1993, Guns ‘N’ Roses στο ΟΑΚΑ (πρώτη γυμνασίου πήγαινα μεν, τους ήξερα δε) Ο συμμαθητής μου που θα μας πήγαινε η μάνα του ήταν άρρωστος#-o
Machine Head το 2004, γιατί δεν είχα παρέα.
Soulfly το 2006 νομίζω, γιατί με είχε πιάσει ο … αυχένας μου και πού να τρέχω τώρα… Και δεν τους έχω δει ακόμα!
Slipknot, γιατί και πάλι… πού να τρέχεις στα κατσάβραχα… (δεν πρέπει να έπαιζαν και φράγκα τότε).
Metallica πρόπερσι. Μου φάνηκε ακριβό το εισητήριο. Ευτυχώς τους είχα δει το 99.
Και άλλες πολλές. Όσες έγιναν πριν το 2004 (πλην Metallica-Monster Magnet) δεν μετράνε, γιατί τότε έμενα επαρχία.
Stampin Ground το 2003 επισης ηταν μαλακια μου που δε πηγα(τους ειδα 2 φορες μετα αλλα τοτε ειχαν μπασιστα τον Ian Glasper,τη μεγαλυτερη μορφη της UKHC σκηνης)και Snapcase την ιδια χρονια.
:har: :har: Πιασαμε και την κουβεντα με τον Ιαν οταν τελειωσε το λαηβ.
Βασικα αυτοι με το που τελειωσανε το λαηβ ηρθαν στα καπακια με μια μπυρα στο
χερι και μας ρωτησανε πως ειναι το λαηβ.
Ναι!Χωρις λεφτα !
Απο ότι θυμάμαι τώρα εύκολα:
Black Sabbath 25/06/05 για κανέναν σοβαρό λόγο…:-s
Kreator/Celtic Frost 19/05/07 επίσης για κανέναν σοβαρό λόγο.Όταν έμαθα μετά οτι διαλύθηκαν και οι Celtic Frost…
At the Gates 21/09/08 Καταραμένο γόνατο…βέβαια μετά είδα οτι το Gagarin έχει εξώστη#-o
Kreator-Caliban etc Εδώ είχα και εισητήριο(μου έμεινε) αλλα αρρώστησα!Και να ήταν μόνο πυρετός,μπορεί και να την πάλευα να πάω αλλα…Ίσως υπάρχει κάποια κατάρα να μην δω ποτέ τους Kreator live(παρηγορώ τον εαυτό μου με καφρίλες:roll:)
Αν θυμηθώ κι άλλα θα postάρω,μακάρι όμως να μην…
Black sabbath (γιατί είμαι χαζή)
Guns (γιατί έλειπα στο εξωτερικό)
Iron Maiden (δεν τους έχω δει ποτέ και συνέχεια αναρρωτιέμαι γιατί)
Tool (γιατί βαρέθηκα να πάω μια ακόμα φορά στη Μαλακάσα, βλακεία)
θα προσθέσω και άλλα εν καιρό
Α,μολις θυμηθηκα και τη συναυλια του Morissey το 2006(γκομενοδουλεια κι ετσι).Μακαρι να ερθει κι αυτος φετος οπως φημολογειται.
Θα χασω σημερα τους Titan Force.
Και χτες έχασες Crystal Viper.
Δεν πειράζει όμως, θα δεις Slipknot το καλοκαίρι!
Παιζεις με τον πονο μου, κανεις και πλακιτσα κιολας.
die krupps γαμωωωωωωωω
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΓΙΑΤΙ??
edit
ακουω final option τωρα… γιατι???
kamelot( γιατί δεν μπορούσα):?
paul gilbert:cry:
Opeth την τύχη μου μέσα!Νταξ θα μου πείτε σε 2-3 χρόνια θα έρθουν πάλι, αλλά γιατί!!Μαμημένο euro.Εσύ φταις και ο άλλος που είχε 33 το ticket!
Now playing: Anathema - Judgement
via FoxyTunes
Mαλλον το 33 φταιει φιλτατε…
Τώρα που το βλέπω πάνω, ας εκφράσω τη … που με δέρνει και δεν είδα τους Shora. Δε ξέρω γιατί. Απλά μάλλον την κρίσιμη στιγμή τα μούσκεψα. Κι όταν ακούω το Malval πέφτει ξενέρα…
δεν θα πω για νεαρο ηλικιας(βλ.sepultura πχ)…οποτε…kreator(γαμω τις απανταχου εξεταστικες,και τα νησια που δεν τιθεται θεμα ενα λεωφορειακι και τσουπ…να’μαι!!αλλα δεν τους φοβαμαι αυτους…soon enough 8) ),spiritual beggars(που ημουνα κ αθηνα…αλλα…κατσε μλκ πιες μπυρες!!!#-o)
opeth και ac/dc που θα ερχουν φετος.Χωρις λεφτα δεν γινετε τιποτα…
Ειδικα ομως για τους ac/dc με πειραξε γιατι δεν ξαναβγαινουν σε tour
Eμένα πάντως καλή μου φαίνεται η τιμή. Ο χώρος μας τα χάλασε αλλιώς κι εγώ το μετανιώνω που δεν πήγα!
AΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ!!! [-X
Ισως Primordial…