Συναυλίες που χάσαμε και μετανιώνουμε γι'αυτό (aka- the klama thread)

Σημερα εχασα Firehouse.

Που λετε εγω ειχα κανονικα Αγγλικα και ηθελα να τη κανω οπως θα φευγα με τη τσαντα(πηγαινοντας “Αγγλικα”)κατευθειαν Gagarin.Τελικα δε το κανα γιατι θυμηθηκα πως οταν λειπεις παιρνουν τηλεφωνο σπιτι και δεν ηθελα να παιχτει μαλακια με τη μανα.Να μη τα πολυλογω απο μια ασχετη ερωτηση ενος συμμαθητη εκει εμαθα πως αυτο το κανουν μονο στους ανηλικους.Γιεα.

James Brown στο Παρίσι. Για οικονομικούς λόγους έπρεπε να διαλέξω… και διάλεξα John Fogerty.:frowning:

Scorpions 2007, Kαραϊσκακη :frowning:

Τωρα στις 2 Νοεμβριου , Corea/McLaughlin/McBride/Colaiuta .
:blow::x

Δύο είναι οι συναυλίες που έχασα και που μετανιώνω για αυτό…

1. Colour Haze, Los Natas @ ΑΝ. Τα παιδιά του monolith τους έφεραν , αλλά με τούμπαρε το αλκοόλ , η κακή διάθεση και η χαώδης διαφορά μεταξύ της ελληνοβραζιλιάνικης και της βορειοευρωπαικής προσέγγισης για τον έρωτα. Damn…Πολύ δύσκολα θα ρεφάρω αλλά θα το παλέψω…
  2. Trouble @Underworld. Τι να λέμε τώρα, ο ελληνικός στρατός με γονάτισε. Δεν ρεφάρεται. Θα ζήσω με αυτό για πάντα.

That makes 2 of us…:cry:…Εμενα με σταματησαν τα φραγκα, θυμαμαι οτι ειχε γινει χαμος απο συναυλιες τοτε!

Testment(2008) ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήγα, ακόμα…
Dark Tranquillity, έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε Dark και GammaRay…οπότε καταλάβατε…
και αυτό που δεν χωράει ακόμα στο μυαλό μου είναι AMON AMARTH!!!
θα πήγαινα με τον κολλητό μου αλλά την χάσαμε για λάθος ημερομηνία, και το τραγικό είναι ότι μάθαμαι πως κάναμε λάθος από το γαμώ-TV War…#-o#-o

Now playing: Anathema - Inner Silence
via FoxyTunes

Volbeat στο Nova rock festival…

Μια διορθωση.Οι Trouble ηταν στο Gagarin αν λες τους αμερικανους.Παντως εγω που ημουν εχω να πω οτι ο Wagner ηταν λιγο πισω σε σχεση με τους υπολοιπους απο πλευρα ηχου.

Αν δεν πρόλαβες να δεις ποτέ τον Brown είναι όντως τραγικό.
Και εγώ μετανιώνω που δεν τον είδα την τελευταία φορά που ήρθε εδώ το καλοκαίρι του 2006 5 μήνες πριν τον θάνατο του γιατί μου είχαν πέσει πολλές συναυλίες μαζεμένες τότε…
Πάντως με τα δεδομένα εκείνης της στιγμής ίσως και εγώ να επέλεγα Fogerty που στην Ελλάδα δεν πρόκειται να δούμε ποτέ

:frowning:
Συμμερίζομαι…

Ασε … ασε …:expressionless:

Συναυλία των Blind Guardian το 2007 στη Θεσσαλονικη.Ήμασταν εκεί 4ήμερη και εκείνο το βράδυ που έπαιζαν οι Guardian μας είχαν πάει σε ενα πανάθλιο κλαμπ που έπαιζε όλη την ώρα σκυλάδικα…Είναι να μην κλαίει κανείς όταν χάνει τους Guardian για να παει με το ζόρι σε κλαμπ?Επίσης θα ήθελα να είχα παει στην τελευταια συναυλία των Nightwish με την Tarja(για ευνόητους λόγους) αλλά προφανώς δεν ήμουνα για τέτοια ταξίδια τότε…Κρίμα…

Ακόμα μία σήμερα, God Is An Astronaut…

Πολλοι το παθαν αυτο με τους Guardian τοτε. Γαματα…

dark fortress… Και στην αρχη νομιζα πως ηταν φετος και εφαγα μια πικρα οταν διαπιστωσα οτι ειχε γινει περσι:(

Μην ανησυχεις εχω κατι που θα σε καθησυχασει.

Ουτε εγω πηγα.:stuck_out_tongue:

Ναι…έτσι και αλλιώς τους έχασα:cry:

Kαι η επόμενη:
Μια εκ των Brant Bjork/Anathema, καθώς πέφτουν την ίδια μέρα…

Τώρα θημύθηκα ότι στ Brutal Assault το καλοκαίρι έχασα Code (λόγω καταρρακτώδους βροχής), και 1349 (έπαιζαν στις 1.00 το βράδυ και ήμουν ήδη πτώμα και είχα ήδη δει Neurosis). κρίμα…

Επίσης, ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο που δεν πήγα στο πρόσφατο live Apoptygma Berzer/Magenta#-o

Phil Collins και Crematory αν και την περίοδο που είχαν έρθει οι τελευταίοι δεν ήμουν οπαδός.