Καινούργιο album από τους Down

Καλα αυτο ενα τυπικο κοψιματακι Νταουν ειναι,εχουν 5 τετοια σε καθε κομματι.Και δε μου μοιαζει και τοσο να σου πω την αληθεια αλλα anyway,για 5-6 secs μιλαμε οπως και να χει.Το 3:08 παντως που χωνεται ο Φιλιπας πανω απ’το ριφ ειναι μουρλια.Τωρα γι’αυτο που λεει ο Ανγκμαρ,δε παιζει να μην εχουν γραψει και κατι ‘‘διαφορετικο’’ σε καποιο ιπι,αν θυμαμαι καλα ειπαν κι οτι ο διαχωρισμος εγινε κι απο ηχητικης αποψης.

πλζ μαγκες ενα λινκ

…αυτός ακριβώς:):!:

Τι στον Ανσελμο ρε σεις;Μονο σε εμενα αρεσε [B]ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ [/B] το “Misfortune Teller”???Γενικα παντως ειναι πολυ ωραιο αλπμουμ κ αυτο π εταξε η μπαντα δλδ κανενα φικκερακι.Ρισπεχτ!

Παίζει να είναι και το καλύτερο από τα 6, με μικρή διαφορά από τα υπόλοιπα πάντως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Και για μενα το Misfortune Teller ειναι το καλυτερο του EP.
Η αληθεια ειναι οτι δεν με τρελανε συνολικα,αλλα δεν με χαλασε και καθολου.

Και τους βλεπω και λαηβ σε ενα μηνα με πιγκυ και enick,ΧΑΑΑ.

Για μένα το Open Coffins, πολύ γαμάτο κομμάτι.
Το Work is Timeless στα 3-4 αδιάφορα κομμάτια συνολικά που έχουν γράψει (στα Nola και ΙΙ δεν υπάρχουν αδιάφορα κομμάτια).
Το Levitation τυπικό, ωραίο, τα άλλα 2 πολύ καλά.

Καλή κυκλοφορία, ότι λέει ο dutchboy πάνω, ωραίο αλλά δεν τρελαθήκαμε κιόλας.

A και αλλαξτε τον τίτλο, δεν είναι αλμπουμ, ΕΡ είναι και θα ακολουθήσουν άλλα 3 στα επόμενα χρόνια.

8 κομμάτια από νολα στο σετλιστ λέμε.
Και Misfortune Teller και Open Coffins. ασδφ

\μ/ \μ/

ρε 8 κομμάτια νολα

video clip witchtripper http://www.youtube.com/embed/0fCoz5P3foY

εχμ,μεγαλη παπαρια ε.

Εντάξει ακούγεται το ep (κανα δυο φορές δλδ), παρόλα αυτά η ποιοτική πτώση μετά το II είναι εμφανής ακόμα και σε κάποιον που θα’χει ακούσει μόνο το Lifer.

(εγω για το βιντεο κλιπ ελεγα,να το ξεκαθαρισουμε αυτο)

εμένα μου αρέσει μου θύμισε Cathedral

Λογικο, το κομματι απο μονο του ειναι τερμα Cathedral (ή οσο πιο κοντα μπορουν να παιξουν οι Down σ αυτο τον ηχο δλδ).

Γενικα θα συμφωνησω με τον Πανο, το ΙΙΙ μ αρεσει παρα πολυ, αλλα δεν το συγκρινω με τα δυο προηγουμενα. Αναμενομενο αφ ενος, εχουν μεγαλωσει, κλπ, και η ρεμπετια πηγε περιπατο κατα το μεγαλυτερο της μερος. Για τουτο δω οπως το ειπες, ακουγεται, αλλα το ακουγεται για Down ειναι λιγο πατος.

Με λάθος φωνητικά :smiley:

…τώρα με τσίτωσες, για να τσεκάρω, αγοράσω:):!:

για το βιντεο κλιπ λεει στεφ

Τα πρώτα 2 δεν έχουν ίχνος αδύναμης στιγμής.
Από το ΙΙΙ και μετά άρχισαν τα φιλεράκια.

Αν παίξουν στο λαηβ όμως κανά Open Coffins, Misfortune Teller, Curse is A Lie θα πορωνόμουν \μ/

Ντααξ. Εξακολουθω να εμμενω στο Witchtripper, τα αλλα δεν ειναι ασχημα, αλλα σε full δισκο πιστευω πως θα εκαναν γερη κοιλια.

Οσο περναν τα χρονια παντως, τοσο καταληγω στο ΙΙ. Το Ι μνημειο δεν το συζηταμε, αλλα το ΙΙ ρε γμτ δεν ξερω, οσο περνα ο χρονος το ακουω ολο και περισσοτερο.