Al Di Meola live στη Θεσσαλονίκη, 20/11

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 @ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ
(Βας. Όλγας και Παρασκευοπούλου 9, Θεσσαλονίκη)

Η Self Preservation Society παρουσιάζει live:
AL DI MEOLA WORLD SIMFONIA
(Jazz Fusion, Latin Jazz, USA)
Ο χαρισματικότερος jazz - αν και ο όρος μάλλον περιορίζει το εύρος των μουσικών με τις οποίες έχει ασχοληθεί - κιθαρίστας των τελευταίων 30 ετών και τέσσερις φορές νικητής του βραβείου Best Jazz Guitarist σε δημοσκόπησεις του μουσικού περιοδικού Guitar Player magazine επισκέπτεται για μία μοναδική εμφάνιση την Θεσσαλονίκη στο θέατρο Ράδιο Σίτυ την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.
Ο ιταλικής καταγωγής από το New Jersey Al Di Meola, θεωρείται ένας αληθινός θρύλος της μουσικής μιας και έχει κερδίσει περισσότερες διακρίσεις από οποιονδήποτε άλλο κιθαρίστα στον χώρο της τζαζ. Εκείνο όμως που τον κάνει μοναδικό είναι η ικανότητα του να πειραματίζεται με διαφορετικά είδη μουσικής προσαρμόζοντας μέσα από τις ιστορικές συνεργασίες του, ακούσματα και τεχνικές από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Μπορεί να ξεκίνησε με βάση την jazz, γρήγορα όμως διεύρυνε τον μουσικό του ορίζοντα με συνεργασίες που έχουν μείνει ιστορικές. Αποκορύφωμα το ιστορικό τρίο Di Meola / Mc Laughlin / Paco De Lucia (γνωστοί και ως The Guitar Trio), ενώ δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητοι οι πειραματισμοί του με την παραδοσιακή μουσική της Βραζιλίας και τη salsa στα albums “Cielo E Terra” και “Soaring Through A Dream” και τα φανερά επηρεασμένα από το tango “World Symphonia” και “World Symphonia II - Heart Of The Immigrants”. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως o Chick Corea (στο πλευρό του οποίου πρωτοεμφανίστηκε με το απλά υπέροχο ?Return to Forever?) ο Astor Piazzolla, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Frank Zappa, Santana, Gonzalo Rubalcaba, Stanley Clarke, Jan Hammer, Jean-Luc Ponty, Steve Winwood και πολλούς άλλους.
Από την αρχή της καριέρας του όταν δίσκοι όπως τα ?Land of the Midnight Sun?, ?Elegant Gypsy? και ?Casino? είχαν τις μεγαλύτερες πωλήσεις για ορχηστρικά άλμπουμ, ακολουθεί την πορεία του δημιουργώντας σύγχρονη μουσική η οποία αντέχει στον χρόνο και εξακολουθεί να προσελκύει μεγάλο αριθμό κοινού γιατί είναι γνωστό πως σε κάθε του εμφάνιση η μουσική του ενθουσιάζει τους πάντες και εξελίσσεται σε μουσική πανδαισία.
Σήμερα έπειτα από 21 άλμπουμ, 3 χρυσούς δίσκους, αμέτρητα βραβεία και πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια , θεωρείτε εδώ και τρεις δεκαετίες ένας από τους πιο διάσημους βιρτουόζους της σύγχρονης μουσικής.
Στην επίσκεψη του στην Ελλάδα ο Di Meola θα συνοδεύται από τους:
Fausto Beccalossi ? Accordion
Gumbi Ortiz ? Percussion
Kevin Seddiki ? 2nd Guitar
Peter Kaszas ? Drums
Victor Miranda ? Upright Bass
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ART IN HASTE EVENTS

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ INTERNET: http://aldimeola.eventbrite.com/
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ?32 (ΕΞΩΣΤΗΣ), ?37 (ΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ), ?37 (ΠΛΑΤΕΙΑ), ?40 (ΘΕΩΡΕΙΑ), ?42 (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ)

ΤΑΜΕΙΟ: ?40 (ΕΞΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ), ?50 (ΘΕΩΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
METROPOLIS: Τσιμισκή 33
MUSICLAND / TICKET HOUSE: Μητροπόλεως 102
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ
Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μμ

LINKS:



www.spsp.gr

πίό λογικές τιμές σε σχέδη με Αθήνα… :-k

Γιατί το λες αυτό;
Στην Αθήνα έβγαλα με 45? εισητήρια πρώτη σειρά και υπάρχουν και 30άρια πίσω.

http://www.news247.gr/a/54!109910

Γαμωτο δεν παιζει ρευστο με την καμια. Και ειναι και διπλα απο το σπιτι μου:lol: Ξερει κανεις χωρητικοτητα του ραδιο σιτι;

1000 άτομα, θα βρεις εισιτήριο νομίζω σίγουρα.