Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να γράψω καμιά κριτική απ’ αυτές που δεν έχουν γίνει ακόμα, αλλά δε δεσμεύομαι με κάποια συγκεκριμένη γιατί η εξεταστική μου θα πονέσει αυτό το εξάμηνο. Το πολύ πολύ να σκάσει σαν εκπληξούλα
ρε κομπογιαννιτη δοκτωρα και λοιποι αφηστε τη παραμυθα με τις υποχρεωσεις,2 ωρες εμπνευσης ειναι η φαση!Αυθορμητα πραματα θελουμε.Πανουλη θα παρεις καμια;
Εγώ τη δική μου την έχω κάνει :p. Λέω μήπως βοηθήσω παραπάνω και με αποπαίρνεις κιόλας;
edit: το ulver το τσιμπάω σαν σίγουρο αν θέλετε πάντως
Επειδή έβαλα το σβούρο σε λειτουργεία και βλέπω ότι αρκετοί τσίμπησαν και υπάρχει αρκετή ζύμωση, ζητάω να αναλάβω τα κάτωθι,
- Ulver - Perdition City : Mackintosh
- Isis - Panopticon : Red Rum
- Perfect Circle, A - Thirteenth Step : Lupin
εφ’ όσον το επιθυμούν οι αγαπητοί χρήστες, σε περίπτωση απουσίας τους τα γράφω και βλέπουμε.
ακολουθηστε ολοι το παραδειγμα του Βεδερ,μπας και τελειωσει ποτε το προτζεκτακι.Aνιδιοτελεια για τη κοινοτητα.
Μήπως να το κάναμε “Καλύτερα άλμπουμς της εικοσαετίας 2000-2020”? Γιατί τότε βλέπω να καταλήγει η φάση…
Primordial-Storm Before Calm/Gathering Wilderness for me τότες, αν δεν υπάρχουν αντιρρήσεις.
παραιτούμαι από Ulver αφού το επιθυμεί διακαώς ο Vedder
Λοιπόν, το crack the skye ετοιμάστηκε και έχει σταλθεί. Να με ειδοποιήσει κάποιος αν το παραλάβατε. Το έκανα όσο πιο μικρό μπορούσα για να μην κουράζει κιόλας. Για να βοηθήσω τη φάση, μπορώ να πάρω και blood mountain, όπως και το Down II ή το Amenra ξέρω γω. Ας μιλήσουν όσοι τα έχουν αναλάβει
το Frances the Mute μου το ειχε στειλει απο τις πρωτες μερες ο Awake για να του πω την γνωμη μου και θα εκανε μονο κατι διορθωσεις
Thanx Metalmilitia! Ήρθε το review για το crack the skye! Παιδιά θα έλεγα όσοι προσφέρεστε για reviews να στείλετε message στους χρήστες που ήδη τα έχουν έτσι ώστε να τα ελευθερώσουν ή να τα αναλάβουν άμεσα. Εφόσον έχετε το δικό τους οκ προχωρήστε.
@JNT ο awake έχει καιρό να μπει, αν θες στείλτο με όπια διόρθωση νομίζεις.
δεν το έχω πλεον
Γράψτο εσύ!
εγω θα ελεγα, οσοι θελουν να γραψουν, να μη στειλουν σε κανεναν, να γραψουν ο,τι θελουν κι ας υπαρχουν παραπανω απο ενα [η δυο] κειμενα, δεν ειναι κακο.
Σωστό σαν ιδέα…και αν σκεφτείς ότι με το ζόρι έχουμε ένα review δύσκολα θα έχουμε 2πλά και 3πλά…Εσύ somn έχεις κανένα;
Εγω δεν ειμαι καλος στο γραψιμο. Του εστειλα ενα πμ. Εχει να μπει απο τις αρχες του μηνα.
Έχει επαφές με άτομα απο εδώ και εξωφορουμικά οπότε υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ενημερωθεί.
[SPOILER][/ρουφιάνος][/SPOILER]
tyler, οχι, δεν εχω. επισης, απ ο,τι ειδα λετε για ανεβασμα σε μπλοκ. εμενα δε μου φαινεται και πολυ καλη ιδεα, το θεμα ειναι να γινει καμια κουβεντα για τους δισκους και νομιζω σε μπλοκ μπορουν να αφησουν σχολια μονο οσοι εχουν λογαριασμο. για μενα καλυτερο θα ηταν αν ανεβαινουν σε μπλοκ, να συζητουνται σε καποιο θρεντ εδω. και θα ηταν ακομη καλυτερο να μην ανεβουν ολα μαζι, γιατι θα χαθει η μπαλα.
[SPOILER]αν εχω πεσει εξω στο σκοπο του ολου θεματος, αγνοηστε το ποστ αυτο :!:[/SPOILER]
Τωρα που εχουμε ελευθερο χρονο και χαλαρο μυαλο, θα την κανουμε τη δουλεια.
Εγώ επικοινώνησα με διάφορους χρήστες για να δώ τελικά αν θα τις γράψουν τις κριτικές ή όχι και αναμένω. Να ανανεώνετε συχνά την λίστα για να δούμε ποια φεύγουν και ποια παραμένουν