Καινούργιο album από τους Down

Και μένα το ΙΙ από την αρχή μάρεσε περισσότερο και από Down και κάθε Pantera.
Και είναι και οι καλύτερες ερμηνείες του Φιλ εκεί μέσα.

Μόνο εμένα το ΙΙΙ μου αρέσει περισσότερο από το ΙΙ ? :-k Για να μην πω ότι και το ep σαν σύνολο μου αρέσει πιο πολύ από το ΙΙ, βέβαια δεν είναι δίκαιη σύγκριση αλλά κουβέντα να γίνεται.

και μενα το III περισσοτερο απο ΙΙ

Το κοπανημα που ριχνω με Dog Tired δε συγκρινεται με τιποτα.Κι επειδη πιστευω οτι και σα συνολο ειναι οντως λιγο πιο πανω(αν και με το τροπο που τελειωνει το ΙΙΙ ειναι σα να βαζει τρελο μπαζερ μπιτερ),λεω II.Επισης το ΙΙ εχει οντως απιστευτο Φιλ,αλλα απο παραγωγες προτιμω του ΙΙΙ.

hard times for the son of a biaaaaaaatch

Δεν υπάρχει II ή III. Ξεχωριστές οντότητες. Καλό το κοπάνημα του [B]Dog Tired[/B] και του [B]The Seed[/B] όπως εξίσου καλά και απίστευτα και τα [B]Beneath the Tides[/B] και [B]In the Thrall of It All[/B] ( για να μην πω όλο τον δίσκο). Απλά είναι η στιγμή. Τι θες εκείνη την ώρα το II ή το III :stuck_out_tongue:

Το Ι εχει τη καλυτερη παραγωγη, αλλα πιανει και πιο μεηνστρημ Πειραιας φαση, εχει τη ρεμπετια του, αλλα δεν βρωμα αυτο το ρετσινα-Δραπετσωνα που θα βρεις στο δευτερο. ΙΙ καρφωτο λεμε. Αν και τα καλυτερα τραγουδια τους, μεμονωμενα, υπαρχουν στο Ι.

Παραγωγες εννοουσα αναμεσα στα 2 τελευταια,το πρωτο ειναι γενικοτερα αλλου παππα ευαγγελιο,δε το ακουμπαω.

Αδιάφορο κομμάτι, βίντεοκλιπ επιπέδου Δελφινάριο. Για μένα μπάντα και συζήτηση έχουν τελειώσει στο II, οπότε, να περάσει ο επόμενος.

Καλα ναι,βασικα μεχρι το Ι ειναι αν θελουμε να ειμαστε απολυτα ειλικρινεις.Και συμφωνω,μετα απο τα εκπληκτικα clips των Stone the Crow και On March The Saints οπου η φαντασια ειναι σε στρατοσφαιρικα επιπεδα,ερχεται του Witchtripper να χαλασει το σερι.

Βασικά έπρεπε να είχαν σταματήσει στα πρώτα τους demo, για να μην πω ότι έπρεπε να είχαν μείνει στις μπάντες τους να ησυχάζαμε…

Η φάση χάλασε απ’ όταν έβγαλε το μεικ απ ο Ανσέλμος.

WTF??? Ακράια random!

Τωρα ακουω το πρωτο E.P.

Αρκετα καλο… ακουστε το !

Χθες ήρθε!

ΑΧΑΧΑΑΧΧ Ο τυπας μοιαζει πολυ με τον κιρκ , που το κανει διπλα αστειο :lol::lol:

Ο Κιρκ ειναι=p

[I]Open Coffins[/I], τεράστιο κομμάτι.
Ανετα θα μπορούσε να ναι στο ΙΙ και σαν ύφος και σαν γαματοσύνη.
Και τα Misfortune, Witchtripper ακούστηκαν τέλεια και πορωτικά.
Λαιβ ξανά σύντομα με θεριο ενικ και ιγκνοραντ και άλλους καυλωμένους.

Μου αρεσε το EP αλλα μπορουσαν και καλυτερα ειναι η αληθεια. Το ακουω ευχαριστα και γουσταρω, αλλα εχει και μετρια κομματια, συγκεκριμενα το This Work Is Timeless και το Levitation. Τα καλυτερα ειναι το Witchtripper, το Misfortune Teller και μετα θα ελεγα το Open Coffins. Καλη παραγωγη, Sabbathιλα, ολα τα κομματια και βαρια και ασηκωτα αλλα δεν ειναι και οι συνθεσεις της απυθμενης εμπνευσης του NOLA ή του II. Το II ειναι απιστευτη δισκαρα, και το III ειναι πολυ καλο, αλλα εχει filler. Το II απλα δεν υπαρχει, οι ερμηνειες του Anselmo ειναι ισως οι καλυτερες τις καριερας του, προκαλει ανατριχιλες καθ’ολη την διαρκεια του δισκου.

Το θεμα ειναι ποσο την παλευει πλεον στα live ο Anselmo? Θελω πολυ να τους ξαναδω, μιας και το 2009 που τους ειδα στο Rockwave δεν ειχα ασχοληθει ακομα μαζι τους… Τι μαλακας…#-o

Εγω το ξανακουσα παντως και οσο περνα ο καιρος τοσο πεφτουν οι εντυπωσεις. Τραγικα μετριο για τα δεδομενα τους, το Witchtripper ειναι το μονο που ακουω και τα υπολοιπα με βαρια καρδια.