Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

η μια δισκαρα μετα την αλλη.hard fuckin’ rock

Black Sabbath - Vol 4:):!:

Ωπ ! Αυτο δεν πρεπει να σκονιζεται

αγαπαω ann boleyn!

ωραιοτατο us speed που σκιζει καλτσον απ τους Hellion.

Reverend Bizarre - Harbinger of Metal

:bow2::bow2::bow2:
Aιώνιος σεβασμός, αιώνια αποθέωση, αιώνια εξύμνηση για την υπερμπαντάρα, αιώνιες μούτζες σε μένα που δεν πήγα να τους δω όταν έπαιξαν Αθήνα, αιώνιες μούτζες για τα 10 ευρώ που λυπήθηκα να δώσω το 2003 για το Reverend Bizarre / Ritual Steel σπλιτ 7", γενικώς κλάμα, μόνο κλάμα. Baby don’t be afraid, even though it’s late. I can lead our path - there’s no time to lose!
Αμήν.

Caïna - Mourner
και όλη τη δισκογραφία γενικά

Pantera…discography…από καουμπόης και δώθε:):!:

Ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να το ακούσω αυτό. Γενικά πότε δεν τους πήγαινα και τόσο, πάντα μου άρεσαν τα παλιά τους αλλά με είχαν ξενερώσει τόσο με αυτά που διάβαζα για αυτούς όσο και με τις κάκιστες κυκλοφορίες τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το αποκορύφωμα της ξενέρας ήταν η άθλια εμφάνιση/κοροιδεία στην Βουλγαρία. Χαίρομαι ωστόσο που άλμπουμ σαν αυτό παραμένουν ακόμα και σήμερα φρέσκα και ακούγονται σαν να βγήκαν σήμερα. Κακά τα ψέμματα επικό μεταλ λίγοι έχουν παίξει σαν τους παλιούς καλούς Manowar όσο μαλάκες και αν είναι.

Megadeth - R.I.P. και Countdown to Extinction.ΔΙΣΚΑΡΕΣ ΛΕΜΕ!!

Και απ’ ότι φαίνεται σε λίγο το φτυάρι θα ανασύρει και το έτερο μέγα έπος των Biomechanical, Eight Moons. 8)

Το Cannibalized είναι το άλλο έπος τους αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα

Όχι, τα Οχτώ Φεγγάρια είναι, εσύ δεν το χεις καταλάβει επειδή έχει σκατά παραγωγή.

Το Κανιβαλισμένο το λέω ένα αρκετά καλό άλμπουμ με κάποιες υπερκομματάρες (Through Hatred Arise λέμενς), αλλά όχι έπος. Όχι. Και τα δύο πρώτα τα αφήνουν μίλια πίσω.

βασικά τα 3 έπη τα λέω εγώ και η παραγωγή ποτέ δε με ενοχλούσε στα 8 φεγγάρια αλλά το Cannibalized όσο θάψιμο και να έφαγε άνετα τελικά ύστερα από τόσο καιρό το λέω το καλύτερο τους, το πιο ακραίο και με την καλύτερους διαλόγους ανάμεσα στα κιθαριστικά και τα Samples. Ειδικά στο Consumed είναι για χύσιμο.

Συμφωνώ με το ότι είναι το πιο ακραίο τους. Και με διαφορά κιόλας. Ίσως όμως σε στιγμές να παραείναι ακραίο σε σχέση μ’ αυτό που είχα συνηθίσει από τους Βιομηχανικούς. Δεν ξέρω.

Θα το ξεθάψω κι αυτό όμως ρε, έτσι για να δω αν τελικά έχεις δίκιο εσύ. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου ρθει η επιφοίτηση που λέμε.

Ακριβώς την ίδια άποψη έχω και εγώ για το cannibalized νομίζω το παρακαν αν και σαφώς μέσα ακούγονται ωραία πράγματα και γενικά γαμάτη μουσική. Στο empires νομίζω είχαν πετύχει σχεδόν το τέλειο. Τώρα που το σκέφτομαι αυτό το άλμπουμ θα μπορούσε ακόμα και στα 20 καλύτερα των '00 να είναι (όχι δεν θα κάνω edit την λίστα μου :stuck_out_tongue: ). Κάποια στιγμή θα ξεθαφτεί φυσικά άλλωστε και αυτό και τα άλλα τα έχω σε cd.

Δεν τα λες καλά. Και τα δύο πρώτα των Bio είναι πολύ χαλαρά μέσα στα 20 καλύτερα των 00’ς. “Μοντέρνο μέταλ” που είναι κι απ’ τα δύο συνθετικά.

Για το eight moons δεν ξέρω αν και σαφώς είναι δισκάρα. Αλλά το άλλο όλο και με γυροφέρνει η σκέψη να το βάλω με edit στην λίστα μου. Πάντως η αλήθεια είναι πως το eight moons πήρε και τις λιγότερες ακροάσεις επειδή το είχα πάρει μαζί με το empires.

Βασικά, πάει Empires > Eight Moons >> Cannibalized. Κι άσε το Νταρθ να λέει. =Ρ

Και τώρα η άχρηστη-αλλά-διασκεδαστική-πληροφορία-της-ημέρας: τα Μέταλ Αρκάιβς τους έχουν ως “progressive/groove metal”.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Τί κατσαπλιάδες!

Αν και συμφωνώ με την σειρά δεν θα μου κάνει και εντύπωση αν σε καμιά 10αρια χρόνια το Cannibalized αναφέρεται ως το απόλυτο και αδικημένο τους αριστούργημα. Δύσκολο άλμπουμ που είμαι σίγουρος πως ακόμα μας κρύβει πολλά.

Καλά αύριο θα πέσει τρελό ξεθάψιμο της δισκογραφίας τους. 8)