Καλύτερα albums των '00s

χμμ, επειδή τα ηλεκτρονικά των 90’s είναι και το φόρτε μου μουσικά, ίσως να κάνω εγώ ένα πολλ μόνο για ηλεκτρονικούς και trip hop 90’s δίσκους και αφήνω πάνω σου τα rock και metal για το πως θα τα χωρίσεις.δεν ξέρω τι λες.
θεωρώ πως αν μπλέξουμε τα ηλεκτρονικά σε ένα τέτοιο δημοψήφισμα ίσως μειωθεί η συμμετοχή.:-k

Ναι αλλά μετά μπαίνουν άλλα διλήμματα. Τι είναι ροκ και τι είναι μέταλ? Αν είναι έτσι, να βάλουμε και άλλα 20 για το hardcore-punk ξερωγώ.
Και όπως είχε πει και ο Mule νομίζω, ας μη κάνουμε το λάθος που έκανε για χρόνια το μεταλ χάμμερ και ξεχωρίσουμε το ροκ με το μέταλ. Μουσικές με την ίδια προέλευση δηλαδή.

ακριβώς αυτό λέω και εγώ ρε γμτ…
τώρα δεν ξέρω.να κάνουμε πολλ για το πως θα γίνει το δημοψήφισμα των 90’s?:stuck_out_tongue:

ρε συ ντεκ εξυπνο παιδι εισαι
μια λιστα με τα μεταλ-χαρντ ροκ (πχ acdc/bon jovi)

και μια λιστα με ροκ-αλτερνατιβ (πχ tool,kyuss,fnm ειναι ροκ )

εξαλλου το 99% εδω ειναι μεταλ κοινο αρα οσοι θελουν ψηφιζουν ΚΑΙ στην ροκ κατηγορια

(δες τις λιστες για τα 00s , το 90% των αποψεων ειναι για μεταλ)

ελα επειδη εχω ορεξη ποια ονοματα σε προβληματιζουν ?

να σου πω τι ειναι 8)

επισης σημαντικη λεπτομερεια που κανει αναγκαια τον διαχωρισμο ροκ/μεταλ ειναι οτι στα 90s δεν ειχε υπαρξει αυτο το ανακατεμα/μπασταρδεμα μεταξυ ροκ κ μεταλ που αρχισε στα 00s και συνεχιζεται (βλεπε post-metal , nu-metal κλπ)

τα ορια ηταν πιο διακριτα

ασε που το ροκ-ροκ στα 00s ψιλοψοφησε και κρατιοταν στη ζωη με γερες μεταγγισεις σκληρου ηχου γι’αυτο κ δεν ειπα λεξη για δημοψηφισμα ΜΟΝΟ ΡΟΚ ΑΛΜΠΟΥΜ για τα 00s

ολα αυτα σε συνδυασμο με το οτι στα 90s βγηκαν πααααααααρα πολλες ροκ δισκαρες και πααααααρα πολλες μεταλ δισκαρες

ε ο διαχωρισμος ειναι αναγκαιος κ απαραιτητος σε δημοψηφισμα για ροκ κ για μεταλ

χορρορ οκ κανε εσυ το ηλεκτρονικο πολλ

και θα αναλαβω με αλλον εναν οποιον θελει το ροκ

και κραταμε το ροκ στα 20 αλμπουμ τοτε

(για το μεταλ δεν ανακατευομαι)

εδιτ : horror θα σε μπατσισω που το πας πουστικα σε δημοψηφισμα και καλα 8)

rage against the machine, που; οεο.

ροκ 1000%

επομενος
[B]

(ποσταρετε αποριες για να τα βαλουμε κ σαν μπουσουλα στο 1ο ποστ για οταν ξεκινησει το 90s rock δημοψηφισμα)[/B]

κ παιδια οτι αποριες εχετε για το ροκ 90s ας τα μεταφερουμε στο θεμα για τα 90s που ηδη υπαρχει , μην το ακνουμε εδω μπουρδελο…

8)8)8)

ratm = rock

οκ, θα αναλάβω το ηλεκτρονικό.

αμα δεν βρεις αλλον/σκασουν πολλες συμμετοχες θα βοηθησω.

καλά, κάντε εσείς το ροκ/μέταλ να δούμε πως θα πάει, να κυλήσει και το δημοψήφισμα για τα 00’s, και εγώ θα το κάνω στο τέλος.

παραδείγματα λοιπόν

fnm για μένα alternative metal
soundgarden hard rock στα αυτία μου
neurosis τα πάντα όλα
Depeche mode - songs of faith and devotion: synth pop ή rock?
Galactic cowboys: Alternative rock ή progressive metal?
Current 93: γατί δεν ανοίγουμε και ένα folk poll για αυτούς?

Ρε συ χορορ, ειλικρινά, μου φτιαξε η διάθεση, μπέσα σου μιλάω. :smiley:
Ψωμί και αλάτι ό,τι είπαμε, ε.

