Εγώ φεύγω για διακοπές το Σάββατο και θα έχω στείλει και τα δικά μου μέχρι τότε. Sorry που έχω αργήσει, αλλά το τελευταίο διάστημα έπεσαν πολλές υποχρεώσεις.
Έλα ρε, το έχασα αυτό!
Να γράψω κριτική για το Hittin’ the Note των Allman Brothers;
Προλαβαίνω;
Εγραψα και για το Blast Tyrant,λιγες μικροδιορθωσεις και προσθηκες και αυριο λογικα θα το στειλω
ηρθαν Blast Tyrant(και το διορθωμενο) και All Hope is Gone
Για πείτε λίγο ρε παίδες, επειδή δεν παρακολουθώ και πολύ τις εξελίξεις εδώ, πότε περίπου θα ολοκληρωθεί η ιστορία ?
Βαριέμαι και έλεγα να διαβάσω κανα review αλλά μάλλον αργεί το πράμα…
Την κριτική του crack the skye ακόμα την γράφω εγώ. Μισό κείμενο έχω και βαριέμαι αφόρητα να κάτσω να την γράψω. Αν υπάρχει κανείς που να την θέλει ευχαρίστως γιατί με βλέπω να την γράφω μόνο αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 22 βαθμούς και η υγρασία εξαφανιστεί.
Βασικα εγω θα ηθελα να την γραψω , αλλα δεν ξερω αν μπορω ακομη να φτιαξω μια ολοκληρωμενη κριτικη δισκου.Να προσπαθησω να γραψω και 'γω αλλη μια σε περιπτωση που δεν προλαβει ο dead?
πάντως αν δεν βρεθεί κάποιος για το crack the skye με χαρά να το κάνω εγώ αλλά αφήστε με τελευταίο γιατί βλέπω πως έχουν εκφράσει και άλλοι ενδιαφέρον
Στείλτε πμ
Έστειλα ένα review σκέτη ψυχεδέλεια για το Larry Μπερντ.\:D/
Sorry που το καθυστέρησα, αλλά μια κάτι εκκρεμμότητες με τη σχολή, μια η πρακτική και μια οι διακοπές, ε δε θέλει και πολύ…
Τελείωσα το review του “Third” και τώρα τελειώνω το “Kid A”. Ας ποστάρει κάποιος τις λεπτομέρειες για τη μορφή του κειμένου πριν στείλω ο,τιδήποτε.
Δεν υπαρχει περιορισμος στη μορφη,μονο ενα τυπικο low οριο 250 λεξεων
Σου έστειλα το “Third”. Νομίζω είναι οκ.
Θα στείλω και τα άλλα δύο που μου μένουν αυτές τις μέρες.
ηρθε ηρθε
τελευταια φορα που διαβασα αυτα που εγραψα ηταν πριν τα στειλω -κανα μηνα πριν δηλαδη- και ελεγα πςςςς8) ωραια τα λεω!!!..σημερα σκεφτηκα…“κατσε να τα ξαναδιαβασω”,κ ελιωσα στο γελιο!!!:lol::lol::lol: καλα…στα γραπτα δεν τα πηγαινα ποτε καλα,το αποδεικνυουν και οι βαθμοι στην εκθεση…εχω ντοκουμεντα !!!απλα να ξερετε οτι σας προλαβα και το ειπα:p
Ωρε το δικο μου ετοιμο ειναι το στελνω και τωρα. Αλλα πως συνοδεύεται? Ειπαμε εικονα στα 300χ300 και τιτλο στο θεμα? Μην το στειλω ετσι ξερο και ψαχνεται ο Pumkin 8)
http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1115440&postcount=1754
Aλλα νταξει σιγα,πλεον οποιος εχει ετοιμο κειμενο το στελνει κατευθειαν,το σουλωπωνω μετα εγω σε ο,τι χρειαστει.Βασικα τα μερεμετια των κειμενων(αφου μαζευτουν ολα)και το στησιμο του θρεντ λεω να το αναθεσω σε καποιον τριτο και τελευταιο που θα τελειωσει το ολο εγχειρημα γιατι δε τη πολυπαλευω και για αυτο.
κολλησαμε λιγο,σμπρωξτε λιγο σμπρωξτε
Γιωργο για τσεκαρε το inbox. Ευχομαι να μην ειμαι απο τους τελευταιους γιατι θα νοιωσω λιγο ασχημα.
εφτασε εφτασε
Λοιπόν υπάρχει ένα ζήτημα - εντός ή εκτός εισαγωγικών.
Το νομιστεράκι είχε αναλάβει να γράψει κείμενα για το Sham Mirrors των Arcturus και το Carheart των Virus, αλλά απ’ ότι κατάλαβα αποσύρθηκε, και μετά (επίσης απ’ ότι κατάλαβα) τα ανέλαβα εγώ. Τώρα που έχει γυρίσει το νομιστεράκι, μήπως θέλει να τα ξαναπάρει; Δε θέλω να τα ξεφορτωθώ, χαρά μου να γράψω κείμενα για αυτούς τους λατρεμένους δίσκους, αλλά αν τα θέλει πίσω το νομιστεράκι είναι μάλλον πιο δίκαιο να τα πάρει εκείνο.
Μμμμμμμ;