Αν ειχε λιγο καλυτερο(λιγο οχι πολυ)ηχο θα ηταν τελεια αλλα τωρα ηταν απλως καλα.Μη χαλιεσαι παντως δε ξερεις καμια φορα.
Shaman ε ντάξει άφησε το ένστικτο σου να αποφασίσει και δε θα μετανιώσεις 8)
Βασικά η τσέπη θα αποφασίσει
Για Brant με κόβω, καθώς 32 ευρώπουλα για Ανάθεμα είναι λίγο κοροϊδία, αν και λατρεμένη μπάντα…
Ενώ με τα μισά βλέπουμε Brant και άλλες τρεις μπάντες
Και εννοείται ότι πρέπει να το στηρίξουμε
Μη χασετε για κανενα λογο τους Warrior Soul. Εχω πωρωθει ξανα αυτες τις μερες επειδη οι αψογα καταρτισμενες πηγεσμ φερουν τον Κορυ σε δυνατη φορμα.
Και πανω που λεγα μακαρι να κλεισουν σε κανα φεστ που να βολευει. :lol:
Πολύ κρίμα ρε αδερφέ, συναυλία-προσκύνημα με όλη τη σημασία της λέξης (κι ας μην την πάλευε όντως ο Eric). Αισθάνομαι πολύ τυχερός που τους είδα με τα κυρια αυθεντικά μέλη, ήταν σαν ραντεβού με την ιστορία του αμερικανικου metal.
Εννοείται Brant Bjork.Οι Anathema το χουν ξεφτιλίσει το θέμα. Κάθε χρόνο εδώ είναι.Θα χεις κι αλλες ευκαιρίες στάνταρ.
KISS
DURAN DURAN
PHIL COLLINS
Επίσης τελικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν πήγα να δω Roger Waters στην Μαλακάσα…¶μα ο άνθρωπος είναι ηλίθιος τελικά…#-o
nevermore και linkin park φετος…
Πωωωωωωωωω!!!όχι!!!εγώ δεν είχα μία…εννοείται τραβήχτηκα ως εκεί και μετά απο πολλές προσπάθειες μπήκα τσάμπα κάνοντας το Μαγκάιβερ!!!έχασα μόνο το 1ο κομμάτι…ήταν απίστευτα…εμπείρια και ντρέπομαι που δεν πλήρωσα εισητήριο αλλά δεν μπορούσα να το χάσω…
Το 2008 εχασα τον αγαπημένο μου Jon Oiva και λίγες πριν απο σήμερα έχασα τον Paul Gilbert! :(:(
Τον Δεκέμβρη του 2004 έχασα τον παππού μου
:cold:
Ωχ λάθος θρεντ γαμώ
:cold:
οι apoptygma berzerk παντως δινουν απο τα πιο δυνατα λαιβ. τους ειχα δει πριν απο χρονια στο ροδον-υπηρχε τοτε- 2ωρες ασταματητο χοροπηδημα απιστευτη ενεργεια.
Τον βρήκες τελικά??
Ήταν μέσα στο ντουλάπι:cold:
Machinehead
Korn , με τη κολοεξεταστικη. Αν κ οσοι πηγαν μου πνα οτι δεν εχασα κ πολλα… αλλα κ παλι!
The Gathering.
Και πολυ καλα σου ειπαν.Ημουν κι εγω και ξενερωσα αποιστευτα ως μεγαλος τους fan.Πολυ μετριο live που ενω ειχε πολυ δυνατο ηχο εδειχνε μια μπαντα κουρασμενη,μουδιασμενη απο την αποχωρηση του Head(η απουσια του ηταν κατι παραπανω απο αντιληπτη)και με το υφος “αντε να τ’αρπαξουμε να φυγουμε”.Οι επομενες κυκλοφοριες τους απλα μας υπενθυμισαν το χαλι.Κριμα και παλι κριμα.