Koίτα, όπως το καταλαβαίνω εγώ, αυτή η λίστα είναι μια πιο συγκεκριμένη λίστα που προσπαθεί να ικανοποιήσει άλλους διαφορετικούς (θα μπορούσα να πω του λίγο πιο ακραίου ήχου) ακροατές με κάποια συγκεκριμένα ακούσματα…Και δεν θεωρώ ότι αυτό είναι λάθος
Ας πούμε η λίστα του ρόκινγ προσπαθει να ικανοποιήσει πολλους και αρκετά διαφορετικούς μεταξύ τους ακροατές…
αλλα μου αρεσε που αναμεσα στα βαρβατα αλμπουμ υπαρχει το last fair deal gone down απο katatonia…
και εκτη θεση κιολας…:!:
επισης οταν εφτασε το περιοδικο σπιτι αυτη η λιστα μου θυμισε ενα αλμπουμ που ειχα ακουσει μονο μια φορα 3 το ξημερωμα περπατωντας την μιση λαρισα μεσα σε χιονι και μετα το ξεχασα…
τωρα εχω φαει σκαλωμα…:
[SIZE=“4”]
2. Cave In - Jupiter[/SIZE]
Όχι.
Αλλά η μεγάλη πλειοψηφία (μη πω συντριπτική) των μπαντών της λίστας, το κάνει.
Kαι τελοσπάντων γιατί απ’ ότι κατάλαβα δεν θες να με καταλάβεις, η λίστα αυτή δεν έχει κυκλοφορίες του τύπου radiohead, arctic monkeys, archive…Ασχετά βέβαια με το αν γαμάνε και με το ότι δικαίωως κατέχουν θέση σε άλλες λίστες
(Kρίμα να μου φέρνεις ως αντιπαράδειγμα 2 πράγματα από τα 100)
Προβλέψιμες επιλογές θα έλεγα, το pitchfork είναι ολόκληρη βιομηχανία μουσικής ουσιαστικά.
Μόνο αυτό μπόρεσε και έπεισε τους πάντες οτι οι animal collective είναι μπαντάρα και οτι είναι οι καινούριοι pink floyd.
Είναι Φεβρουάριος τώρα αλλά είμαι σίγουρος πως οι Vampire Weekend θα είναι στανταρ μέσα στο top10 της χρονιάς (για το pitchfork).
Ρε, εννοείται ότι πρόσεξα ότι η λίστα που παρέθεσε ο Dude είναι αρκετά πιο μέταλ από την αντίστοιχη του Ρόκιν. Και στην ουσία μόνο αυτά τα 2 άλμπουμ πρόσεξα (από αυτά που ήξερα) που δεν πληρούν τον όρο “ακραίο ήχο” , που χρησιμοποίησες. Απλά ήθελα να επισημάνω ότι, για μένα, το να λείπουν τα Lateralus και Ιn Absentia (ή Fear Of A Blank Planet που ίσως να προτιμώ λίγο περισσότερο) είναι εξωφρενικό και εφόσον υπάρχουν έστω και 2 άλμπουμ που ίσως και να είναι “λιγότερο μέταλ” (γαμιούνται οι ταμπέλες!), ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχουν και αυτά.
Τεσπά, γούστα και απόψεις είναι αυτά…
χαχαχ καλά τ’ ότι εκτιμώ όσο λίγα άλμπουμ αυτό εννοείται…Sing The Sorrow δεν βγαίνει πάντως όσο gay κι αν θεωρείται
Βασικά αν είναι να μπει το nightmares, θα βγει το darkest hour…Πες ότι έγινε
Βασικά δεν έπρεπε να είχα μπει καν στον κόπο να κάνω αυτή τη λιστα μιας και αφήνω έξω υπεραγάπες…Αλλά αφου έκανα την μαλακία να την φτιάξω ας την τελειώσω όσο αυτό είναι εφικτό
Αν και δυσκολεύομαι με τον περιορισμό 10 θα πω τα αγαπημένα μου:
Nevermore - Dead Heart In a Dead World (2000)
Avantasia - The Metal Opera Pt.1 (2001)
System of a down - Toxicity (2001)
Porcupine Tree - In absentia (2002)
Pain of Salvation - Remedy Lane (2002)
Evergrey - Recreation Day (2003)
Lost Horizon - A Flame To The Ground Beneath (2003)
Orphaned Land - Mabool (2004)
Kamelot - The Black Halo (2005)
Place Vendome - Streets of Fire (2009)