Δηλαδή τηνε σκότωσες! :lol:
εσύ ειδικά μη μιλάς καθόλου μ’αυτά που είδες στο Hellfest, γιατί με βλέπω να σου δίνω το dvd hatebreed και να κρατάω δίκανο!!! x:x
Εσυ ειδες πιο γαματα(και πιο δυσκολα)ονοματα οσο και να μη φαινεται,οποτε αστο.
Amon Amarth φετο.
Helloween 2006.
Alice Cooper 2004.
επίσης τώρα σκέφτηκα ότι είχα χάσει τους Kreator το '98 στην περιοδεία του Outcast. Τους είδα βέβαια δυο φορές τα επόμενα χρόνια, αλλά πιστεύω θα είχε ενδιαφέρον να τους είχα δει σ’αυτή την “πειραματική” περίοδό τους…
Ουφ, αντε να θυμηθεις. Για αυτες που σιγουρα εγινε π@π@ρι@ υπογραφω οτι ηταν οι Heep καπου εκει στο 88/89 (ειδα την αφισα την επομενη της συναυλιας, τοτε δεν υπηρχε το νετ), οι Fates Warning το 90 (δεν ειχα παρεα) και οι Hawkwind καπου στα πρωτα χρονια του 90 (να 'ταν 92; να 'ταν 91; να 'ταν 93; ποιος ξερει…) για τον ιδιο λογο.
Και στις δυο περιπτωσεις αποδειχθηκε οτι υπηρχαν φιλοι μου που δεν πηγαν επειδη “δεν ειχαν παρεα” αλλα δε το ειχαμε συζητησει καθολου και γνωστοι μας που ειχαν κανονισει να πανε αλλα δεν μας ειπαν τπτ! Γκρρρρρρ. Αλλες; Θα ηθελα να δω τους Metallica προπερσι, τους Savatage το 98 (;;;;; που δεν θυμαμαι γιατι δεν πηγα, νομιζω λογω δουλειας και πιθανως καμια 10αρια ακομα που τωρα δεν περνουν απο το μυαλο μου. Α, μια ακομα ειναι οι Trouble που απλα ξεχασα οτι παιζουν στην Ελλαδα
Oμως σκεφτομαι οτι εχω δει αλλες κι αλλες (Candlemass 89, η πρωτη μου - Gamma Ray στο θεατρακι του Αλσους - Accept στις πολεμιστρες του Ροδον - Motorhead στον ιδιο χωρο το 91 νομιζω - Gillan στο φεστιβαλ της ΚΝΕ το 90 - Jag Panzer ΟΛΕΣ - King Diamond στην εποχη του Conspiracy, αν θυμαμαι καλα το 91) κι αλλες 100 που για διαφορους λογους εκαναν “κλικ” τη στιγμη που τις παρακολουθησα. Αρα, στο ρεζουμε μαλλον κερδισμενος ειμαι/ειμαστε αφου εχουμε δει περισσοτερες απ’ οσες χασαμε
Helloween Γενικά
tool το 2007(φακ#-o εδινα εξετασεις))
και madball φετος(φακ φακ φαααακ #-o#-o#-o)
καλύτερα που δεν ήρθες, ιδίως αν τους είδες το 2006…
σκατα ηχος??
Διίστανται γενικά οι απόψεις, αλλά εκεί που ήμουν εγώ (αρκετά μπροστά) δεν ακουγόταν τίποτα, ο κόσμος λίγος και ψόφιος και γενικά μεγάλη απογοήτευση…
Στο τερα βαιμπ σουπερ ηταν για μενα η συναυλια.Και μονο 25 ευρω το εισητηριο ε!
Εγω μονο τους σαμπαθ το 2005 στεναχωριεμαι που εχασα.Δυστυχως δεν ασχολιομουν τοσο με μετσαλ εκεινη την περιοδο
Μπα,εγω μαλλον το αντιθετο θα λεγα.:-k
εγω θα κλεω που θα χασω το Up the hammers…!!!
muse, γιατί έδινα το προτελευταίο μάθημα για πτυχίο… και κόπηκα κιόλας…
stones ages ago… και radiohead γιατί ήμουν πολύ μικρή για να πάω (πρέπει να είχαν έρθει πριν από 10 χρόνια or sth, όχι πως είχα τότε το κόλλημα που έχω τώρα)
ΠΟΝΑΕΙ το unplugged wilson/geffen που είχα στείλει σε ΌΛΟΥΣ τους διαγωνισμούς που έβρισκα μπας και κερδίσω πρόσκληση (πρόσφατο live που έμπαινες ΜΟΝΟ με πρόσκληση–γαμώτο ξενέρωσα πολύ…)
Septic Flesh στο gagarin … έφευγα για αγγλία την επομένη και αποφάσισα να βγώ με φίλους. #-o Ευτύχως πάλι καλά που δεν έπαιξαν το little music box, γιατί θα πήδαγα απο το μπαλόνι ( μένω στον 5ο όροφο ) έβγαλα το άχτι μου βλέπωντας κομμάτια της συναυλίας στο you - tube.
- Rock em All πέρσυ
- την 1η metal μέρα του rockwave το 2007, με iced earth, anathema κτλπ
- και το περσινό rockwave, λόγω δουλείας και χρημάτων…
μάλλον δεν θα πάω στο Up the Hammers και αρχίζω να κλαίω από τώρα…:(
Now playing: Elvenking - White Willow
via FoxyTunes
στους moonspell πριν κανα μηνα.απογοητευση
Αααα πολλές… ΠΑΑΡΑ πολλές… πιο πολύ των Μαντρουγκάντα όμως, γιατί είναι και η αγαπημένη μου πάντα -παρ όλα αυτά δεν την είδα ποτέ λάιβ… :-#
blue cheer…αυτομουτζωνομαι οποτε το σκεφτομαι#-o