Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

:bounce::bounce::bounce::vibrate::vibrate:

δεν εχει την παραμικρη σχεση με ροκ αλλα ειναι απο αυτα τα ηλεκτρονικα που καποιοι ροκς!! εκτιμουν βαθυτατα απο οσο γνωριζω :wink:

Να πω την αμαρτια μου, ο υπερδισκος για μενα ειναι το Foley Room. Τουτο ομως δεν το θυμαμαι καθολου κι αν ημουν σωστος απεναντι σου, θα το χα βαλει τωρα για να δω. Ελα ομως που αποψε δεν παιζει να ακουσω κατι αλλο, επειδη

Συγνωμη. Ειμαι ειλικρινης, τουλαχιστον.

rush (74 - 81) αγαπάω !!! :slight_smile:

:thumbup:
Απ’τα αγαπημενα μου :slight_smile: 8)

δυστυχώς όχι με αυτά τα εξώφυλλα…

ένα από τα πρώτα ισπανικά γκρουπ που είχα ακούσει στα 90ς όταν πρωτοπήγα Ισπανία όπου και ντόπιοι φίλοι μου έγραψαν δυο κασσετοσυλλογές με ισπανικές μπάντες, μετά κάποιες από αυτές έγιναν γνωστές και παραέξω αλλά εγω αυτό το διπλό βινύλιο είχα να το ακούσω από το 2000! Πόσοι και πόσοι δίσκοι χάνονται στο ράφι…

Sphinx ρε ! :wink:

\m/

το μόνο που χω αυθεντικό από σπαθιά, και το αγαπημένο μου

Το αγαπημενο μου ηταν το επομενο να πω την αληθεια, επειδη στα παλια τους χαλιεμαι ορισμενες στιγμες απ τα πληκτρα του Γκονταρουλη. Ο “κυκλος” μου φανηκε λιγοτερο ενθουσιωδης, σαφως, αλλα πιο κοντα στο υφος που προτιμω.

Εν τω μεταξυ, η ‘‘ματια’’ εχει αυτο μεσα: http://www.youtube.com/watch?v=oFt6FF0ke2E
Πραγματικα, ακουστε το και δωστε βαση απ το δευτερο λεπτο και μετα. Οταν λεω πως τα Σπαθια ηταν κορυφαιοι σε μουσικο επιπεδο, γενικα, κι οχι μονο για τα ελληνικα δεδομενα, ο κοσμος με κοιταει λιγο περιεργα. Αλλα υπαρχουν πολλες στιγμες στη δισκογραφια τους που δεν εχουν τρομερες διαφορες σε σχεση με ξενες μπαντες. Ειδικα σ αυτο το παραδειγμα τι να πω. Το σολο, το ριθμ σεξιον, ολα ειναι αψογα.

Edit: @Νεφελη: Περιττο να σου πω οτι εγραψες.

And I’m falling behind, empty handed.

Harvey Milk - Courtesy and Good Will Toward Men

70 λεπτά που περνάνε δίχως να το καταλάβεις.

Am universum -AMORPHIS…Το να ακους το alone ξυπνα μνήμες

και μενα απο τα αγαπημενα μου των σπαθιων.
για τα αλλα δεν μπορω να πω ομως οτι ειναι κορυφαιοι μουσικα, αν εχουν τις στιγμες τους

…και τα τρία των Atheist:):!:

Kings Of Leon - Only By The Night (2008)

από τους κορυφαίους indie δίσκους των 00’s.βγάζουν νέο δίσκο τον οκτώβρη και έχω μπει στο κλίμα…
closer, sex on fire, use somebody, revelry, notion…όλα τα τραγούδια του δίσκου είναι τρομερά χιτάκια.
ειδικά το closer είναι μεγάλο κόλλημα…
ένας δίσκος που ακούγεται νύχτα.8)

Gazpacho - Tick Tock

Πανεμορφες μελωδιες,φωναρα,στιχαρες.

Edguy - Hellfire Club:):!:

Με αφορμή το poll για τα καλύτερα των 00ς

Neurosis - A sun that never sets

[Where are they now?
They are gone.
I saw them run,
run to the sea.

Under the waves all has been said.
Their voices are free.
Free from the sun’s stare,
free from the noise of lost souls.

An exiled sound washed in with the tide.
Their voices are free.
Free from the sun’s stare,
free from the noise of lost souls.

On the waves their voice carries on.](http://www.youtube.com/watch?v=f4jT7br5m1c)