Όχι τώρα…το πσκ, θάναι Tom Warrior πσκ…έτσι για να προετοιμαζόμεθα:):!:
Πωωωω
Από 3η γυμνασίου έχω να το ακούσω αυτό, μπορεί και 2α
Τώρα τι τάξη πας?
Τελειότης… από το εξώφυλλο, μέχρι την τελευταία βροχή στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ακόμα και το You not me μετά το χεράκι του Desmond Child κομματάρα είναι.
Το μόνο μειονέκτημα, ότι κυκλοφόρησε ανάμεσα σε awake-change of seasons και metropolis pt2
τέλειωσα φέτος
on topic
και χύνω
Το βρίσκω πίσω πίσω στον χώρο που βάζω τα σιντί, λέω ας το ακούσω, πάει κιαρός.
Ακολούθησε η ώρα ολοκαυτώματος και μετά ούρλιαξα 4-5 φορές ξανά τα “Δεχεεεέλ Παααατροοοοοόλ” και “Μπητσήν δεχάμερ εντδηένβιιιλ”.
\m/
ισχυουν ολα. ειναι λατρευτο και γενικα ο σερινιαν εδωσε δικο του χαρντ ροκ αερα στο αλμπουμ, εμενα αυτο που με χαλα ειναι τα σημεια που παει να το παιξει ροκας ο λαμπριε.
Υποτιμημένος δίσκος!
Σερινιάν λατρεία σκέτη. Ίσως και ο λόγος που το Once in a livetime είναι το αγαπημένο μου DT live
Ο LaBrie είναι εξαιρετικός prog τραγουδιστής. Δυστυχώς για αυτόν οι διαφορετικές ερμηνείες που ζητούσαν ανά άλμπουμ, αλλά και ανά κομμάτι οι συνθέσεις των theater. τον ανάγκασαν να γίνει χαμαιλέοντας χωρίς να το έχει πάντα. Τουλάχιστον ακόμα και όταν δεν έπειθε, ήταν πάντα αξιοπρεπής.
Και για να μην τον αδικούμε σε συγκεκριμένες τύπου συνθέσεις είναι φανταστικός. π.χ. το his voice των mullmuzzler.
Είχα να το ακούσω πάνω από 2 χρόνια… albumara!!!
Ένα κι ένα τα κομμάτια!
ΩΩΩΩ ναι
Pink Floyd - Echoes:):!:
σοκ και πεος.
Και διασκευή new model army.
Infectious Grooves - Groove Family Cyco
Δίσκος πιο cool κι από ψυγείο. Το funk μου στο μέταλ. Και μόνο αυτό να είχε κάνει ο Τρουχίλο, πάλι μες στους καλύτερους μπασίστες θα ταν.
Προσυπογράφω τους προλαλήσαντες
οποτε το ακουω θυμαμαι καλοκαιρι 95 που το πρωτακουσα.δισκος-πρεζα.