Παράταση τέλος Αυγούστου…;
Δεν ξέρω πόσα έχουν πάει μέχρι τώρα πάντως εγώ τα 'χω έτοιμα και περιμένω τη διορία για να τα στείλω μήπως και θέλω να κάνω τίποτα μικροαλλαγές.
Μαζι με τα δικα μου τα ετοιμα ειναι 24.
Ε δε βαζω αλλη ρε,τι νοημα εχει.Θα στειλω ενα μαζικο pm υπενθυμισης,ε κι απο κει και περα οταν μαζευτουν μαζευτηκαν,τι αλλο μπορει να γινει.
Ντάξει έχεις δίκιο και εσύ. Anyway…ελπίζω να στέλνουμε με πιο γρήγορους ρυθμούς.
Τα δικά μου είναι στα ξεκινήματα και ομολογώ ότι το κωλοβάρεσα λίγο παραπάνω απόσο έπρεπε αλλά μια τελευταία παράταση(με την απόλυτα συγκεκριμμένη υπενθύμιση ότι είναι όντως η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) καλό θα ήταν να γίνει, έστω και αν ήταν μέχρι το τέλος του Ιουλίου. Όχι τίποτα αλλά αρκετοί πιθανόν να ήταν απασχολημένοι με εξεταστικές κτλ.
sorry που επεμβαινω και βγάζω την ουράκλα μου απ’ έξω μιας και τα παρατησα εδω κι 1,5 μηνα και παρεδωσα το ριβιου μου σε αλλο χρηστη. Αλλα κι ο παμκιν δεν ειναι υποχρεωμενος καλοκαιριατικα να περιμενει και να μαζευει ριβιουζ. Ο,τι μαζευτηκε μαζευτηκε και τελος το αφιερωμα. Φιλικα:)
Καλά δεν θα περιμένει και στο λιοπύρι, όυτε δεν θα πάει διακοπές το παιδι…χαλαρώστε… και τι θα πει τέλος το αφιέρωμα…;Αν μείνουν δηλαδή στα 24 τι αφιέρωμα θα είναι ακριβώς;
Όλοι το κωλοβαρέσαμε το θέμα εί ναι να γίνει ένα reminder και αντι να μαζευτούν ποτέ τα reviews να μαζευτούν μέσα στο καλοκαίρι και Σεπτέμβρη να είμαστε έτοιμοι για κάτι καλο.
Εννοείται συμμεριζόμαστε pumpkin που αφιερώνει χρόνο φαιά ουσία σε όλο αυτό.
Θα κανω αυτο που λεει ο Νταρθ(μεσω pm για να ειμαι σιγουρος)απλα δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα μαζευτουν ακομα και με τη νεα ντεντλαιν γιατι τα ηδη σταλμενα δεν ειναι ουτε το 1/4(οπως παιζαν μεχρι τωρα εξεταστικες και τα λοιπα,τωρα θα παιξουν Αυγουστιατικες διακοπες)Και τοτε τι κανω ας πουμε?Anyway.
Βασικά πολύ κακή περίοδος το καλοκαίρι για τέτοια πράγματα, η βαρεμάρα πάει σύννεφο. Και εγώ κυρίως λόγω όρεξης δεν καθόμουν να γράψω και τώρα που μου έμεινε μισή κριτική-παρουσίαση στην ουσία βαριέμαι να γράφω. Εδώ βαριέμαι να κάτσω να ρίξω μια τελευταία ματιά σε μια τελειωμένη που έχω.
Στείλε και πμ υπενθύμισης και αν δεν μαζευτούν σε κάνα μήνα τότε προτείνω να μεταφέρουμε το όλο πλάνο για μετά τον Οκτώβριο και δίνουμε πιο αυστηρά deadline (σε περίοδο 2-3 εβδομάδων το πολύ ξέρω γω να έχουν παραδοθεί τα πάντα) και αν δεν έχουν μαζευτεί τουλάχιστον ένα 80% τότε το παρατάμε και βάζουμε τα review σε ένα καινούργιο thread εδώ μέσα.
Toxicity,A Sun That Never Sets και Ghost Reveries ηρθαν κανονικα
Εμένα μου έμεινε το ‘‘Oceanic’’ ακόμα, αλλά δε νομίζω να το προλάβω. :-s
Τελικά θα υπάρξει και άλλη παράταση ή όχι;
Και εγώ παλεύω να τελειώσω τα δικά μου μέχρι αύριο αλλά αφενός όταν λειτουργώ υπό πίεση μπλοκάρω, αφετέρου με έχει ξεμυαλίσει η θάλασσα και δεν έχω έμπνευση για γράψιμο
Να παραδεχτώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι τόσο καιρό τον έπαιζα και τις 3 τελευταίες βδομάδες είχα μηδέν χρόνο. Έχω σχεδόν τελειώσει το ένα ριβιού όμως, πιστεύω μέσα στη βδομάδα θα είναι έτοιμα και τα 2.
Pumpkin ηρθε το Mayhem ?
Μεχρι αργα το βραδυ σκαει και το παραληρημα για Bolt Thrower.
Yes sir,οπως ηρθαν και τα Τhe Whirlwind+Train of Thought.Σαν να χει αρχισει να παιρνει μπρος το πραμα:p
εχμ, συγγνώμη αλλά τι ακριβώς παίζει? μπορεί ο καθένας να στείλει μια κριτική για ένα οποιοδήποτε άλμπουμ? θα δημοσιευτεί κάπου? διαφωτίστε με πληζ. :oops::oops:
Άργησες στο casting μαν, οι ρόλοι έχουν ήδη δοθεί προ πολλού. =Ρ
Υποτίθεται ότι όταν μαζευτούν όλες οι κριτικές από τους φορουμίτες που έχουν αναλάβει τα αντίστοιχα albums θα δημοσιευτούν όλες μαζί.
ιτς οκέη, σεφχαριστώ Γράκχε.
τι κριμα που οταν ξεκινισε αυτη η συζητηση δεν ειχαν βγει:
obscura - cosmogenesis kai faceless - planetary duality
tea party εληφθη