Συναυλίες που χάσαμε και μετανιώνουμε γι'αυτό (aka- the klama thread)

γιατι στα χαλασε ο χωρος?

Γιατί στην αρχή ήταν στο Gagarin και με βόλευε πολύ γιατί μένω στου διαόλου τη μάνα.
Μετά όμως πήγε εκεί που πήγε και όλοι μου λέγανε πόσο αίσχος είναι ο χώρος, οπότε χυλόπιτα!:slight_smile:

Στου διαολου το κερατο δε μενεις?

Τι εγινε,μετακομισες?:smiley:

:lol::lol:
Έχεις κάποιο δίκιο!

Αχχ…
Ε ναι, εχασα τους metallica στο rockwave αλλα δεν γινοτανε με τιποτα να παω συνομοτησε το συμπαν… κλαψ:(

εδιτ: αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν μπορουσα με τπτ να παω αρα δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να μετανιωσω για κατι…:stuck_out_tongue: Δεν πειραζει! Θα παω οταν ξαναρθουν (ελπιζω συντομα…)

agnostic front (2005 πρέπει να’ταν) - ήταν καθημερινή και είχα σχολειό

Leftover Crack!!! (2008) - από τις μεγαλύτερες μαλακίες μου… βαριόμουν την μετακίνηση στην θεσσαλονίκη

mad sin(2006) - έπαιζα με μία μπάντα έκεινη την μέρα…

prodigy(2004) - δεν τους πολυάκουγα τότε…πόσο μαλλον όμως το λαιβ του 1995 που απ ότι έχω μάθει έχει μείνει στην ιστορία…

"prodigy(2004) - δεν τους πολυάκουγα τότε…πόσο μαλλον όμως το λαιβ του 1995 που απ ότι έχω μάθει έχει μείνει στην ιστορία… "

άλλα τότε ήμουν νηπιαγωγάκι…:stuck_out_tongue:

Επαναλαμβάνεσαι μετά από 5 λεπτά, μοναδικό.

Slipknot στο Λυκαβητό.
Iron Maiden τότε. Πρέπει να ήταν πολύ cult.

πρόσθεσα μία παρατήρηση αν πηγαινε σε μένα αυτο…

Από όσους είχαν πάει έχω ακούσει πως πρόκειτο για κάτι μοναδικό.
Ο αδερφός μου ακόμα τη μνημονεύει αυτή τη συναυλία κι ας μην ακούει πια μέταλ…

Paradise Lost…:frowning:

και διάφορες άλλες #-o

Sad Lovers and Giants…

Κλάμαααα …

Sex Pistols

Μπα,εγω που πηγα σου λεω πως δεν εχασες και τιποτα.

#-o

Ρε…:?

Moλις συνειδητοποιησα οτι εχασα τη συναυλια του Ross The Boss (ex-Manowar) την Παρασκευη στη Θεσσαλονικη…:|:|

Ε μα και το rocking δεν γραφει τιποτα !!! :x
Για ολα τα αλλα μερη της Ελλαδας που επαιξε γραφει, για θεσσαλονικη τιποτα !!! :x
Αν ειναι δυνατον !!! :evil:

Πφφφφ… ξενερωσα απιστευτα τωρα…[-X

Χτες επαιζε εδω ρε.Αναφερθηκε σε ενα τοπικ,αλλα νομιζω ηταν στο Ross the boss live in Athens :Ρ

Nαι, τωρα το εβλεπω…

Λεει 9 Μαιου θεσσαλονικη (παρασκευη δεν ηταν 9 ?)…

Ελεος…

Ρε συ, ειδες καθολου στην πολη αφισες για τη συναυλια ??!!

Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε, να ψαχνουμε σε 3-4 sites για να ενημερωθουμε για συναυλιες ??

Και γαμω την οργανωση εχουμε οι Ελληνες σε τετοια θεματα…

Οχι απο αφισες τιποτα.Νομιζω το 8ball τους εφερε,αρα ευθυνη του ηταν…Περιεργο παντως γιατι συνηθως τις προωθει τις συναυλιες του.

Μονο που σκεφτομαι οτι το setlist ηταν τα καλυτερα τραγουδια των ΜanowaR απο τα 6 πρωτα albums τους, με πιανει… μια ζαλη, μια αδιαθεσια, πως να το πω…-------------…

Nightsky μήπως είσαι έγκυος? :stuck_out_tongue:

Το ζήτημα των αφισών είναι πάντως ΠΟΛΥ πονεμένο τα τελευταία 2-3 χρόνια ε. Δεν ξέρω τι παίζει στη Σαλονίκη, αλλά κι εδώ στο άθενς έχουμε χάσει λάιβ και λάιβ γιατί δεν υπήρχε ούτε μια γαμημένη Α4 κολλημένη κάπου να μας πληροφορήσει…