Καλύτερα albums των '00s

χαχαχαχαχαχ…έλα ρε συ…και δε στο είχα να πολυακούς indie.:stuck_out_tongue:
(κανόνισε για καμιά μπάλα8))

σταμάτα τις αποκαλύψεις!εσύ μπορεί να νοιώθεις άνετα μ’αυτό, αλλά εγώ ακόμη δεν είμαι σε φάση να το λέω παραέξω ε.:oops::stuck_out_tongue:

FINITO!

Εφτιαξα και τη σειρα!

Εκτός από 2 αλλαγές που έκανα(κάθε 5 λεπτά θυμάμαι albums στο άσχετο), έβαλα σε κάθε album, ένα τραγούδι το οποίο είναι σε αυτό. Έτσι για δείγμα πιο πολύ.

με μια γρήγορη ματιά, Jane Doe, Lateralus, Oceanic, Toxicity πρέπει να παίζουν μπουνιές για την πρώτη θέση με A Sun That Never Sets, Leviathan, Monotheist, Origin of Symmetry πιθανότατα στη δεκάδα.

αξιοσημείωτη η σχεδόν παντελής απουσία του πανόπτικον, καθώς και η (όπως φαίνεται) επικράτηση του κρακ δε σκάη ως δεύτερο μάστοδον.

το jane doe τα πάει εξαιρετικά καλά.δεν το περίμενα τόσο ψηλά.
το panopticon τελικά θάβεται λόγω του τυφώνα oceanic.
για το crack the skye που είναι η ένστασή σου?το ότι δεν είναι πρώτο ή το ότι θα έπρεπε να είναι πιο κάτω?

δεν έχω ένσταση για τπτ, απλά σημειολογώ.

δεν εννοώ ένσταση με την αρνητική έννοια.απλώς η παντελής απουσία του panopticon είναι κάτι περίεργο και αξιοσημείωτο.από αυτήν την έννοια δεν καταλαβαίνω την οπτική σου γωνία.
εγώ πάντως για να πω την αλήθεια το περίμενα πρώτο το crack the skye, καθώς είναι ο δίσκος τους που ακούστηκε περισσότερο και αρκετοί δεν έχουν επαφή με το remission ή με το leviathan ας πούμε όσο με αυτό.

Μα καλά αυτό το thorns τόσο πάταγο!!! μήπως επειδή του έκλεβε τα riff ο μακαρίτης?:slight_smile:

Να ζητήσω και γω μια συγνώμη σε mastodon , soad, Grand magus, dead soul tribe, dredg, ulver, opeth,cynic, burst, enslaved, Reverend bizarre, Shadow gallery, Electric wizard και άλλους που δεν χώρεσαν :frowning:

Επίσης…
Καλώ όλο τον προγρέσιβ πληθυσμό, σε αγώνα για την είσοδο του art of navigating στην 20άδα!!!

δεν ξέρω, έχω την εντύπωση πως το leviathan είναι σαν κοινή συνισταμένη το καθολικότερα αναγνωρισμένο album τους. νταξ, υπήρχαν μερικοί που βίωσαν το remission και ψιλοξενέρωσαν με τον πιο εύκολο ήχο του leviathan, αλλά γενικά δύσκολα να ακούσεις άσχημη κουβέντα. το κρακ δε σκάη εγώ το λατρεύω και είναι ο δίσκος που έχω ακούσει περισσότερο από την ημέρα που “κυκλοφόρησε”, αλλά γενικά θυμάμαι ότι είχε φάει και κράξιμο. και για μένα έχει κάνα-δυο μείον που τα χω ξαναπεί, αλλά γενικά το χω πολύ ψηλά. γενικά δεν ξέρω πως θα τους έβαζα σε σειρά, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο νο4 βρίσκεται το blood mountain.

+1
με διαφορά η μεγαλύτερη απογοήτευση των 00’s.
το θέμα με το crack the skye είναι πως, αν και τεράστια δισκάρα, σε κάποιες φάσεις βαριέμαι.ενώ το leviathan μου ακούγεται πολύ πιο φρέσκο και μπορώ να το ακούσω 10 φορές στη σειρά…
σε αντίστοιχο δημοψήφισμα του χάμμερ πάντως το crack the skye θα ήταν ο πρώτος τους δίσκος και με διαφορά…
επίσης βλέπω παντελής απουσία metallica, maiden και λοιπών δεινοσαύρων από τα 70’s και τα 80’s και χαίρομαι.θα μου πείς πως δεν έβγαλαν και καμιά δισκάρα.ναι, αλλά σε αντίστοιχο δημοψήφισμα του χάμμερ πάλι, θα τη γέμιζαν τη δεκάδα…

ε μη το λες. Εμένα πήρε το μάτι μου έναν, που έβαλε Rush στην 4η θέση 8)

δεν είδες καλά, 2 ήταν :stuck_out_tongue:

btw, λισταρα ο thevoid. που σημαίνει πως ότι δεν έχω ακούσει από κει, φεύγει για κατέβασμα asap.

τώρα που το λες, τον είδα κι εγώ!δεν πρέπει να έχει ιδέα από μουσική αυτός…

θεωρώ πως το rush είναι ο καλύτερος δίσκος από μπάντα των 70’s μέσα στα 00’s.σε λίστα μου με 30 ίσως και να χώραγε…

edit: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η λίστα του thevoid.
37 λίστες so far…

edit2: μόλις παρατήρησα πως ο outlaw έχει στη λίστα του το “a sufi and a killer” του gonjasufi, το οποίο όμως είναι φετινή κυκλοφορία.

ulver - shadows of the sun
agalloch - ashes against the grain
coil - musick to play in the dark, vol II
lights out asia - tanks and recnognisers
castanets - first lights freeze
current 93 - black ships ate the sky
tool - lateralus
warning - watching from a distance
coil - the ape of naples
agalloch - the mantle
ulver - lyckantropen themes

μπορεί κάποια στιγμή να συμπληρώσω και τα υπόλοιπα :stuck_out_tongue:

ποτε πηγε 2010? :lol: μα πως περνανε ετσι τα χρονια??? :stuck_out_tongue: διορθωνω οσονουπω! εψαχνα και ευκαιρια για εντιτ…:slight_smile:

thanks dude και the horror,παντως δυσκολευτηκα παρα πολυ,θα προτιμουσα να εκανα λιστες με τα 20 καλυτερα για καθε ειδος που ακουμε…

ψάχνοντας στα δημοψηφίσματα, βρήκα αυτό.ίσως να υπάρχουν κι άλλα.αν όχι μπορούν να γίνουν.απλά ήθελα ένα πιο μαζικό δημοψήφισμα που να μπορείς να εξάγεις από αυτό γενικά συμπεράσματα.

edit: somnambulist, πέρασέ τα στο thread με τις λίστες.

καλα εκανες the horror απλα εγω γερασα και γκρινιαζω…:stuck_out_tongue:

Πω έχουν μπει πολλά πολλά albums, αμφιβάλλω αν κάποιος μπορέσει να ακούσει ότι δεν έχει τσεκάρει:p Αλλά πάντως υπάρχει συμμετοχή, καλό είναι αυτό.