Σατανικοί άγγλοι gentlemen,από τα καυτά ονόματα του black metal.Οκ,μπορεί κάποιοι να τους σνομπάρουν,αλλά τους βρίσκω τρομερούς.Προτιμώ τις παλιότερες μέρες τους,αν και δεν έχω ακούσει το Antichrist,το Chorozon υπήρξε κάτι το εξαιρετικό.
Γελοιο ονομα εχουν παντως…
Γαμώ τα bands! Τα δύο τελευταία τους μακράν τα καλύτερα για μένα. Τσίμπα και ένα review για το Antichrist:
οντως τα τελευταια ειναι φοβερα.περισσοτερο death metal.τεχνικοι,σκοτεινοι,βλασφημοι.γμτ!
απο τη στιγμη που δηλωνουν οτι γουσταρουν και rush,ενταξει εληξε το θεμα εκει!
Αλήθεια τι έχετε να πείτε για αυτό:
Πωπω τα οραια thread του forum δεν τα προσεχω ποτε!Απιστευτη μπαντα με συγχρονο ηχο,
σιγουρα κανουν κατι δικο τους και το κανουν τελεια.Τα 2 τελευταια ειναι τα πιο ποικιλα σε ηχους.
Αλλα ολα τους ειναι φοβερα.Οταν ακουσα για πρωτη φορα το Words… ημουν καπως ετσι 8O .
Akercocke ρε καντς!
Δεν το περιμενα,αλλα οι τυπαδες μου τραβηξαν την προσοχη.Η ατμοσφαιρα που δημιουργουν ειναι ιδιαιτερη,τα τεχνικα τους σημεια αρτια,τα βιντεοκλιπ τους απιστευτα(και παντα με απιστευτες παρουσιες…).Ευγε τους.
Θα διαφωνήσω ότι είναι περισσότερο Death metal. Οι τύποι χρησιμοποιούν το παίξιμο και τη δύναμη του Death για να φτιάξουν ξεκάθαρα Black metal. Επίσης είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο thread για τέτοια μπαντάρα και να έχουν ασχοληθεί τόσοι λίγοι μαζί του? Αυτό από μόνο του υποδηλώνει πόσο άσχετοι είναι αυτοί που ακούνε black στην Ελλάδα. Choronzon και Words That Go Unspoken έργα τέχνης. Για τους κοινούς θνητούς υπάρχει και το ελληνικό black.
Πω πω μεσα στο κεφάλι μου είσαι ρε συ. Τι μπαντάρα είναι αυτή, πήραν τη βιομηχανίλα των Voivod, βάλαν το βούρκο και τη στριφνότητα των Morbid Angel, ένα Touch από Rush τεχνοτροπία και δομές και με μια προσθήκη από τη δική τους σκατοψυχιά και τσακ να μια μπαντάρα. Αν κόβαν και αυτή τη νοοτροπία τους στο Artwork τι καλά που θαταν.
Είναι φαλλοκρατικό και λάγνο το artwork τους! Αλλά το words that go unspoken έχει εκπληκτικό εξώφυλλο. Κρύβει κατί το πολύ ύπουλο και σατανικό! Πραγματικά η ανάλυση του ήχου τους που έκανες είναι αρκετά ακριβής. Μπαντάρα από τις λίγες!
Ε ναι εντάξει το εξώφυλλο αυτό ήταν πραγματικά σαν επίσκεψη από κάποια δαιμονική δύναμη από το Σατανικό Υπερπέραν την ώρα που κοιμάσαι, σα σκηνή Hitchcok στο πιο Obscure, αλλά στο εσωτερικό Artwork θα προτιμούσα κάτι πιο Intelligent.
Ξυπνατε !
Aκουμε αυτο…
καταλαβαινουμε τι εστι πραγματικα prog/ποικιλια στον ηχο/τεχνικη/ατμοσφαιρα και μετα συνεχιζουμε
με τους υπολοιπους δισκους τους.
πιστευω οτι ειναι αρκετα “εξυπνο” καθως πετυχαινει το “σκοπο” του!
θελει να προκαλεσει!!Εχει δει κανεις στο γιουτουμπι τη συνεντευξη τους σε καναλι της Ιρλανδιας?
Τσεκ ιτ!
http://www.youtube.com/watch?v=dl9oM4f1xdQ
τραγοι και Βυζγοια απο σιλικονα!!
τι να λεμε τωρα?
για το τελευταιο εχει κανεις να πει τιποτε?
