οπότε αφού ξεσκεπάστηκε η σκευωρία, άσε τα σάπια για μακαμπρόμενς και πες μας για την ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ. :blues:
Ολα ξεκινησαν μια κρυα νυχτα του χειμωνα σε ενα λεωφορειο. Καθοταν ορθια κι ακουγε μουσικη απο τα ακουστικα. Εσοκαρισθην οταν καταλαβα πως επαιζε Primordial σε volume οσο δυνατο χρειαζοταν για να το αντιληφθω. Ξαφνου, η διπλανη απο μενα θεση αδειαζει και με ρωτα: ‘‘Συγνωμη, αυτη η τσαντα ειναι δικη σας; Να καθισω;’’.
Ετσι ξεκινησαν ολα.
Πωτς περνάνε έτσι τα χρόνια.
Kreator - Endorama
:drunk:
που να χορτασεις με τοσο λιγο ομως
Σήμερα είπα να ξεσκονίσω λίγο το πικάπ μου.
Solitude Aeturnus - Alone:):!:
εν αναμονη του καινουριου αριστουργηματος (διοτι τετοιο θα ειναι)
Δισκάρα . Με ενα απο τα καλύτερα instrumental track που έχω ακούσει .
+1 ,οτι και το νεο album δισκάρα θα 'ναι.
Edguy - Vain Glory Opera
Grave Digger - Heart Of Darkness:):!:
Πω σήμερα το άκουγα(έλιωνα) πω τι γράφει ο πούστη ο Tobias…
Επίσης σήμερα μετά από και εγώ δεν ξέρω πόσο:
Νταξ πλέον το λέω, προτιμώ In Flames με Anders στα πιο brutal φωνητικά Δλδ Lunar, Jester, Colony. Τι μουσικάρες, τι μελωδίες πω!
Αυτή την υπερδισκάρα
Άσχετο, δεν ξέρω πώς μου ΄ρθε αλλά ελπίζω τα replies εδώ να μην θεωρούν το ξέθαμα ισοδύναμο με 2-3 κλικ.
Ον-τόπικ:
[B]Tiamat “A Deeper Kind Of Slumber”[/B] (Ό,τι και να γράψω γι αυτόν τον δίσκο θα είναι λίγο, με έχει στιγματίσει όσο ελάχιστα πράγματα στη ζωή μου. Ειδικά από το μπάσιμο του Alteration x 10 και μετά η μπάλα χάνεται τελείως.)
[B]Ulver “Shadows Of The Sun”[/B] (When dream and night unite…)
[B]Killers “Sam’s Town”[/B] (Αν το indie είχε μόνο τέτοιους δίσκους τότε θα ήμουν indie boy. Αλλά ευτυχώς δεν έχει.)
[B]Pantera “Reinventing Steel”[/B] (Ο λιγότερο καλός δίσκος των Pantera είναι τρεις κλάσεις καλύτερος από κάθε συμπαθητική απομίμηση τύπου Lamb Of God που βγήκε στα 00s.)
Helloween discography:):!:
Συννενοημένοι ήμασταν? Το ξέθαψα για να το ακούω στο κτέλ που κατέβηκα αθήνα για crisimas, αυτό και το Through the Darkest Hour , αλλά αυτό το Alone τι να πώ?
Instant Classic λέμε! Classic metal και Classic doom 2 σε 1 πακέτο, κατεδαφίζει βουναααα!!
Ότι πρέπει και οι δύο δίσκοι για ταξίδι:):!:
τεράστιο album
La Dispute - Somewhere at the Bottom of the River Between Vega and Altair
και μαζί και το παιχνίδι.
συγκίνησις…