thevoid ολα καλα
17 εχουν ερθει,ενας μηνας,ανησυχω=p
thevoid ολα καλα
17 εχουν ερθει,ενας μηνας,ανησυχω=p
Μην ανησυχείς. Παίζουν εξεταστικές και επίσης είναι στο αίμα του Έλληνα να τα κάνει όλα τελευταία στιγμή.
ΦΑΚ! Μόλις πετσόκοψα ένα αποθεωτικό ριβιού του Leviathan από τις 576 στις 299 λέξεις επειδή νόμιζα πως οι 300 είναι το ανώτατο όριο. Σνιφ.
Edit: πάντως το έστειλα, κολοκύθα πες αν ήρθε και αν είναι όπως πρέπει γιατί έχω άλλα 3.
Ηρθε ναι,κομπλε το βρισκω.
Έστειλα κι εγώ την 1 απ’τις 2 που έχω.Σου ήρθε pumpkin,όλα οκ?
yeap.
Και να φανταστεις πως οταν εστελνα το δικο μου στις 15 Μαη νομιζα πως ημουν ηδη εκπροθεσμος!
ουφ έστειλα την πρώτη (my dying bride - the dreadful hours). Λίγο “Κώστας Χρονόπουλος” μου βγήκε αλλά δεν γαμιέται
pumpkin πες αν την πήρες. Λογικά και τις άλλες σύντομα θα τις στείλω, γραμμένες είναι απλά δεν μου αρέσουν και τόσο και θα πέσουν αλλαγές.
got it
επειτα απο κοπους και βασανα(ενημερωνω σε πμ)σφουγγιξα τον ιδρωτα μου και το εστειλα.κολοκυθα ενημερωσε αν ηρθε
μην με κρινετε αυστηρα.η πρωτη μου αποπειρα να γραψω σοβαρα ειναι :προσωπακι που κοκκινιζει απο εντροπη:
Το’ στειλα κ γω το funeral. Να δω ποιος θα αντέξει να το διαβάσει μέχρι το τέλος
Ξέρω σίγουρα έναν. 8)
ηρθε το δικο μου?το χω στειλει τουλαχιστον 5 φορες και μου το δειχνει κανονικα στα απεσταλμενα στο μαιλ.ενημερωστε ως το βραδυ γιατι δεν ξερω αν θα χω ιντερνετ ολο το καλοκαιρι και μην παει χαμενο.
Ηρθαν και τα 2:)
άντε αναμένω με πάρα πολύ ενδιαφέρον τα reviews!!!
Μετάνιωσα που δεν δήλωσα για να γράψω κανένα και εγώ
ωραια!!!ειναι σχετικα μικρο αλλα δινει μια καλη εικονα πιστευω:drunk:
Το 2020 λοιπον…8)
εώς τότε…
νομίζω είχαν μείνει ελεύθερα κάποια λόγω αναγκαστικών αποχωρήσεων…
ψάξε τη λίστα καμια δεκαριά σελίδες πίσω και μπορεί να τύχει να ναι κάποιο που να σου αρέσει
ο pumpkin θα ξέρει καλύτερα
καλά αν υπάρχει κάποιος δίσκος ελεύθερος λόγω αποχώρησης ας με ειδοποιήσει ο pumpkin εγώ ελεύθερος θα μαι