Primal Fear - Seven Seals:)
αυτό το τεράστιο album. και σκόρπια κομμάτια τους από εδώ και κει…8)
εμενα παλι καθε καλοκαιρακι μου ερχεται μια ορεξη για folk και συγκεκριμενα Skyclad!!! Οποτε ακουσα μετα απο πολυ καιρο
όχι ακριβώς ξέθαψα αλλά ανοίγοντας από περιέργεια τα κουτιά με τις κασέτες (!) απο γυμνάσιο, βρήκα αυτό το διαμαντάκι και έψαξα στο ιντερνετ για περαιτέρω:
Μολις μπηκε στερεο μετα απο χρόνια.
demons&wizards-και τα δυο αλμπουμ
EΠΟΣ ! 8)
Αντί ν’ ακούσω το καινούριο, ξεθάψα πριν 3 μέρες το πρώτο τους και παίζει από τότε σχεδόν συνέχεια.
integrity - those who fear tomorrow
απιστευτο ρε γαμωτο
Steve Von Till - A grave is a grim horse.
Tη βλέπω τη δουλειά, θα μας κάψει κι αυτό το καλοκαίρι.
Εντιτ: επειδή λοιπόν η αναζήτηση στο φόρουμ είναι άχρηστη και δε βρίσκω το ανάλογο τόπικ, ας γράψω εδώ τη μεταμουσική εμπειρία. Παίζει χτες το βινύλιο και με το που πάει να σταματήσει η πρώτη πλευρά, κάθομαι στον υπολογιστή για να βρώ στο youtube το Clothes of Sand του Nick Drake. Αρχίζει να παίζει το τραγούδι, και ενώ κανονικά θα σταμάταγε το βινύλιο, γυρνάει πίσω στο δεύτερο τραγούδι και παίζει τη διασκευή του τραγουδιού από Βον Τίλ, και τα δύο τραγούδια παίζουν ταυτόχρονα το να πάνω απ’ τ’ άλλο! Το πικάπ μου δεν έχει ξανακάνει ποτέ τίποτα ανάλογο, και δεν ξέρω αν πρόκειται. Άλλη μια είναι μεταμουσική εμπειρία, αν και ο δίσκος είναι από μόνος του μία…
Θά’ναι ένα thrash σκ, οπότε θα ξεθαυτούν τα ανάλογα…:):!:
[SIZE=“5”]ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ [/SIZE]
[SIZE=“6”]DEEP PURPLE[/SIZE]
Τα live των Saxon:):!:
iron maiden-rock in rio
Eιχα να το ακουσω απο τοτε που βγηκε.