Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Και πωρωθήκαμε πρωινιάτικα:!:

Interpol-Antics

Τεραστια δισκαρα που ξανακουγεται μετα απο καιρο(και καμμια φορα κολλαει στο Evil που ειναι κομματαρα).

Εdit: Ωραιο το αποπανω. Ειδικα το Threnody κομματαρα!

ναι αν και η παραγωγή τον χαντάκωσε τον δίσκο όσο δεν πάει… ρε γμτ πώς γίνεται να μετατρέψω το ντέμο τους που το έχω σε κασσέτα σε mp3? Μιλάμε θα κουφαθείτε με την παραγωγή…

Το ξέθαψα σήμερα και ελιωσα με threnody και rape of holiness. Το περίεργο είναι ότι το media player το αναγνώρισε και μου έβγαλε τους τίτλους!

Είχε βγει από τη mascot records που σήμερα ειδικεύεται σε instrumental κιθαριστικούς δίσκους. Τότε εκτός από deviser είχε θάψει και τους Sadus και Ancient Rites νομίζω η συγκεκριμένη…

Παναγιώτη, χρειάζεται πρώτα απ’όλα να συνδέσεις το κασετόφωνο με τον υπολογιστή σου με ένα ειδικό καλώδιο (εύκολο, αν το κασετόφωνο είναι σε στερεοφωνικό και δεν είναι φορητό), και από κει και πέρα, χρειάζεσαι ένα καλό πρόγραμμα audio recorder (δυστυχώς δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο) και να κάτσεις να ηχογραφήσεις κομμάτι-κομμάτι τα tracks της κασέτας σε mp3. Επίπονη δουλειά…

όντως, και η φάση είναι ότι τα είχα αγοράσει και τα 2 cd (Deviser και Sadus - Elements Of Anger) εκείνον τον καιρό και δεν το είχα παρατηρήσει ότι είναι η ίδια εταιρεία. Thanx για τις πληροφορίες, θα είναι καλή φάση να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο, μπορείς να διασώσεις πολύ πράμα (όπως ντέμο κλπ) που πλέον δεν τα βρίσκεις. Αλλά θέλει μπόλικο νταβαντούρι.

Το Elements of Anger δε νομιζω οτι ειχε τοσο κακη παραγωγη γκαιζ. Βεβαια εχω να το ακουσω και πολυ καιρο, θα το ξεθαψω για να δω αν ισχυει. Για το Deviser καλα τα λετε. Θυμαται κανεις που χαν παιξει και στο Οπεν Αιρ το 97?

Καλά το elements έχω να το ακούσω από τότε, αλλά αυτή η εντύπωση μ είχε σχηματιστεί…

Δεν τους είχα δει στο οπεν αιρ, τους είχα δει την επόμενη χρονιά νομίζω στο Αν με Sickness και Dark Vision και δυστυχώς μου είχαν φανεί κάπως “λίγοι” σε σχέση με το δίσκο… Είχαν ανοίξει όμως αν θυμάμαι καλά και για Therion το 97.

το Deviser έχει πολύ χειρότερη παραγωγη του Elements. Aλλά και πάλι, η μουσική του Elements είναι τέτοια που κάνει την παραγωγή του πολύ φτωχή για το συγκεκριμένο άλμπουμ. Αυτό που ανεπιτυχώς θέλω να πω έιναι ότι αν το Deviser είχε την παραγωγή του Elements of anger θα ήταν μια χαρά. Αλλά η παραγωγή του elements στο elements με προβληματίζει.

In Flames - Reroute To Remain

φερτέ τους ρε γαμώτο…φέρτε τους… :frowning:

θ’ ακολουθησει και καποιος μπαν αυτο το ξε-θαυμα.

Εγώ είχα ξεθάψει αυτό και το A Gift For Your Dreams πριν 2-3 βδομάδες, σε πρόλαβα, χοχοχ.

Atheist - Unquestionable Presence

ε πότε προλάβατε να θάψετε το A gift for your dreams ρε παίδες?? πέρισυ κυκλοφόρησε!! εγώ ακόμα το λιώνω!

Ε καλά δεν είμαι και τόσο τρελός φαν των Will-o-the Wisp για να το λιώνω 1 χρόνο συνεχόμενα, εκτός από καινούριες κυκλοφορίες που ακούω και τα δικά μου αγαπημένα να φρεσκάρω συνέχεια.

εδιτ: παντως μεταξυ μας δεν ξέρω αν θεωρείται όντως “θάψιμο” ο χρόνος των 6 μηνών (τόσο πάει από την τελευταία φορά).

radiohead - pablo honey

το εχω λιωσει σημερα…