Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

1. Ond Spiritism: Djæfvulens Skalder

2. στην ουσια κοκκινιστα ειναι! μαζι και φετα τυρι και σαλατα λαχανο-καροτο.

1. Done.

2. Σωστός ο παίκτης, εγω βέβαια παίζει να συμπλήρωνα με καμιά πουτανιά του στυλ σουτζούκι πολίτικο.

1. και πριν κατεβει η μπουκια ξεπροβαλει ενα τσοκοντακι απ’ τον πισινο.

:lol: Κάπως έτσι…

Να κι από μένα:

Με τσίπουρο και γαύρο μαρινάτο.

My Dying Bride…από το live έχω να τους ακούσω…κιέτσι ξέθαψα ότι είχα:):!:

\m/

εχει βγει και ο νεος νεκρος χριστος.

η καλύτερη συνταγή είναι με μπακαλιάρο στο φούρνο πάντως :slight_smile:
ηπειρώτικα cheers και στον Crisp λόγω τσίπουρου

οντοπικ:
[B]VICIOUS RUMORS: Digital Dictator[/B]

μεγάλη μπάντα, μεγάλος δίσκος, δυστυχώς το βινυλιο μου ταχει παίξει από την χρήση και μάλλον θα πάει για απόσυρση…

Με καταστρέφεις τώρα. Πάω να το ξεθάψω κι εγώ. Πόσο λατρείες οι Ρούμορζ…

grinning mouths και κλαμα

Διαμάντι!

Στην υγειά μας! :drunk:

αισχος,δεν θαβονται αυτα,απαραδεκτος ο γερος.

:(:(:frowning:

To “μετά από καιρό” πάντως είναι σχετικό ε. Το πολύ να ναι δυο μήνες :!:

Με αφορμή τόσο την επανηχογράφηση όσο και το αφιέρωμα στο hammer. Είχα πάρα πολύ καιρό να το ακούσω και με εξαίρεση όταν το είχα αγοράσει το έβαζα μόνο για να ακούσω τα κλασικά dark avenger και battle hymns. Είχα την ευκαιρία λοιπόν να θυμηθώ τα πρώτα κομμάτια που σχεδόν είχα ξεχάσει.

Με αφορμή την ανακοίνωση του rockwave…
Μιλάμε για πραγματικό ξέθαμα όμως…παίζει να έχω να το ακούσω ολόκληρο κάπου από το 1995-1996…και καταλάβαίνω πόσο μεγάλη μαλακία έκανα… :?
Δίσκαρος λέμε…

Πώς μου 'ρθε και ξέθαψα το παρακάτω έπος —>

Θυμήθηκα τα χρόνια του σχολείου…
Τί γαμάτες riff-άρες που έγραφε το δίδυμο Shermann/Denner !

Burial - Burial

Το είχα αγοράσει το 2007 λίγο καιρό πριν πάω στρατό. Δεν ήμουν σίγουρος για το ποιο από τα 2 θα αγόραζα (το δεύτερο ήταν το untrue). Τελικά τσίμπησα το ντεμπούτο μιας και το 'φερναν πιο σπάνια από το untrue για 16,5?

Είναι πολύ ωραίο να ξανα-ανακαλύπτεις παλιότερα αγαπημένα σου album :slight_smile:

^ ωραίος.εγώ όταν βρέθηκα σε αυτό το σταυροδρόμι, προτίμησα να πάρω το untrue.γι’αυτό και το αγαπώ περισσότερο.και το ντεμπούτο όμως είναι άπειρη δισκάρα και λίγο αδικημένο, βρισκόμενο στη σκιά του untrue.δεν πίστευα ποτέ ότι θα λατρέψω τόσο έστω και samples από destiny’s child και ashanti. :stuck_out_tongue:

Queensryche - Promised Land:):!: