όχι greeklish αν γίνεται
Led zep
Sabbath
Doors
Motorhead
Floyd
lol μαυτη τη λιστα θα φας κανενα ban :lol:
σιχαινομαι το αλμπουμ iron maiden, των κατα τα αλλα πολυ συμπαθεστατων maiden!
…
που να προσθεσω και το killers δηλαδη
Polu wraio thread…Sixainomaa arketous alla Roling stones Motorhead kai Fusika Beatles.GIA ton poutso kavalaaaa
Δεκτο να μην σου αρεσουν, αλλα χωρις Beatles & Stones το Rock δεν θα ηταν ιδιο οποτε ας σκεφτομαστε τι γραφουμε.
+100 και το ιδιο ακριβως ισχυει για τους Motorhead και την metal.
Δεκτό ως εδώ.
Το γάμησες.
The Doors
Manowar (σαν ατομα και μουσικα μετα τα 4 πρωτα αλμπουμ) (την αξια τους την αναγνωριζω και την παραδεχομαι)
παντως θα ταν ενδιαφερον να δηλωναμε και ηλικιες,ετσι κατι σαν poll.εχω περιεργεια ατομα που λενε οτι αντιπαθουν συγκροτηματα σαν τους maiden,metallica κλπ,ποσο χρονων ειναι,με τι μεγαλωσανε,υπο τι συνθηκες(πχ ειχανε μεγαλυτερο αδερφο,που τους εμπασε κατευθειαν στο underground και στο ακραιο μεταλ?),
και με τι κριτηρια συγκρινουν τους entombed πχ με τους metallica.γιατι αλλο να λες λατρευω τους entombed και αντιπαθω τους metallica,και αλλο να λες τους εχουν οι entombed τους metallica.ασε που ναι και ακυρη η συγκριση(σε ολους μα ολους τους τομεις).
ΥΓ. και τι κομπλεξ ειναι αυτο με τους 2 πρωτους δισκους των metallica?ενταξει γουσταρετε mustaine!μην ειστε κομπλεξικοι σαν και αυτον!
slayer, slipknot και οτι εχει να κανει με black/death metal…:lol: :-s
Def Leppard.
γιατι; :-k
δεν ξερω απο παλια δεν μου χανε κατσει καλα
και μετα απο την ταινια ηρθε και εδεσε το γλυκο!
δεν εχει να κανει κατι μουσικα.
οτιδηποτε καινουριο:p (οχι παλια συγκροτηματα που βγαζουν τωρα cd.μην παρεξηγηθουμε κιολας)
Αυτο ακριβως:thumbup:
Guns n Roses γιατί μου την δίνει ο Slash (γιατί παίζει βαβουροροκ και σολάρει ακόμα πιο βαβουρέ), o Axl (γιατί έχει φωνή σαν να σκίζουν γάτα) και τα υπόλοιπα μέλη γιατί είναι ομοιδεάτες ποζερς μπλα μπλα… Τα τραγούδια τους δεν ακούγονται απλά. Άντε για κανά κοριτσόπουλο δεκαετίας 80
Beatles γιατί ενώ υπήρχαν οι υπέρτατοι και πολύ πιο πρωτοποριακοί Who εκείνη την εποχή όλη τη δόξα την είχαν οι φλώροι.
Κάτι αναφέρθηκε για R.H.C.P… ούτε κλασσικοί είναι αλλά ίσως ενοχλεί το ότι δεν είναι σκληροί, δε ξέρω.
long live the mongolians…
girna pisw re thoma…
Iron Maiden
+1
ΑΘΛΙΟΙ!!!
ΕΠΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ…