Αναλαμβάνω ευχαρίστως Arcturus και Virus, just sayin’
και εγω παρανταις λοστ…
8O
[SIZE=“5”]ΝΤΡΟΠΗ[/SIZE]
Όσους γνωρίζω προσωπικά και συμμετέχουν σε αυτή την λίστα θα έπρεπε να ντέπονται…
2004-Si Monumentum Requires, Circumspice Full-length
2005-Kénôse
2005-Crushing the Holy Trinity (Father)
2007-Fas - Ite, Maledicti, in Ignem Aeternum
2008-Veritas Diaboli Manet in Aeternum : Chaining the Katechon
double that …αμπαλόα μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι
ο κριτης των αμπαλων ξαναχτυπα.
τη μουρη σου θα χτυπίσω αν συνεχίσεις κινητή ηλιθιότητα …
Τι πετάγεσαι πάλι εσύ, οι τύποι απευθύνθηκαν σε αυτούς που γνωρίζονται προσωπικά μεταξύ τους. Την είδες daredevil να αποδώσεις δικαιοσύνη?
δεν συνεχιζω γιατι βαριεμαι να ασχολουμαι με ανθρωπους που εχουν το αλαθητο και που τα ξερουν ολα στη ζωη τους και ετσι μπορουν να κρινουν ΟΛΟΥΣ τους αλλους…
@ρεντρουμ: βοηθεια πλακωσαν ενισχυσεις για να κατατροπωσουν τον “λασπολογο” και “φασιστα”! χαλαρωστε παιδια μην σας χαλαω τη ζαχαρενια. παλεψτε το παντως απο δω και περα να τα βγαζετε μονοι σας περα οταν ερχεται η ωρα.
Προχώρα, το Great mass είναι 3 δωμάτια πιο πίσω και έχεις χάσει το δρόμο.
αχαχαχαχ
δημοτικό φάση
“κουφιοκεφαλάκη”
Θα κάνουν και καθρεφτάκια σε λίγο
ρεντ ραμ ξέρω οτι με αγαπάς.
στα προηγουμενα: δεν το εβγαλα δισκο της δεκαετιας αλλα και να το εβγαζα, στα αρχιδια μου γιατι μ αρεσει πολυ. εχω ακουσει πολυ μουσικο σκατο τι να κανωμεν? εσυ κανε καλυτερα με τον ρεντραμ τα λεσβιακα σας και σταματα να κρινεις τον καθενα αν ειναι αμπαλος, αμουσος και “ο πιο ηλιθιος εδω μεσα”. κανε καθρευτακι που λεει και ο αποπανως να δεις τη μαπα σου πρωτα και μετα μιλα.
Να τοποθετηθούν οι αναφερόμενοι κύριοι στο θρεντ της πορνογραφίας.
owned :lol:
Αν ο ΒΒΒ και ο ρεδραμ έχουν κονέ με λεσβιακές τσόντες, απόψε στους ΤΙΤΔ θα φάνε φάπες αμφότεροι επειδή δε μ’έχουν φωνάξει ακόμα να βάλω τα κορίτσα στο σωστό το δρόμο. :blues:
Από κει και πέρα, έχω κάνει 9082398 ποστς για το μονοθέιστ στο φόρουμ που πραγματικά μου είναι αδύνατον να βρω κάτι που δεν έχω ξαναπει. :oops: Στο τέλος θα κάνω ένα c/p και θα τελειώσει η υπόθεση.
Πάντως υποτείθεται ότι το δημοψήφισμα και οι κριτικές ήταν υπόθεση όλων των μελών του φόρουμ. Σαφώς και καθένας έχει το δικαιώμα να μην γράψει αλλά αν δεν γράψει ο Νομιστεράκης το Malval ή η Altered το Mass III και αυτό εξακολουθήσει να συμβαίνει τότε το πράγμα χαλάει λίγο…Αυτή η γαμημένη η κάψα για ένα δίσκο είναι αυτή που θέλουμε να βγει. Δεν ξέρω αλλά δεν είανι και ότι καλύτερο αυτό που συμβαίνει.
Συμφωνω,απλα και στις 2 περιπτωσεις που αναφερεις δε γινοταν αλλιως και ενταξει ως ενα σημειο(και οσο με επαιρνε)’‘πιεσα’’ γιατι και γω θελω να πανε ολα τα αλμπουμς εκει που πρεπει=/
Βλιδιν και με ‘‘συρραφη’’ διαφορων ποστς που λες,μια χαρα βολευομαστε αρκει το τελικο κειμενο να χει μια δομη…ολοκληρο Σιλμαριλιον βγηκε ετσι,στο ριβιου θα κολλησουμε?
Σεντόνι βγήκε τελικά :oops:
Άντε γράφτε και οι υπόλοιποι.
τα δικα μου εχουν σταλθει εδω και 2 βδομαδες! σου ρθαν ετσι παμπκιν;