[B]
File Under : Rock

RATM
Soundgarden
Faith No More
Tool
Kyuss
Depeche Mode[/B]

Ολα αυτα θα ψηφιζονται κανονικα ως ροκ στο πολλ…

Neurosis ειναι οντως μπαλαντερ.Δεν μπορω να παρω θεση αλλα υποθετω οτι ανηκουν στο εξωγηινο-30 χρονια-μπροστα μεταλ

galactic/current δεν εχω ακουσει αρα κρινε εσυ που ανηκουν…

Αυτό που προσπαθώ να πω, είναι ότι ο καθένας έχει μια προσωπική αντίληψη για το τι είναι ροκ, μέταλ και ηλεκτρονική μουσική. (θυμάμαι αντίστοιχη κουβέντα για το αν οι massive attack είναι ροκ ή electronica). Η ύπαρξη 3 poll θα μπερδέψει παρά θα βοηθήσει νομίζω. Και το χειρότερο είναι ότι θα υπάρχουν ίδια άλμπουμ σε διαφορετικά poll. Μιλάμε για απίστευτο χάος χωρίς ουσιαστικό λόγο. Καλύτερα αν είναι να γίνει χωρισμός, να γίνει μετά την ψηφοφορία που θα υπάρχουν στάνταρ αποτελέσματα

Κανονικά οι Neurosis θα έπρεπε να βγαίνουν πρώτοι σε οποιοδήποτε μουσικό δημοψήφισμα… #Φανμπόη_mode_off

Μόλις τους είδα δεύτερους, στην επιλογή σου για τα καλύτερα των 00s :p:p

αντιθετως,δεδομενου οτι ειναι ενα φορουμ που το μεταλ κυριαρχει στις προτιμησεις

αν δεν γινει ροκ πολλ ξεχωρα

θα εχεις ενα πολλ με 80%-90% μεταλ κ τα υπολοιπα ροκ κλπ

δες κ τις λιστες των 00s για αν δεις οτι εχει βαση αυτο που λεω

αυτο που μπορει να γινει ειναι το εξης

ξεκιναμε με το ροκ δημοψηφισμα

κ οποιος ψηφισει καποια μπαντα στα ροκ , αυτοματως δεν μπορει να την ψηφισει στα μεταλ

ουτως η αλλως ας μην κανουμε το τοσο ΤΟΣΟ , ελαχιστες μπαντες ειναι ακριβψς στα ορια ροκ/μεταλ

neurosis πχ

κατσε να τελειωσει το 00s δημοψηφισμα πρωτα ομως…

:lol::lol::lol::roll:

Γιατί το Times of Grace βγήκε τo '99. :stuck_out_tongue:

Αν το ερώτημα ήταν για την καλύτερη μπάντα τότε δεν υπήρχε ζήτημα…

Δεν ξέρω ποσοστό μεταλάδων-ροκάδων στο φόρουμ αλλά σε ένα ενιαίο πολλ με 40 επιλογές πχ, νομίζω ότι όλα χωράνε.
Το όταν ψηφήσει κάποιος μια μπάντα στο ένα πολλ δεν μπορεί να την ψηφήσει στο άλλο, δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν μπορεί να κάνει το αντίθετο.
Το παράδειγμα των Neurosis είναι ΤΟΣΟ, γιατί ένα μεγάλο ποσοστό τους θεωρεί την μεγαλύτερη μπάντα των 90s

Τέλος πάντων, ότι και να γίνει εμείς την ψήφο μας θα την ρίξουμε. Συμμετέχουμε στις δημοκρατικές διαδικασίες :stuck_out_tongue:

ντεκαρντ επειδη το κουραζουμε τζαμπα

εν συντομια

εγω θα φτιαξω ενα δημοψηφισμα για τα 90s ΡΟΚ αλμπουμς

γιατι θελω να δω τι θα ψηφισουν οσοι εχουν ακουσει ροκ απο τα 90s

και οσοι εδω μεσα εχουν ακουσει λιγο ροκ ας ψηφισουν να βγαλουμε μια ΡΟΚ λιστα

οπως εγω δεν θα ψηφισω στο μεταλ δημοψηφισμα (γιατι ειμαι ασχετος με το μεταλ) ετσι κ οσοι ειναι ασχετοι με το ροκ δεν θα ψηφισουν.δεν βαζουμε το μαχαιρι στο λαιμο κανενος.

ουτε μπερδεμα ουτε τπτ.

τοσο απλο ειναι ρε συ

στην τελικη , οποιος εχει απορια για το τι ειναι ροκ κ τι μεταλ ας μπει στο wikipedia

εγω θα γραψω και 10-20 ονοματα απο γκρουπ που μπορουν να ψηφιστουν ως ροκ (ωστε να λυθουν οι οποιες αμφιβολιες σχετικα με το αν ειναι ροκ/μεταλ/σκυλαδικο)

οχι κ alternative metal οι soundgarden ρε ανθρωπε…ροκ ειναι δλδ ελεος…

αυτα οτι αλλη απορια εχεις για το 90s ροκ ελα στο θεμα για τα ροκ 90σ αλμπουμ , το καναμε πουτανα το θεμα αποψε…

Ας πούμε τους Neurosis τους έχει στα εξής genre:
Sludge metal
Post-metal
Crust punk(early)
Hardcore punk (early)

Επομένως μπορώ να τους ψηφίσω στο ροκ γιατί είναι οι Neurosis… Νομίζω ότι το έχω κουράσει λίγο…:-k