alternative metal τους fnm είπα και νομίζω ότι συμφωνεί και η wiki.
Τέλος πάντων, όντως το κουράσαμε το ζήτημα και δεν φταίνε και σε τίποτα αυτοί που διαβάζουν το θρεντ
Faith No More is an American rock band from San Francisco, California,
Soundgarden is an American rock band formed in Seattle, Washington
αφου δεν εμπιστευεσαι τον awake , ας μιλησει η wikipedia
οκ τελος.παμε διπλα.
The band is best known for combining elements of heavy metal, funk, progressive rock, hip hop, hardcore punk, thrash metal, and jazz and easy listening
Genres Alternative metal, experimental
Funk metal
:? :? :?
Το ξεφτιλίσατε το θέμα.
Πραγματικά, σε σημείο αηδίας
μην εισαι πουστρακος κ το κοβεις πανω στο καλυτερο…
καλη η προσπαθεια παντως 8)
τεσπα επειδη 20 χρονια ακουω ροκ επετρεψε μου να πιστευω δεν θα παω (συνειδητα και με εμπαθεια) να σου περασω ως ροκ κατι πουναι μεταλ (και το αντιστροφο)
Αμαν ρε παιδιά. Συγκροτήματα όπως οι FNM ή οι RATM έχουν συνδιάσει διάφορα είδη, και αν και συγκαταλέγονται ορθότερα στην ευρύτερη κατηγορία της ΡΟΚ μουσικής (η οποία κατηγορία περιλαμβάνει ένα κάρο υποείδη, και το μέταλ ξαδερφάκι της ροκ είναι στην ουσία, μη το ξεχνάμε), μπορεί να τα εντάξει κανείς και στον ευρύτερο μέταλ χώρο.
Εν ολίγοις.
Αν γίνουν τα δημοφηφίσματα και θέλει κάποιος να τα βάλει στη λίστα με τα ροκ και άλλος στη λίστα με τα μέταλ, και κάποιος τρίτος στη λίστα με τα dance/disco, με γειά του με χαρά του. Δε μπορούμε να του επιβάλλουμε που να τα τοποθετήσει.
Γνώμη μου τουλάχιστον.
Γενικά πάντως με τον ξεφτίλισμα της συζήτησης, όπως πολύ σωστά λέει ο rip, ενισχύετε η άποψη ότι δεν βγαίνει άκρη και καλύτερα το poll να είναι ενιαίο. 8)
εδιτ: Δεν προσπαθώ να περάσω κάτι ως ροκ ή μέταλ. Όπως λέει και ο ellanor κάποια δεν μπορούν να μπουν σε κατηγορίες γιατί είναι πολλά πράγματα μαζί
ασε ρε τα πουστικα
εγω θα το κανω κ εσυ αμα θες μην ψηφισεις
σύγχυσις…
πάντως μιας και έγινε μεγάλη κουβέντα, θεωρώ τους faith no more των 90’s rock.κάποιες ακραίες στιγμές τους θεωρώ πως πάνε περισσότερο προς το core παρά προς το metal.
τώρα οι neurosis είναι metal νομίζω.πολύ δύσκολα μπορείς να εντάξεις αυτό που παίζουν στο rock.η έννοια metal δεν είναι μόνο ό,τι θεωρούνταν metal στα 80’s.διευρύνεται δεκαετία με τη δεκαετία.
Πάντως πολύς ντόρος όντως για ταμπέλες. Ασ’ το γαμήσουμε αν είναι. να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας και τη ζαχαρένια μας.
Εφτιαξα και εγω την λιστα μου. Αν και ολο και καποιο αλμπουμ θα εχω ξεχασει και θα παλευω για να δω ποιο θα βγαλω.
Μου θύμισες αρκετές καλές κυκλοφορίες όπως αυτό των ictus.
Την υπερφορτωσα την λιστα με crust παντως
καλά έκανες, μη μασάς.
πάντως χαίρομαι βλέποντας πως το δημοψήφισμα καθίσταται η αφορμή να εγγραφούν καινούργια μέλη στο φόρουμ.
και όλες οι λίστες είναι εξαιρετικές και με κάνουν να ξεθάβω κυκλοφορίες των 00’s.συνεχίστε έτσι.:thumbup:
Horror Φιλε Μου Εσυ Μου Ειπες Για Το Forum Πριν Λιγο Καιρο…Πηγαιναμε Μαζι Και Σχολειο…Ελπιζω Να Καταλαβες…
:lol:#-o
\:D/ :hippy:
καλωσήρθες
δικιά μας και ο horror δηλαδή.