Συναυλίες που χάσαμε και μετανιώνουμε γι'αυτό (aka- the klama thread)

Εχω χάσει πάρα πολλές καλές συναυλίες κλαψ
Μια που μου ήρθε τωρα, ήταν η περσινή συναυλία των Rotting Christ στο Gagarin:(:(:frowning:

αν θυμηθω και τις αλλες, θα μελαγχολησω.

κλαψ/ βασιλάκης Καϊλας εμοτ

Σήμερα θα έκλανα και γάμους και τα πάντα και θα πήγαινα!8)
Να φανταστείς, το καλοκαίρι, τη μέρα που γεννιόταν το πρώτο παιδί του αδερφού μου, εγώ ήμουν Βουλγαρία και έβλεπα Metallica/Down/The Sword.:smiley:

Αλλά τότε στα 16 μου ήταν αλλιώς…:frowning:

Αφού έπαιζες εκείνη τη μέρα, πως να το χάσεις?

Αρχές Ιουλίου 1996 - David Bowie, Lou Reed, Elvis Costello στην Λεωφόρο. Ακόμα στενοχωριέμαι που δεν είχα μπορέσει, λόγω πανεπιστημιακής εξεταστικής, να πάω στην μοναδική μέχρι στιγμής συναυλία του Λευκού Δούκα στην Ελλάδα. :cry: Ευτυχώς που 4 χρόνια αργότερα, Ιούλιο 2000, αποζημιώθηκα κατά το ήμισυ, μπορώ να πω, επειδή ευτυχώς δεν είχα κανένα εμπόδιο να πάω στην τρομερή εκείνη συναυλία του μέγιστου Lou στον Λυκαβηττό. 8) 8)

Επίσης, όσο περισσότερο σας διαβάζω να εκθειάζετε την συναυλία των Cure to 2005 στην Μαλακάσα, τόσο περισσότερο στενοχωριέμαι που την έχασα, γιατί εκείνη την περίοδο είχα κατά έναν βαθμό αποκοπεί από τους Cure και ό,τι τους αφορούσε. Μεγάλη μου μαλθακία. :cry: Ευτυχώς τώρα πλέον έχω επανασυνδεθεί πλήρως. :smiley: :smiley:

Πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι Muse πέρσι και Fish την Παρασκευή, λόγω του ότι και οι δύο αυτές συναυλίες έγιναν Οκτώβριο, εποχή που είμαι σε full ρυθμούς εργασίας και δεν μπορώ να κουνηθώ ρούπι. :frowning: :frowning:

Αυτά προς το παρόν. Επανέρχομαι όταν θυμηθώ κάτι άλλο. :slight_smile:

Ξεχασα να πω και το Rockwave 2004 την ημερα που παιζαν οι Soulfly.Κι αυτο γιατι λογω δουλειας επρεπε να επιλεξω αναμεσα σε αυτο και τo live των Terror μια μερα πριν.Τελικα δικαιωθηκα γιατι 2 χρονια μετα μπορεσα και ειδα Soulfly ενω οι Terror μεχρι τωρα δεν εχουν ξαναρθει.

Μιας που είπατε για αναβολές, Paradise Lost πέρσυ τον Δεκέμβρη , εδώ Θεσσαλονίκη.
Να περιμένω πως και πως για την συναυλία , να είμαι φουλ γκαβλωμένος , να μην βλέπω την ώρα να φύγω από το σπίτι την μέρα της συναυλίας και να πηγαίνω εκεί (17 χμλ έξω από την πόλη) , να βλέπω σκοτάδια και 4-5 αυτοκίνητα να λένε ότι ακυρώθηκε.
Ξενέέέέέέέέέέέρααααααααααααααααααααααα…
Ακόμη να γίνει.

Τουλάχιστον είδαμε Σαπιόχριστους μια βδομάδα αργότερα και μετρίασαν την απογοήτευση.

Min akous ton Nihilist, einai FALSE!
Egw perasa gamata stous Testament. 8)

Γιατι το εκανες αυτο στον εαυτο σου; Εγω παει στο διαολο, λεω μεγαλη μπαντα ειναι, θα ξαναρθει.

Περιττο να σου πω οτι ο ψυχακιας ο τραγουδιστης βγηκε λυσσασμενος. Δε πηγα μιας και δε τους ακουγα τοτε, μπορω ομως να βριζω τους φιλους και γνωστους που πηγαν.

Edit: Ισως και να ταν καλυτερα παντως που δε τους ειδα (τους Dissection), επειδη οσοι ‘‘εμπιστοι’’ γνωστοι πηγαν μ’ ειπαν πως παιξαν… μετρια προς χαλια. Λεγαν πως τα παλια κομματια βγαιναν πολυ στο στυλ των τελευταιων. Παιζει και να χα ξενερωσει, αλλα who knows, δε θα το εξακριβωσω ποτε…

Για τον drummer δηλαδη λεγαν πως επαιζε τα μισα πραματα σε φασεις.

Τους Monkey τότε δεν τους ήξερα. Ψιλο-γούσταρα όμως Pro-Pain. Δεν είχα βρει παρέα τότε για να πάω. Ηταν η τελευταία φορά που έκανα αυτό το λάθος…(να υπολογίζω σε παρέα για να πάω σε συναυλία) :expressionless:

Ετσι εχασα τους Keelhaul.

