[SPOILER][/SPOILER]
Ετοιμάζουν νέο άλμπουμ μετά από 30 χρόνια λέει. Ε πώς να μην βάλεις ένα από τα καλύτερα άλμπουμς των 70’ς???
Μαζί με Metallica Alice Cooper τα πρώτα σκληρά ακούσματα μου. Είχα πάρα πολύ καιρό να τα ακούσω, ένας από τους λόγους είναι πως έχω χάσει τις κασέτες που τα είχα γραμμένα. Τα κατέβασα λοιπόν πριν λίγες μέρες και πέφτει ένα μικρό λιώσιμο. 8)
To “μακρινό” 1999 που υπηρετούσα τη θητεία μου στα Ιωάννινα, είχα έναν επιλοχία (μόνιμο) λίγο διαφορετικό από τους άλλους. Το στρατό τον είχε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι και ήταν μεγάλος λάτρης της ξένης γενικά μουσικής. Όποτε είχε υπηρεσία, έφερνε μαζί του κασσέτες και κλειδωνόμαστε στο Διοικητήριο για να ακούσουμε καλή μουσική :p. Συνήθως πράγματα που τότε αγνοούσα. Σε μια από αυτές τις “μουσικές αλίειες” ανακάλυψα και το παρακάτω άλμπουμ. Αγνό, καλοπαιγμένο hard rock της επόχής, μιας εποχής που είχε ακόμα για - ζωντανά - ειδώλά της το Hendrix, τη Joplin και το Μοrisson. Ηχογραφημένο το καλοκαίρι του 1970, χωρίς φτιασιδώματα και επεμβάσεις, με μπόλικο πάθος και ενέργεια από τα τρία τότε μέλη του group. Το ξέθαψα σήμερα μετά από χρόνια και το άκουσα, θυμούμενος τον επιλοχία (ΠΒ) Βασίλη Ν. που όπως έμαθα δεν είναι πια στρατιωτικός, αλλά πιστεύω να εξακολουθεί να αγαπάει την καλή μουσική.
ΓΕΙΑΣ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ!
Ποο τι δισκάρες που είναι και οι δύο!!
Απίστευτες.
ontopic:
…δισκάρα…η lmt έκδοση, τί έχει;:):!:
απο μουσικη τιποτα επιπλεον…απλα ειναι σε κουτι, με καρτες για καθε μελος της μπαντας και μια αφισουλα…αν θυμαμαι καλα…
σημερα ξεθαβουμε σοσιαλ γκρεης.
^ Ξέρει.
Sacred Reich…πράγματα:):!:
Aσχημη φαση…
αυτος εισαι φιλε:metal:
on tpic
razor εσυ δεν εισαι που τους εχεις λιωσει τον τελευταιο καιρο στο τι ακουτε τους
Svartsyn ?
Πολυ ωραια μπαντα ε !
ναι ρε φιλε.τι δισκαρα ειναι και το bloodline
Και το …His Majesty και το Timeless Reign και και
ολη η δισκογραφια τους:)