αξιζουν τα φραγκα!
Horns of Baphomet…ΤΩΡΑ!!
Tι να πουμε για το τελευταιο.Υπερεπος και αυτο.Πραγματικα δεν ξερω τι πινουν !
βασικα εχει φαει θαψιμο (αρκετα δικαιολογημενα) λογω παραγωγης…αλλα παρολα αυτα…καταφερνει και σε κραταει μεχρι το τελος της ακροασης!
κατι παιζει με τη μπαντα…
λεγανε οτι θα βγαλουν ντιβιντι…(ελπιζω να μην εχουν ξανα τον μαλακα τον ιταλο) και εχει μεινει μετεωρο…οπως και το επομενο αλμπουμ αφου κατα γενικη ομολογια δηλωνουν αφραγκοι!
και λαϊβ μετρανε!!
πολυ καλη παρουσια!Αν ειχαν και φυσιολογικα μεγεθη σε μπλουζες θα ηταν Κολασμενοι!
και ο τραγουδιαρης εχει παντρευτει και ελληνιδα!!
οτι να’ναι λεμε!
1 - To εχω μονο σε mp3 και η παραγωγη του μου φαινεται κομπλε.Οχι τελεια αλλα αρκετα καλη.
2 - Εγω εχω ενα dvd με το Words… για επισημο dvd δεν ξερω τιποτα.Αφραγκοι ε ? :?
3 - Λαηβ ? Πες μου οτι τους εχεις δει λαηβ… Κατι λεγοταν περισυ/προπερσι.
Ραδιοαρβυλα του κερατα προφανως…
4 - Για την γυναικα του το θυμαμαι απο το Χαμμερ που ελεγε οτι θα παει Κρητη για τον γαμο
και ελπιζει να επιζησει απο τις μπαλωθιες :lol:
και το σιντι τα ιδια χαλια ειναι…πολυ περιεργη παραγωγη…
σε αυτο το ντιβιντι ειναι ο ιταλος που λεω…και οντως κατι λεγοταν για λαϊβ προπερσι σε εμας
τους ειδα μαζι με σαμπατ στο Λονδινο…
παντρευτηκε ηδη…στα ζωνιανα!ειχε παει ενας κολλητος και μου ελεγε πως ηταν ΠΟΛΥ φυσιολογικος!
οπως τον περιμενα!
Blackened Death Metal με πολλες εναλλαγες και ποικιλια στην μουσικη τους.Πολλα ενδιαφεροντα σημεια σου κρατουν αμειωτο το ενδιαφερον μεχρι το τελος.Συνδυαζουν το σκοτεινο ντεθ μεταλ των Morbid Angel με το προγκρεσσιβ ντεθ των Opeth επιτυχημενα.Απο εκει και περα καθε τραγουδια ακουγεται διαφορετικο.Το Axiom περιεχει μεσα του καθαρα φωνητικα,ακουστικες κιθαρες,προγκ προσεγγισεις,απαγγελιες και χαοτικη μπρουταλαρια.Δεν νομιζω να περιμενε ποτε κανεις να ακουσει τετοιους ηχους απο τους Akercocke στο ξεκινημα τους.Στα The Promise και Distant Fires Reflect in the Eyes of Satan παιζουν σε αλλο ταμπλο,σκοτεινο,μυστηριακο,τελετουργικο.Το Man Without Faith or Trust ειναι ενας ντεθ μεταλ οχετο,το The Dark Inside ακουγεται αρκετα ‘‘ηλεκτρονικο’’ με τριπ χοπ στοιχεια,το Footsteps Resound in an Empty Chapel μπλακιζει αρκετα θυμιζοντας το παρελθον τους πιο εντονα.Στο Epode ακους τετοιες μελωδιες που νομιζεις οτι ακους Anathema με την διαφορα των αντιχριστιανικων στιχων.
Εχει γινει τρομερη κιθαριστικη δουλεια και ακουγεται απο το ποσο ομαλα βαινουν οι τοσες εναλλαγες τους.Τα σολος προερχονται απο την DEATH METAL σχολη και οχι απο τους Maiden με περισσοτερη παραμορφωση.ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.
Δυο μπονους διασκευες σε Morbid Angel και Death δεν σοκαρουν αφου οι Akercocke παιζουν στα ‘‘κυβικα’’ των αυθεντικων χωρις περιεργες προσμιξεις.
Παικταράδες αλλά για μένα ανούσιοι. Ωραία βιντεοκλίπ.