Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

ισοπεδωσεις μονο.

Εχθές το με το πιό τιτανοτεραστιότερο εξώφυλλο έβαρ.

Deosh.

ΟΛΑ απίστευτες δισκάρες!!

Κορυφαίος δίσκος, κορυφαία φωνάρα!Ειλικρινά δεν ξέρω που να το κατατάξω.Power/progressive μάλλον με μια δόση ποζεριάς. :stuck_out_tongue:
Ακούστε το ΤΩΡΑ!

υ.γ.sorry για το double post

Ωραίος δίσκοντας.
Ε, παραδοσιακό power/progressive παλαιάς γερμανικής κοπής και με έλληνα τραγουδιστή. Άλλο ένα νομίζω έχουν μετά το Exotic Ways, τσέκαρέ το.

Battleroar - To Death and Beyond

Το έχω, αλλά δεν πιστεύω οτι πλησιάζει το ντεμπούτο τους…Soul seasons.Ο Μαράνης είναι στα γνωστά κορυφαία επίπεδα πάντως!
Χάρηκα επίσης, που συμμετέχει στο καινούριο ΔΙΣΚΑΡΟ των Arryan Path-Terra Incognita, στο τραγούδι Cassiopeia.Παραμένει το ίδιο θεός μετά από τόσα χρόνια!

Slipknot ‘‘Iowa’’. Πώς γίνεται να έχεις βγάλει ένα album σαν το ‘‘Slipknot’’, μανιφέστο βίας, και να μπορείς να κάνεις το επόμενο σου album να ακούγεται ακόμα πιο ακραίο;

Εθιστικό!Προβλέπεται λιώσιμο!!!

:D=D>

36 Crazyfists - Rest Inside The Flames

πως περνάνε τα χρόνια…

πο ρε φίλε !! μπαντάρα και φοβερός δίσκος !!
είχα βρει αυτό κ το πρώτο τους σε βινύλια , αλλά είχαν στραβώσει κ τα έστειλα πίσω …:frowning:

Μόλις τώρα μετά απο ανασκαφές (που κάνω κατα καιρούς) σε σκονισμένα ράφια με τα cd μου.

Ο λόγος για τον οποίο οι hatebreed είναι μεγάλοι σήμερα βρίσκεται πίσω στα 1997.

Ντάξει ούτε και εγώ δεν ξέρω που και γιατί το θυμήθηκα…

+1

Άψογο album! Από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχει φάει άπειρο λιώσιμο!
Συνιστάται ανεπιφύλακτα όταν έχετε πολλά νεύρα! Breakdowns & headbanging!!!
Τα επόμενα albums με χάλασαν σταδιακά όλο και περισσότερο…

Και ένα quiz: Στο κομμάτι “Driven By Suffering” υπάρχει στην εισαγωγή ένα sample από την ταινιάρα “Shawshank Redemption” με ένα μικρό διάλογο των Tim Robbins & Morgan Freeman.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο “Before Dishonor” όπου ακούγεται η θρυλική ατάκα: “You see, it’s not the blood you spill that gets you what you want. It’s the blood you share, your family, your friendships, your community. These are the most valuable things a man could have”
Λοιπόν, από ποια ταινία είναι δανεισμένη? (μην με ρωτήσετε ούτε κι εγώ ξέρω :wink: )