Έλα ντε…κι εγώ απορώ που δεν πήγα!
Αν ξαναέρθει δε θα κάνω το ίδιο λάθος!
εχω χασει απειρες φορες scorpions κ μια τον alice cooper επειδη ημουν γιαννενα…:(
κ τους pain of salvation οταν ειχαν ερθει το 2007 επειδη δεν τους ακουγα τοτε:?
Jethro Tull το 2007
Και λίγο λιγότερο Puressence στις 26/12, αλλά νταξ αυτοί έρχονται συνέχεια.
και θα πω και Saturnus!δεν τους ήξερα τότε την τύχη μου:(:(:(
Now playing: Grave Digger - Hell Of Desilusion
via FoxyTunes
Cult of luna
Γι’ αυτό ακριβώς μπήκα να γράψω Ο λόγος τα λεφτά.
Και qotsa και slayer μετανιώνω… λόγος τα σκατά στο κεφάλι. Επίσης που δεν πήγα από την αρχή που παίζαν οι mastodon με τους tool και αργότερα από την αρχή του rockwave το2007 την ημέρα που παίζαν οι metallica. Αχ αχ αχ.
Αμα δεν τα εβλεπα κι αυτα(με το ναυτικο που εμπλεξα)μαλλον δε θα ημουν εδω τωρα.
Machine Head στο Gagarin…#-o
Συμφωνώ απολύτως
Disfear:(
Ελα να κλαψουμε μαζι:(
Savatage to 2002…ημουν μικρος παναθεμα με
Βασικά δεν είναι χαζό να λες ότι έχασες μια συναυλία πριν καιρό επειδή δεν άκουγες?
Ε δεν άκουγες, δεν σε νοιαζε, τι να κάνουμε?
Επίσης αν δεν μπορούσες, πχ άρρωστεια, υποχρέωση κλπ…
Το θρεντ αναφέρεται σε συναυλίες που ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να πάμε αλλά διατηρήσαμε απαθέστατη στάση.
Ανακεφαλαιώνω:
Black Sabbath (δεν μπορεί να έχασα την αγαπημένη μου σύνθεση)
Iron Maiden 2005 (μερικά τραγούδια παίχτηκαν για τελευταία φορά :lol:)
Επίσης μπορούσα να πάω αλλά δεν το έκανα επειδή (νόμιζα ότι) δεν θα ευχαριστιόμουν την συναυλία (επειδή είχα ακούσει τότε έναν μόνο δίσκο) στους Dodheimsgard.
Και θυμήθηκα δεν είχα πάει στους Blind Guardian, επειδή είχαν πέσει πολλές συναυλίες τότε.
metallica, guns n roses,kiss
Talisman στο gagarin το 2007 λόγω γρίπης…:(
ps:είχαν παίξει και λίγο bon jovi απ’ότι θυμάμαι:(
μεταλικα,στη μαλακασα 2 χρονια πριν…μεγαλη ηττα…blind gurdian,πρωτο ετος,διοτι,ενω ειχα εισητηριο,ημουν κρητη και εβγαλε απαγορευτικο τη μερα που εφευγα και δεν προλαβα να παω στο Live,που ηταν την επομενη…
Αυτό πάει να πει πακέτο :?
Eυτυχως που πουλησα τα εισητηρια σε ενα παλικαρι και δεν εχασα και τα λεφτα δλδ…και ρε γαμωτο,εκεινη την χρονια,ημουν στο απογειο της κ@υλας μου με γκαρντιαν…
τα πούλησες σε κάποιον που δεν ήξερε για το απαγορευτικό?