Καλύτερα albums των '00s

έχεις ενα δίκιο, αλλά κανένα 5λεπτο-8λεπτο ακόμη δεν θα με χάλαγε …δεν πειράζει…καλύτερα…θα το ακούσω περισσότερες φορές, πιο εύκολα…:stuck_out_tongue:

*το Zozobra το έχω ακούσει 54425 φορές απο τότε που το ανέφερες…Nice.!

Κατ’ εμέ το united nations το Lp είναι ο ορισμός του δίσκου που ακούγεται δυο φορές στα καπάκια.

Οι τύποι πάντως οργιάζουν στο δίσκο. Μία μίξη συναισθημάτων και βίαων ξεσπασμάτων υπό screamo/punk/hardcore/grind/whatever ήχους, τι άλλο δηλαδή???

Πλέον κάθε δουλειά τους την περιμένω σ’ αναμμένα κάρβουνα

i just did that :smiley:

Πάντως ομολογώ κι εγώ ότι το Zozobra το άκουσα και το λάτρεψα επειδή το ανέφερε ο Shaman, αλλά παρ’όλα αυτά θεωρώ ότι έπρεπε να κάνεις σωστή λίστα. Και τι έγινε που είναι mainstream οι SOAD; Όντως είναι από τα τελειότερα πράγματα που ακούστηκαν την τελευταία δεκαετία. Btw, πρέπει να τσεκάρω και το άλλο το United Nations, δεν το είχα αντιληφθεί.

(Θα αρχίσουν να ακούν και screamo τώρα)

Shit.Δυστυχως τελικα ελευθερωθηκαν και τα stand by του jim_rotten που επικοινωνησε.So [B]Lateralus[/B] και [B]In Requiem[/B] ελευθερα και αν τελικα προλαβει να στειλει κατι στο παρα 5(αφησε ενα μικρο ενδεχομενο ανοιχτο)ευπροσδεκτο και βλεπουμε πως θα τα κανονισουμε.Meanwhile οποιος τα θελει το λεει κανονικα ε.

Αν την εστειλες πες το γιατι δεν εχει ερθει,αλλιως μην απαντησεις καν.Με αφορμη αυτο να πω οτι μου χουν ερθει αυτα so far

τελικά δεν κατάλαβα τι γίνεται μ’ αυτά τα κείμενα! γιατί στέλνονται στο κΩλοκύθι, γιατί υπάρχει νεκρή γραμμή, αυτά που στάλθηκαν μέχρι στιγμής μπορούμε να τα διαβάσουμε;

Ποιο το νοημα να κανω paste οποιο κειμενο ερχεται η να δωσω το κωδικο για το mail(το οποιο λειτουργει απλα ως προσωρινη αποθηκη)για να τα βλεπει οποιος θελει?Δεν τα κρυβω τα ριβιουζ η κατι κι αμα επιμενεις στον δινω τον κωδικο να να τα δεις με την ησυχια σου,απλα το σκεπτικο ηταν να μαζευτουν ολα μαζι και να παρουσιαστουν με τη μια ως ενιαιο αφιερωμα σε ενα thread(that will be σε περιπου εναμιση μηνα αν δε κοπροσκυλιασουν η ξεχαστουν οι υπολοιποι ριβιουερς)…αν τα παρουσιαζουμε ενα ενα,χανει λιγο την ‘‘ομορφια’’ του αυτο το προτζεκτ αν με νοεις,αλλα εχετε το δικαιωμα να τα βλεπετε οσο το χω και γω οποτε οποιος θελει θα του δινω τον κωδικο.Αφοτου μοιραστηκαν τα ριβιουζ απο dude που ειχε αναλαβει αρχικα το ολο θεμα,επειδη ηταν busy ειπε να το συνεχισει καποιος αλλος user,ε και το πηρα εγω απο κει και κατω.

δε μου βγηκε καλη η κριτικη.γαμω το δε το χω τελικα με το γραπτο λογο:(
τεσπα θα την κρατησω λιγο μπας και το σωσω και θα το στειλω αν ειναι.ελπιζω μν απογοητευτειτε πολυ.

Έστειλα κι εγώ το δικό μου ([B]Kreator - Violent Revolution[/B]) αν δεν έχει έρθει ή κάτι τέτοιο, ενημέρωσέ με pumpkin.

Εληφθη,ολα οκ

Και οι δικές μου μάλλον θα καθυστερήσουν αφού δεν μου αρέσει όπως βγαίνουν. Γαμήθηκα να σβήνω και να ξαναγράψω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κολλήματα τρώω ώρες ώρες. Τέσπα

εγώ επειδή έχω τρία άλμπουμ, θα τα στείλω μετά την εξεταστική. να τα περιμένετε τέλος ιουνίου με αρχές ιουλίου δηλαδή.
στείλτε πάντως όσοι έχετε χρόνο, γιατί το βλέπω να μην προλαβαίνουμε ούτε αυτήν τη διορία.

Αν υπάρχει κάποιος που έχει παραπάνω από ένα review και θέλει να “ξαλαφρώσει” ας μου στείλει πμ με το όνομα του άλμπουμ(δεν παίρνουμε και ότι τύχει ,ε!) να χωθώ και εγώ στο παιχνίδι.
(δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα;)

τα εστειλα σήμερα…τα κατάφερα…(?) αν δεν εχουν έρθει να με ειδοποιήσεις ε…μη χαθουν τέτοια διαμάντια…κρίμα:p

Ολα καλα pax:wink:

εστειλα και εγω τα δικα μου,ολα καλα pumpkin?τα πηρες?

Εμ… υπάρχει παράταση να υποθέσω; :oops:

yea, μέχρι 15 Ιούλη