Sabbath,Slayer,Anthrax(δηλαδη το Rockwave του 2005,απο μαλακιες δεν πηγα).

Slipknot 2005(πανελληνιες ΓΑΜΩΤΟ).

Motorhead με Overkill στο Βερολινο περισυ,επειδη πηγα για εισιτηριο μια βδομαδα πριν το λαηβ κ ειχε γινει sold out.

Manowar στο MMD πριν 2 χρονια,WASP,Dream Theater το 2005 στη Θεσ/κη και New Model Army,Megadeth περισυ στο Βερολινο,ολα λογω παρεας.

Αυτα κυριως.Πικρα.

Τα αλλα παει στο διαολο, μενεις και Σαλονικα και δεν ειναι το πιο ευκολο πραμα να κατεβεις. Κι αυτα που γιναν εκει πες ειχες λογους. Αυτο ομως

Ειδικα τους Megadeth. Γιατι;

E δεν ψηνοταν κανεις και δεν πηγα μονος.Μαλακια.

Ρε, σε ξενη χωρα ησουν δηλαδη ε6γηδσ65γφδσφγδφη

Μπες msn να σε βρισω.

Ενας λογος παραπανω το οτι ημουν σε ξενη χωρα.Οι Γερμανοι ειναι βλαμμενοι.Ουτε μοσπιτ δεν κανουν :!:
Οταν παιζαν οι Μεγκαντεθ βασικα ειχε ερθει και η αδερφη μου για επισκεψη και ειχε γαμηθει ακομα περισσοτερο η κατασταση.

Τώρα που είπε ο Θεριος για ξένη χώρα, θυμήθηκα κι άλλο.

Καλοκαίρι 2005 κάνω διακοπές στην κεντρική Ευρώπη, και ο δρόμος μου με βγάζει στη Βιέννη. Εκεί που περπατώ αμέριμνος και χαζεύω τα κτίρια, το μάτι μου πέφτει σε μια αφίσσα. BLACK SABBATH live in Vienna!!! Παθαίνω 36 εγκεφαλικά, καθώς αρχίζω να νιώθω οτι θα δω το αγαπημένο μου συγκρότημα 2η φορά σε λιγότερο από ένα μήνα. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω ότι είχα φτάσει με μια μέρα καθυστέρηση…:frowning:

Eχω παει σε συναυλιες μονος μου επειδη δεν εβρισκα παρεα. Θα ενιωθα πολυ χειροτερα αν δεν πηγαινα καθολου, απλο.

Να προσθεσω τους 21st Century Schizoid Band…

Καθαρη βλακεια ομως. Αυτομουτζωμα.

Edit: Γενικα παντως ειναι πολλες, αλλα π.χ. μπορει να θελα να δω Aura Noir, σιγα ομως μη σηκωνομουν απ το κρεβατι που ελιωνα με 40 πυρετο.

Αν πιάσω το σύνολο αυτών που έχασα δεν τελειώνω οπότε θα πω τις 3 πιο πρόσφατες οι οποιες είναι του τελευταίου διμήνου και δεν πήγα για οικονομικούς λόγους.

1. At The Gates. Παρόλο που δεν είμαι οπαδός τους και τους θεωρώ κομματάκι υπερεκτιμημένους ήθελα να πάω για ιστορικής σημασίας λόγους και ψιλογουστάρω και τους Ocean.
  2. Nile. Αν και το Ithyphalic με ψιλοαπογοήτευσε είναι από τα αγαπημένα μου σύγχρονα Death συγκροτήματα και δεν ήθελα να τους χάσω. Πάντως απόσο είδα παίξαν λίγο οπότε χρυσώθηκε λίγο το χάπι(ευτυχώς τους ξαναείδα στην περιοδεία του In Their Darkened Shrines).
  3. Mekong Delta. Αναλόγως με τα όσα διαβάσω στο αντίστοιχο Thread θα ξέρω αν θα πρέπει να κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο για τον επόμενο μήνα.

Πολλές και καλές…

U2 - το 1997 στη Θεσσαλονίκη (που να τρέχω πάνω, έλεγα τότε, εν μέσω εξεταστικής)
Metallica - το 1999 στη Ριζούπολη λόγω στρατού αλλά και χρησιμοποιόντας το πιο πανηλίθιο επιχείρημα που υπάρχει, το γνωστό “έλα μωρέ τους έχω ξαναδεί, δευτερη φορά δε λέει το ίδιο”
REM - Ιούλος 1999 στο Ελληνικό λόγω στρατού. Ευτυχώς αποζημιώθηκα και με το παραπάνω φέτος
Radiohead - Ιούνιος 2000 στο Λυκαβητό έπισης λόγω στράτου (κάναμε 23 μήνες τότε οι ΔΕΑ). Αυτούς να δούμε αν θα ξαναφέρουν ποτέ
James - το 2001 στο Λυκαβητό. Δεν θυμάμαι γιατί δεν είχα πάει, δεν τους πολυάκουγα τότε και όσοι είχαν πάει τη θεωρούν συναυλιακό χαιλαιτ

Ποιο παλιά πρέπει να ήταν και άλλες που δεν μουέρχονται τώρα…

Ά και τους Smashing Pumpkins to 1998 λόγω εξεταστικής που αν θυμάμαι καλά πήγε ακλαφτο το μάθημα και βγήκα στο μισάωρο για καφέ…