Έχασα τους AC/DC στο ΟΑΚΑ επειδή δεν είχα με ποιον να πάω και μετά την συναυλία έμαθα ότι είχε περισσέψει ένα εισιτήριο στον θείο μου #-o
Ωχ αυτό πόνεσε.
σλιπνοτ…
Εγω δεν ειχα αλλα λεφτα να δωσω… Και εμαθα μετα οτι η αδερφη μου η κωλοφαρδη (να λειπουν οι εξυπναδες :p) μπηκε τζαμπα απο την αρχη της συναυλιας.
Αυτο που με καιει πιο πολυ παντως ειναι οτι εχασα τους Tool. Ναι… τετοιος τραγελαφος ειμαι. Ακομα κλαιω.
Πολύ καλό νέο μπορώ να πω!! Φτιαχτηκα τώρα!
dark tranquillity νοεμβριος 2007
the haunted φετος
και εγω στεναχωρηθηκα που εχασα Haunted.
Επισης που ξεχασα οτι ηταν στις 2 ιουλιου Hatebreed (για τζαμπατζης θα πηγαινα, αλλα ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ… ο μαλακας το θυμηθηκα 3 μερες μετα)
σε νιώθω
Αν και δεν ειχε αρχισει ακομα για τα καλα η συναυλιακη μου καριερα τουτο δω:(
Τους εχω δει εκει(μ’εχει καπου στο βιντεο)κι αλλη μια φορα παλιοτερα.
Μιλαμε για πολυυυυυυυυυ ξυλο.
WHITE SNAKE
NIGHTWISH
LIPAME POLI GIATI STIN MIA SUNAULIA EIXA TIN EUKERIA NA PAO NA DO TOUS WHITE SNAKE
KAI I VLAKIA ITAN POU DN PIGA GIATI DEN EIXA PAREA .
Α! Και Nevermore εκτος απο Tool. Γουσταρα τρελα να παω αλλαδε μπορεσα. Τουλαχιστο μου ειπανε οτι ο ηχος και γενικα η οργανωση ητανε δια τον φαλλο, οποτε ισως και να ειναι καλυτερα που δεν πηγα
κι εγω θα μπορουσα να παω, αλλα δεν εκατσε τελικα.κι απο οτι εμαθα το live γαμησε.
Aπο περιγραφες φιλου,το “γαμησε” ειναι λιγο:(
nine inch nails,faith no more 2009
Για τη μονη συναυλια που δεν προκειτε ποτε να συγχωρησω τον εαυτο μου που δεν πηγα ειναι η τελευταια συναυλια των At the Gates.Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα και αν σκεφτει κανεις οτι ηταν η τελευταια τους συναυλια σαν συγκροτημα εβερ κανει ακομα χειροτερη την κατασταση.
Πολυυυυυυυυυυυυυυυ ξυλο ομως !
Πάτρα 2003 στο συνεργειο…Αξεχαστο live…το πρωτο βιωμα μου στο wall of death…:lol:
Και δικο μου. 8)
Τα εχουμε ξαναπει πολλακις.Αυτο το λαηβ ηταν απιστευτο !
Integrity το 2003. Επαιζε τρελο μανικι, αλλα επρεπε να παω τελικα.