GAMAY
αν και γουσταρω ‘‘κολοκυθες’’ δεν το εχω ακουσει.αλλοι λενε γαμει, αλλοι σκατα.
ποιον να πιστεψω ο καψερος?
Τα αυτιά σου και την καρδιά σου, εγώ πάντως τον θεωρώ από τους καλούς δίσκους τους:wink::!:
Κι εμενα μου αρεσει, γενικα αν εισαι φαν των κολοκυθων κανε τον κοπο και ακου το.
Μετσαλε δεν με απογοητευεις ποτε.
Ον τοπικ:
Σωστε με, εχω παθει ζημια.
ΚΣΥΛΟ.
Με αφορμή το ανάλογο θρεντ…
Τωρα που πηρες το σωστο δρομο να σε σωσουμε ? Δεν παιζει
το βρηκα σκονισμενο με σπασμενη θηκη αναμεσα σε cd κλασσικης μουσικης,
το βρηκα και το ελιωσα !
impaled nazarene :respect:
Avatar Twisted Sister και ακους ImpNaz ατελειωτο :respect:
Double post γιατι εδω μιλαμε για την καλυτερη metal μπαντα των 90’s και πειτε οτι θελετε.
Death - Spiritual Healing
Η τελειοτητα αποτυπωμενη σε εναν δισκο.Στιχοι,παραγωγη,εξωφυλλο,μουσικη ΟΛΑ ειναι τελεια.
τι δισκαρος διαολε!!!
Φανταστικός δίσκος!
Άκουσα χτες μετά από καιρό το Accident Of Birth.
Συνειδητοποίησα κάτι.
Αυτός ο δίσκος είναι το metal μέσα μου.
Ακόμα το ξέρω στίχο προς στίχο, ακόμα το ξέρω μελωδία προς μελωδία.
Ο δίσκος δεν ξέρω τι παγκόσμιο αντίκτυπο μπορεί να είχε, αλλά σας το λέω με πλήρη επίγνωση στην Ελλάδα σε μεγάλο ποσοστό ανέστησε το heavy metal. Δε μιλάω για παρακλάδια (power,black, death, progressive). Αυτά είχαν τους αντιπροσώπους τους και λιγότερο ή περισσότερο αναπτυσσόντουσαν.
Το Accident Of Birth ήταν ο δίσκος που ΩΘΗΣΕ μια ολόκληρη γενιά επιπλέον να εθιστεί στους Iron Maiden και κατ’ επέκταση στους Judas Priest, τους Metallica κλπ. Στις βασικές αξίες δηλαδή.
Ο δίσκος μέσα μου είναι τεράστιος. Πολύ ψηλά στους αγαπημένους μου δίσκους όλων των εποχών, ανεξαρτήτου είδους, όπως και το Chemical Wedding.
Είναι δισκάρα και έχω πολλά χρόνια να το ακούσω! Αλλά το Chemical Wedding ακόμα περισσότερα…#-o
:!:
Παιζει να ειχα να το ακουσω πανω απο χρονο.
το πρωτο των Κριμσον Γλορυ…ακομα λιωνω
Στο δρόμο γυρνώντας από δουλειά. Πλην Assimilate, όλα τα υπόλοιπα ένιωθα πως τα άκουγα πρώτη φωρά.
Έτσι είναι άμα δεν έχεις εντρυφήσει!!!
Λες να πάμε να ξεθάψουμε το θρεντ;
(Υποψήφιο τόπικ: Θρεντ που ξεθάψατε μετά απο καιρό) :lol::lol:
έχω ήδη κάνει το “κόμικ που ξεθάψατε μετά απο καιρό” στο “9η τέχνη” όταν βαριόμουν και άρχισα πάλι να μιλάω για Judge Dredd!
Σειρά σου τώρα! :p:p:p
Aυτο ακριβως,τιποτα αλλο.
Με αγαπημενο το Omega…Koνταροχτυπιεται με το Darkside βασικα:p