Καλύτερα albums των '00s

γιατί το ΑΕΡ είναι το Red Harvest κομμάτι που έχω λιώσει περισσότερο από κάθε άλλο. Έτσι κι αλλιώς, αυτά τα 3 (μαζί με Cold…) είναι δισκάρες με μικρές διαφορές οπότε…

γιατί τόσο πρήξιμο με το “άντε κάντε λίστες τι περιμένετε ολολολ”? δεν είναι και τόσο εύκολο ε.

btw, μάλλον δε θα την κάνω ακριβώς όπως θέλω τη λίστα. δηλαδή από Converge η Τζενούλα έχει τις περισσότερες ψήφους, εγώ όμως αγαπώ πιο πολύ το You Fail Me, που δε πάει και πολύ καλά. άρα ίσως στηρίξω Τζενούλα κι εγώ, μπας και πιάσουν κορυφή.

ή μήπως είναι μαλακία αυτό.

να ψηφίσεις αυτό που σ’ αρέσει περισσότερο βλακέντιε, ούτως ή άλλως θα βγει και συγκεντρωτικό για τσι μπάνται.

Mεις κάναμε το ένα και μοναδικό εντιτ στη λίστα μας. Δε θα γίνει άλλο. Ωφου, σιγά μη σκάσουμε κιόλας.

μα τι αγαπουλινι, ζουζουλινι, πουστης εισαι. δεν πας πουθενα ουτε με ασοδυο ουτε με ακτ ΙΙ.

Παιδιά για αυτά που χτυπάει η καρδιά σας πιο δυνατά να βάλετε? με το ίδιο σκεπτικό μπορεί 4-5 ψήφοι της Τζενούλας να πήγαιναν σε άλλο album Converge και να έμπαινε και αυτό στην λίστα ενώ τώρα θα μεί μόνο η Τζένη…

Εγώ μαλάκας ήμουν που ψήφισα το λατρεμένο shadows of the sun έναντι του perdition city…;

Ρητορικό είναι το ερώτημα, παρακαλώ μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε. Ευχαριστώ. :roll:

Νομιστερακι πάλι καλά να λες που το Warriors Of The World κόπηκε στην 30άδα.

Έκανα κι εγώ με τη σειρά μου ένα edit έβγαλα Muse και έβαλα το Ad Astra…

εεε να σας πω, αλμπουμ που βγηκανε το 2000 τα ψηφιζουμε η οχι;;
σιγουρα θα χει απαντηθει αλλα βαριεμαι να ψαξω…

2000-2009

ωραια…θενξξ…

1.a matter and of life
2.dance of death
3.brave new world
4.the final frontier
5.inderstructible
6.dark horse
7.all the right reasons
8.ten thousand fists
9.the crucible of man
10.horror show

UP THE IRONS!

ορίστε ο λόγος που έβαλα περιορισμό στις μπάντες.:stuck_out_tongue:
φτιάξε μια 20άδα με δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει από το 2000 μέχρι το 2009 (και δυστυχώς το φάιναλ φροντήρ δεν είναι μέσα), με maximum ΔΥΟ δίσκους ανά μπάντα και πόσταρέ την εδώ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=17295

Καλά ρε αλητήριοι δε μπορούμε να κάνουμε εδιτ???:stuck_out_tongue:

(ντάξει δε πειράζει)

Χμ, επειδή δε θυμάμαι για πόσο καιρό μπορεί να κάνει ένας user edit σε κάποιο ποστ του, αν δε μπορείτε πλέον και θέλετε να κάνετε μπορείτε να το ζητήσετε με report απο κάποιον mod.

oκ!

Αν και το καλό μου το εδιτ το έκανα. Οπότε καλύτερα να μη μπω στη διαδικασία να κάνω κι άλλο γιατί μετά θα θέλω συνέχεια.

Ανυπομονώ για αποτελέσματα

τι ανυπομονεις; ποσα δικα σου λες να δεις; αντε κονβερτζ.

επειδη αντιλαμβανομαι ενα καποιο παραπονο στο παραπανω ποστ, να σου θυμισω πως βρισκεσαι σε ΜΕΤΑΛ φορουμ και παλι καλα που δεν εχουμε πολλους τετοιους σαν του λογου σου με πρωτη επιλογη ιμο μπαντες σαν τους γκριν ντει

@mr: χαχαχαχ

Είχα κάνει εδιτ και είχα βάλει και σοαδ!

Δε με πειράζει, θα’ χει ενδιαφέρον. Δε ξέρω θεωρώ ότι θα’ χει ποικιλία.

Εντομεταξύ αρχικά δεν είχα δει στη λιστα σου αφι και πήγα να σε βρίσω

εδιτ: Αφηστε ησυχο τον τζέισον!!!