μπλα έχει κάποια γνωριμία για την αποκλειστικότητα.

Τα περισσότερα blog και forum που έχουν κομμάτια είναι παράνομα, και χωρία καμία άδεια. Εμείς δεν μπλέκουμαι σε καμία τέτοια κατάσταση καθώς σκοπός μας είναι να κάνουμε όσο γίνεται καλύτερα το hobby μας. :slight_smile:

Σ’ευχαριστούμε για την πρότασή σου.