Καλύτερα albums των '00s

Yep:wink:

Σίγουρα θα έχει ποσταριστεί αρκετές φορές, αλλά επειδή δε μπορώ να ψάχνω πίσω στις σελίδες του θρεντ, μπορούμε να έχουμε κάποιο λινκ με τον αριθμό κατάταξης όλων των άλμπουμ (όχι μόνο της εικοσάδας) στο δημοψήφισμα?

Ρωτάω για να ξέρω τι αριθμό/τίτλο θα δώσω στο review μου.

Υπαρχει και στη προηγουμενη σελιδα:p

http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1122901&postcount=1887

Pumpkin λογικα αυριο θα σου στειλω την κριτικη για το [B]frances the mute[/B] , να διορθωσω ορθογραφια και τονους κ ενα ελαχιστο ρετουσαρισμα κ ειμαι κομπλε.

και εγω αυριο θα τα χω ετοιμα, λογω εργασιων το αμελησα, σορρυ

πφ… εγώ πάντως έχω μείνει λιγάκι πίσω. Έχω ξεκινήσει να γράφω και τις 3 αλλά στις 2 κόλλησα λιγάκι και τις παράτησα για ένα διάστημα, βασικά τις είχα ξεχάσει κιόλας :roll:. Θα επανέλθω πάντως.

By the way πως πάει το πράγμα; Έχουν μαζευτεί αρκετές; Να δοθεί καμιά καινούργια προθεσμία αν είναι.

11 εχουν ερθει so far.

απο βδομαδα λογικα και το δικο μου.σορρυ αλλα εχω λιγο πιεση χρονου:(

να πούμε κάπου εδώ ότι ο καλύτερος δίσκος των '00s είναι το Toxicity btw.
δε το ψήφισα για να ανεβάσω άλλα πράματα και επειδή δεν ήθελα να με πούνε mainstream τσουτσέκι, αλλά wtf, τελειότερες στιγμές δεν έχει βιώσει η μουσική τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που λες για το σκεπτικό της λίστας σου τώρα που το σκέφτομαι παίζει να οσχύει για πάρα πολύ κόσμο, μην σου πω ότι κανένας πραγματικά δεν ψήφισε τα 20 αγαπημένα του album για 1000+2 λόγους που μπορώ να φανταστώ. Άντε ο night*sky να το έκανε μόνο…

Kι εγώ

ε προτίμησα να κάνω 2-3 άτομα να ακούσουν έστω απο περιέργεια το Zozobra και το United Nations, παρά να είμαι ακόμα ένας που θα βάλει SOAD.

btw, δεν είναι ο αγαπημένος μου δίσκος, δε θα το έβαζα πρώτο, αλλά στη λίστα έπρεπε να μπει.

Πάντως με την καμία δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική ειδικά σήμερα που η πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλμπουμ είναι το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο.

Ειδικά μάλιστα σε φόρουμ που υπάρχουν άπειρα θρεντ όπου μπορείς να γράψεις για ένα άλμπουμ που θεωρείς αδικημένο και πρέπει να ακουστεί από περισσότερους.

Στην δική μου λίστα είναι τα 20 άλμπουμ που μου άρεσαν περισσότερο (όσο είναι δυνατόν να βγάλεις με αξιολογική σειρά 20 τέτοια άλμπουμ από μια ολόκληρη δεκαετία τουλάχιστον).

ευχαριστώ πολύ.!

άκου και το United Nations ρε :stuck_out_tongue:

Ok…θα το κανω…αλλά αυτό εδώ είναι?

αν όχι πες ποιο.
[B]
edit[/B] ok…thanx (επίσης γράψε μια φορά κανονικά :p)

νε νε αυτό.

όπωςδήποτε crimson idol. Πραγματικά μπαντάρα και τεράστια δισκάρα.

πρώτη “αυτιά” θετικότατη.!! απλά ήθελα λιιιγο παραπάνω σε διάρκεια…(δεν πιστεύω να μετράτε το κομμάτι στο τέλος)

*και ο Koller ο drummer των Converge μέσα.!! (μάλλον)
**όταν διάβασα [I]“emo power-violence”[/I] , συγγνώμη αλλά γέλασα…δεν θα το ξανακάνω…

θα κούραζε ρε αν ήταν μεγαλύτερο. σωστότατη διάρκεια έχει, όπως και το Τσοτσόπρα