Να μείνει, μια χαρά είναι το post, μια χαρά και η λίστα! δεν βρίσκω λόγο για να μην ληφθεί υπόψιν…
όχι. δε μετράμε τις λίστες όσων έχουν φάει μπαν. επίσης, ανάλογα με τα infractions του καθενός υπολογίζεται σε διαφορετική ποσοστιαία βάση η βαθμολογία.
λολ, γιατί να μη μετρήσει ρε : P
εμείς βιαζόμαστε, εσύ κάνε με το πάσο σου αν αυτό θες, δε χαλάμε χατίρια.
Εγώ θέλω να μετρήσει ρε!
ε ντάξει πρόβλημα θα υπάρξει λογικά αν κάποιος κάνει δεύτερο λογαριασμό και βάλει κι άλλη λίστα.
μμμ… δεν είναι κακή ιδέα :roll::roll:
Ωραία σε κάνα-δυο μέρες θα υπάρχει και λίστα ανχόλη λοιπόν.
Και λίστες υπόπτων του ξήγα
μπορεί να μου πει κάποιος μέχρι ποια λίστα δε μπορεί πλέον να γίνει edit?
όλες μπορούν να γίνουν edit. απλά όσες είναι πριν τις 17 αυγούστου (νομίζω) μπορούν να γίνουν μόνο με τη βοήθεια μοδ. μην ταλαιπωρείσαι, άστο για την τελευταία μέρα του μήνα αυτό που θες να κάνεις : P.
Κλαίω που δεν έχω βάλει the fountain ost…Στηρίζω Στέλιο και λοιπούς που το βάλανε μπας και πιάσει 20άδα. Δεν κάνω edit, αν αρχίσει το πρώτο δεν θα έχουμε σταματημό.
illuvatar έχεις βάλει 4 opeth και 3 mastodon.
Eχoume πει 2 από κάθε μπάντα(!)
Ok δεν το είδα.
Mην αγχώνεσαι, απλά έχε υπόψην σου αυτό.
Οταν την ετοιμάσεις σίγουρα καντη εδιτ στο άλλο θρεντ
επισης εχεις βαλει το Sideshow Symphonies.
Mαλακία, δεν έβαλα Ignite το Our Darkest Days, φοβερός δίσκος. Καλά βέβαια πολλά δεν έβαλα αλλά τέσπα.
Καλά λεβιάθαν είσαι μεγάλο αλάνι!! Εβαλες Wilhelm Scream!! Δε το πιστεύω. Κανέναν από’ δω δε περίμενα να το βάλει.
Ίσχυει πάντως ότι είναι από τις μεγαλύτερες μπάντες του είδους που διέπρευσαν και πρωτοστάτησαν σ’ αυτή τη δεκαετία (και είναι και νέοι σχετικά αν σκεφτείς ότι ενώ δημιουργήθηκαν το 96, το πρώτο άλμπουμ το’ βγαλαν το 2000). Και τα λαιβ τους είναι κόλαση. Τους έχω δει 2 φορές και γαμησαν. Φιλος μου τους εχει δει 4 φορες (!) και λέει τα ίδια.
:thumbup:
Ευχαριστώ! Ο φίλος που μου το’χε πασάρει το 2007 τους έχει δει 8 φορές.
shadowking κι εγώ ακριβώς σκέφτηκα σήμερα κάποια στιγμή! “Γαμώτο το Our Darkest Days δεν το έβαλα!” !
Tο’ βαλα! γιατί είναι δισκάρα:D (To Darkest Days)
Σωστός ο Darth με Saviour Machine. Θα το είχα βάλει και γω, αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα σε σχέση με τους προκατόχους του. Από κομματάρες δεν πάει πίσω όμως: κλικ
Darth Vader στην 30άδα το Carheart υπάρχει 2 φορές. Μάλλον υποσυνείδητα ήθελες πολύ να το βάλεις στην 20άδα:p
horror, πότε αρχίζεις την πρώτη καταμέτρηση?