halford στο ροδον λογω φροντιστηριου.και οχι απλα εχασα μια συναυλια αλλα εχασα την απολυτη συναυλια.ε και alice cooper ηθελα να παω και δεν πηγα.αλλα χαλφορντ ακομα δεν το εχω χωνεψει.
Βασικά δεν έχει νόημα να λέμε για συναυλίες που δεν μπορούσαμε να πάμε για χ λόγους ή δεν ξέραμε την μπάντα τότε.
Αλλά μόνο γι αυτές που εξαρτιόνταν αποκλειστικά από μας και μείναμε απαθείς / κόλλησε ο εγκέφαλος.
Εκεί που πονάει πραγματικά:twisted:
Μπλιντιν, η αιτία για σαφοκέισον όλα τα λεφτά:lol::lol:
Επίσης, δεν είχα πάει Di’ Anno διοτι δεν είχα ιντερνετ τότε, και γενικά δεν είχα πάρει πρέφα οτι ερχότανε. Μετά από μια βδομάδα είδα αφίσα στο Μοναστηράκι :εμοτ που κοπαναει τη κεφαλα του στο τοιχο:
Εδιτ, με αφορμή το ποστ του Σκουρτζ: Στα λαιβ που θελω να πάω, κατα 99,9% είμαι ήδη εκεί.
Εδιτ 2: Το πιο σπαστικό είναι μετά το λαιβ που έχασες να διαβάζεις οτι γάμησε. Πφφ. Αυτο για Primordial.
Βασικά μόνο μία μου έρχεται στο μυαλό και με καίει: Leonard Cohen. Δυστυχώς μόλις ανακάλυπτα το μεγάλο αυτόν ερμηνευτή (είχα ακούσει πολύ λίγα τραγούδια), ήμουν και ταπί από το Rockwave, και δεν πήγα. Μετά από λίγες μέρες τον άκουσα ολοκληρωμένα, και μόλις συνειδητοποίησα ότι μάλλον δε θα ξανακάνει και περιοδεία, ένιωσα τεράστια απογοήτευση που δεν πήγα. Για λίγο το σκεφτόμουν να ταξιδέψω φέτος το φθινόπωρο Παρίσι και να τον δω, αλλά τα λεφτά ήταν πολλά.
Επίσης και αυτό που όταν το σκέφτομαι, σκάω: Nirvana, τελευταία συναυλία τους EVER, στο Μόναχο, 1994. Έμενα στην ίδια πόλη, αλλά ήμουν μόνο 5. #-o
+1 δε κοβω και φλεβα οπως εσυ αλλα ηθελα να τους δω για την ιστορια και μονο.Δυστυχως ειναι κι αλλα.
Biohazard-2002.Ειχα 38 πυρετο εκεινη τη μερα και ημουν ταβλα.Μετα τα οσα εγιναν δε βλεπω να ξαναρχονται(ουτε Hellfest κλεισανε στην επετειακη τους γαμωτο) Metallica-1999.Ημουν 13 χρονων τοτε και δε μ’αφηνανε. Public Enemy-2004.Δουλευα και δε μπορουσα(τωρα δε τους χανω) Monster Magnet-2004.Ειχα σπαστει με τη 33αρα στο Ροδον και δε πηγα(λερη κραξε με ελευθερα.Το δεκεμβριο ομως δε τους χανω) Cypress Hill-2004.Ουτε που θυμαμαι τι εγινε και δε πηγα(μαλακια μου παντως γιατι δε ξαναρχονται) Integrity-2003.Πονεμενη ιστορια.
[B]Linkin Park[/B.Εixα μολις γυρισει απο το Hellfest και δεν ειχα διαθεση για πολλα πολλα(WISE ριξε μου γιαουρτι)
[SIZE=“4”]Μono[/SIZE]…τοτε τους ανακάλυπτα…κλαααααααααααααααψψψψψψψψ!!!
& GY!BE που ειπώθηκε πριν αν κ τότε ήμουν πολύ πίσω στο θέμα μουσική…μετά έστρωσα!!χεχε!
Δεν είναι οτι έχω μετανοιώσει και οικτρά για την επόμενη,(αφού ξανάρθαν μετά) αλλά ο τρόπος που την έχασα βγάζει τρελλό γέλιο…
1999 και την ίδια μέρα παίζουν Iced Earth στο Ρόδον (όταν ηχογραφήθηκε το Alive in Athens) και Mayhem (πρώτη φορά στην Ελλάδα) στο woodstock. Μιας και η 2η άρχιζε αργά, αποφασίζουμε με την παρέα μου να πάμε και στις 2.
Φεύγουμε στα καπάκια με το που τελειώνουν οι Iced Earth, μπαίνουμε στο αμάξι του πατέρα ενός φίλου, με προορισμό Περιστέρι. Δεν ξέραμε σίγουρα που ακριβώς είναι το κλαμπ, με λογικό αποτέλεσμα να χαθούμε στο Μπουρνάζι! Σουρεάλ σκηνικα με 4 μαυροντυμένους μαλλιάδες μαντράχαλους να ρωτάνε τις τρέντι ξέκωλες γλάστρες για το πώς θα πάνε στη Βασ. Αλεξάνδρου, και αυτές να το βάζουν στα πόδια γιατί μας είχαν περάσει για βιαστές (#-o), απάλυναν τον πόνο μας που δεν είδαμε τους ηγέτες του black metal… :lol::lol::lol::lol: