Καλύτερα albums των '00s

αφηστε με ρε μονο μου.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΡΟΣΩ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ.

νομίζω η πρώτη εμφάνιση του mabool?

Μαλλον.Ελπιζω οχι και η τελευταια.Κριμας ειναι να πατωσει τετοιο ομορφο σιντι.Τι θα πει ο κοσμος?

Στο τσακ το έκοψα το Mabool…τύψεις με κυριεύουν…

Ωραίος, ξέχασα το Si Monumentum Requires, Circumspice

Και έλεγα να το πω για όλους εσάς που βάζετε maranatha αλλά αφήνετε Deathspell Omega απέξω… :lol:

Ον τόπικ, θα κάνω έντιτ τη δική μου λίστα σε μερικές μέρες.

^^^

εσύ από πάνω, αμα κάνεις έδιτ μην τολμήσεις να βγάλεις το Power Of The Damager και τον δίσκο του Biafra. Εγώ τα άφησα εκτός δυστυχώς και είπα εντάξει, τα είπε κάποιος άλλος ατ ληστ.

Ποιο Maranatha, Salvation. Για μενα οι Deathspell δεν εχουν βγαλει δισκο ισαξιο του. Κιε γενικα ρε γμτ δεν ξερω, το Maranatha ηταν φοβερος δισκος, αλλα σε ενα σημειο καπου μετα το Blessed Curse πιστευω πως κανει μια μικρη κοιλια. Το Salvation δε μου βγαζει κατι τετοιο - μπορω ομως να καταλαβω την σκληρη Νομιστεροκριτικη που φερει το Devilry ως νο1.

Το προβλημα μου με το Maranatha, το οποιο ειναι καθαρα προσωπικης φυσης ε, ειναι πως εχει μερικα κομματια που ξεχωριζουν μοιραιως, ενω το Salvation λειτουργουσε καλυτερα ως συνολο.

καλα τα λες. εγω τα βλεπω και τα δυο ισαξια. κλασικη περιπτωση οταν ακους το ενα και το εχεις φρεσκο στ’ αυτια σου το θεωρεις αυτοματως και καλυτερο του αλλου. αλλα μην ξαναπιασουμε το κεφαλαιο dso, παταει οτι κινειται στο ορθοδοξο, και οχι μονο.

συνολικά έχω κάνει 21 έντιτ.
Γαμάω.

froso, μπορεί ν’ άφησες απ’ έξω minsk και kylesa, αλλά μ’ αρέσει η λίστα σου σε γενικές γραμμές :smiley:

στηριζω froso με χιλια. τελος και απο δω.

γελάω που στηρίζετε froso, αν ήταν ο τάδε ραντομ χρήστης με πέος, ούτε που θα δίνατε σημασία.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

δεν εχει και αδικο

αλλα ειναι γνωστος ΠΟΥΣΤΗΣ

λολ μαλάκα, δες το νούμερο 3 της και προβληματίσου.

μόλις συνειδητοποιώ πως ξέχασα να βάλω στη λίστα τα “harmonic tremmors” των zozobra και “lift your skinny fists…” των gy!be στη λίστα μου.δε μπορώ όμως να κάνεω edit.δε βαριέσαι?καλή είναι και έτσι…

1)Tool - Lateralus
2)Corrosion Of Conformity - In The Arms Of God
3)Naer Mataron - Discipline Manifesto
4)The Hellacopters - Rock 'n Roll Is Dead
5)Satan’s Host - Archidoxes of Evil
6)Down - II: A Bustle In Your Hedgerow
7)Nile - Black Seeds of Vengeance
8)Killing Joke - Hosannas from the Basements of Hell
9)Iron Maiden - Brave New World
10)Ministry - Rio Grande Blood
11)Slipknot - Vol:3 The Subliminal verses
12)Reverend Bizarre - So Long Suckers
13)Queens Of The Stone Age - Rated R
14)System Of A Down - Steal This Album
15)Warning - Watching From A Distance
16)Death Breath - Let It Stink EP
17)Bigelf - Hex
18)The Answer - Rise
19)Argus - Argus
20)Witchfinder General - Resurrected

καλά τα λέει ο σάμαν!!! άλλωστε κι εγώ μόνο για τη λίστα της φρόσως έκανα θετικά σχόλια!!!

άντε από δω ρε σίχαμα, μιλάς κιόλας.

χορρορ, στείλε π.μ. σε μοδ να σου κανει εδιτ, τα παμε αυτά…

ορακλ, λίστα στο στικυ θρεντ πληζ

μπα, δε βαριέσαι.αν είναι έτσι θα στέλνουν όλοι για εδιτ και θα γίνει κουραστικό.καλύτερα είναι μόλις περνάει η περίοδος του εδιτ να αφήνει ο καθένας τη λίστα του όπως είναι.

στηριζω και ορακλ ρε παλιομαλακα σαμαν.