Evergrey τον Ιανουάριο του 2007 στη Λάρισσα…
Έπρεπε να πάρω τ’αμάξι και να ταξιδέψω 350 χλμ βόρεια, να δω το λάιβ και να ξανακατεβώ…
βασικά ήταν και Κυριακή και δεν μπορούσα να διανυκτερέυσω.
οπότε λέω άσ’το θα ξανάρθουν… ακόμα περιμένω!
Blind Guardian στην περιοδεία του Nightfall in the Middle-Earth τον Οκτώβρη του '98… με πούλησε η παρέα(ά ρε μλκ Τριαντάφυλε). Ήμουν και πιτσιρικάς και δεν είχα λεφτά να πληρώσω ταξί για 85 χλμ, από τη Σαλονίκη στο πατρικό μου, ούτε και κάποιον γνωστό εκείνη την περίοδο, να με φιλοξενήσει… πολύ κλάμα λέμε
Μιας και τους ξέθαψα πάλι ύστερα από πολύ καιρό και με ξανακαταστρέψαν, έχω να πω ότι δεν έχω μετανιώσει για άλλη συναυλία τόσο όσο για τη συναυλία των Saviour Machine το 98 και μάλλον δεν πρόκειται να εξιλεωθώ γιαυτό ποτέ.
ενας φιλος μου,αθηναιος,που θα πηγαιναμε μαζι και τα ειχε αγορασει,τα εδωσε,σε 2 γνωστους του,αθηναιους,που εμαθαν το λογο και με δουλευουν μεχρι σημερα…:(
έχουμε και λέμε…
guns 'n roses (γιατί για πρώτη φορά άκουσα τη μαμα μου)#-o
και…
Alice Cooper Λόγω πανελληνίων :x
KISS λόγω πανελληνίων :x
Deep Purple λόγω…
Ετσι αποφάσισα να κόψω τις παννελλήνιες
Iron Maiden το καλοκαίρι,επειδή νόμιζα τους είχα βαρεθεί και δεν μου αρέσουν πια:(:((Εξυπονοείται ότι μετάνιωσα κάργα γιατί με το σετλιστ που είχαν θα ταν η πιο γαμάτη συναυλία έβερ)
Και ξεκινάω με αυτές που ήμουνα μικρός…
1)Candlemass '89
2)Fates warning/Sanctuary '90
3)Sepultura '93
4)Metallica '93
και συνεχίζω με κάποιες που έχασα για άλλους λόγους
2008: At the gates, Primordial, Lizzy borden,Candlemass λόγω δουλειάς
Testament(ήμουν Αυστρία εκείνη την περίοδο, και είδα bon jovi )
Πιο παλιά
Morbid Angel στο ρόδον
Death SS την πρώτη στο Gagarin(τουλάχιστον τους είδα την 2η)
Μεταλλικα 99 (Πανελληνιες)
My Dying Bride 2002 (γκομενοδουλεια)
Soulfly (2004 ή 2005 δε θυμαμαι- με πιασαν με πλαστο εισιτηριο στο ροδον, βασικα ενα φιλοε πιασαν, εγω ειχα περασει αλλα μας πεταξαν κ τους 2 εξω)
Μεταλλικα 2007 (αρνηθηκα να πληρωσω τοσο ακριβο εισιτηριο - βασικα γιαυτο δε μετανιωνω)
Στις πιο πολλές που έχω χάσει και μετά το σκέφτομαι, απλά δεν πήγα. Σπάνια είναι εξαιτίας κάποιου λόγου, αφού τις πιο πολλές φορές μπορούσα. Νταξ’ κάποιες φορές πλήρωσα και την άγνοιά μου. Τις πιο πολλές φορές ήταν θέμα βλακείας, η οποία δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα…:p:p:p
Στην άγνοια βάλτε τη συναυλία Fates Warning-Sanctuary πριν καμιά εικοσαριά χρόνια, η την πρώτη των Candlemass, και των Heep, πάνω-κάτω την ίδια εποχή…
Στη δεύτερη κατηγορία, μετανιώνω σίγουρα για τους Heaven and Hell. Δεν έχω δει όμως δεκάδες συναυλίες που θα γούσταρα, δεν μετανιώνω όμως… μέχρι να αρχίσω να τις θυμάμαι
:lol::lol::lol:
… amon amarth είναι η πρώτη π μ έρχεται στο μυαλό από την προηγούμενη βδομάδα (χωρίσ παρέα κι άφραγκος… κι ήταν κ τ μλκ τ βαλεντίνου )… #-o#-o#-o#-o
μετά έχουμε satriani πριν 2 ή 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά…ούτε π θυμάμε γτ…
robert plant στο rοckwave… αν κ είχα πάρει τριήμερο, την πρ΄ςτη μέρα δν είχα μεταφορικό μέσο να πάω…
τους θεούς Primordial, δν θυμάμε
μπλα, μπλα, μπλα… κ 1-2 ακόμα π δν μ έρχονται τώρα…
-Agnostic front στο Gagarin πριν 4 χρονια(εξαιτιας ενος μαλακα).
-Hatebreed το 2002 στο Αν γιατι ειχα μαθημα(Μπληντιν φτιαξε μου το DVD please!)
-100 Demons το 2004 στο Αν γιατι δουλευα
-Cro-Mags το 2000(Born too late)
Agnostic τους έχασα και το 2000 που πρωτοήρθαν εξαιτίας του κολλητού μου που τσακώθηκε με την γκόμενά του ενώ ήμασταν καθ’οδόν! (ΕΛΕΟΣ! #-o), και το 2005 λόγω αφραγκιάς.
Τους είδα τελικά πέρισυ στην Τσεχία.
Cro-Mags ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί δεν είχα πάει… σίγουρα θα είχα μαλακιστεί πάντως! :?